Kızlaarrr çoook önemlii bi bakın pleaseee :((

ceren3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
56
0
36
İstanbul
Çok sevdiğiniz bir erkeği unutmanın yolları neler kızlar??? Çoooooook seviyorsunuz ama o sanırım sevmiyor.Unutmak için naparsınız??? cevaplarınızı bekliyorum kızlaaarr :((

Şimdi sevgiden sevgiye fark var, bir ilişki mi var ortada yoksa platonik bir şey mi?
Genel bir soru mu ya da yaşadığınız bir durum üzerine tavsiye almak adına açtığınız bir konu mu?
Çok soru sordum farkındayım, ama hepsinin çaresi başka.:44:

Çok sevdiğiniz bir erkeği unutmanın yolları neler kızlar??? Çoooooook seviyorsunuz ama o sanırım sevmiyor.Unutmak için naparsınız??? cevaplarınızı bekliyorum kızlaaarr :((

canım valla şuan tam karşında bunu başarailmiş biri duruyor :) 7 ay sonra oldu ama başardımm bende çok seiyordum o benden nefret ediyordu bile çünkü peşini bırakmamıştım yapman gereken tek şey belli bir zaman kimseyi hayatına alma çok eğlen çok gez slov müziklere asla takılma onunla ilgili her şeyi gerekrise hattını bile kır at sonra yeni insanlarla tanışmaya çalış o kadar mutlu olacaksın ki

Bol bol dua edip ağlamak...
Benim için en etkili yöntem bu!:ssz:

Şimdi sevgiden sevgiye fark var, bir ilişki mi var ortada yoksa platonik bir şey mi?
Genel bir soru mu ya da yaşadığınız bir durum üzerine tavsiye almak adına açtığınız bir konu mu?
Çok soru sordum farkındayım, ama hepsinin çaresi başka.:44:

platonik mi değil mi bilmiyorum ama sanki platonik gibi yani bilmiyorum ya :S yaşadıgım bir durum üzerine tavsiye almak istiyorum:)

platonik mi değil mi bilmiyorum ama sanki platonik gibi yani bilmiyorum ya :S yaşadıgım bir durum üzerine tavsiye almak istiyorum:)

Anladım, bir ilişki yok ortada yani hoşlantı mevcut ama imkansız gözüküyor sonuç.
Şimdi anılarınız, yaşanmışlıklarınızın olmayışı bu unutma evresini hızlandırıcı bir etken.
O hayatınızda yokmuş, hiç varolmamış gibi davranmaya alıştırın kendinizi.
Eğer takip ettiğiniz bir sanal ortam varsa oradan engelleyin, karşılaştığınız bir yer varsa gitmemeye özen gösterin.
Bu süreçte de kendi arkadaşlarınızla daha sık görüşün, hobiler edinin, yeni insanlarla tanışın.
Ondan özellikle en yakınlarınıza bile bahsetmeyin, çok çok beğendiğiniz bir aktör, takdir ettiğiniz ama varlığınızdan haberdar olmayan bir ünlü gibi düşünün.
Zamanla onu kafanızda uzaklaştırmanız normal yaşantınıza da yansıyacaktır.
Nasıl olup unuttuğunuzun siz bile farkına varmayacaksınız.:34:

canım valla şuan tam karşında bunu başarailmiş biri duruyor :) 7 ay sonra oldu ama başardımm bende çok seiyordum o benden nefret ediyordu bile çünkü peşini bırakmamıştım yapman gereken tek şey belli bir zaman kimseyi hayatına alma çok eğlen çok gez slov müziklere asla takılma onunla ilgili her şeyi gerekrise hattını bile kır at sonra yeni insanlarla tanışmaya çalış o kadar mutlu olacaksın ki

peki adigerum, ben ayrildiktan 5-6 ay sonra biriyle tanistim, ama hayatima sokmadim, sadece konustuk ve hiç bulusmadik... boyle yaparak yanlis mi yaptim demek oluyo bu ?

bence "unutmak icin ne yapmaliyim" diye dusununce insan daha fazla aklina getiriyo...:20:

Ben ne mi yaptim ? hayatima baktim, hiç bisey yokmus gibi yaptim, mutlu olmaya calistim, dusundum ve dedimki mutlu olmak icin birine ihtiyacimiz olmamasi lazim... ha uzulmedim mi uzuldum tabi.. agladigim zmnlar da oldu, cok koydu bana beni boyle birakmasi, yalan herseyi yalanmis gibi geldi bana ihanet etmis gibi hissettim cok kotu...
hala da hissediyorum.. içimde cok buyuk öfke var ona karsi...!

ama bisey yapamayiz.. Zaman herseyin ilaci !

Gerçekten sevince insan unutamiyor ne olursa olsun, helede ilk göz agrisi olunca..................... :(((

Aklıma gelmezdi aslında konunuzu gördüm belki yardımcı olabilirim birşekilde diye yazdım.
Herşeyi akışına bırakmak sanırım..
Çok şükür benim böyle oldu, benim durumumda adam kendi sonunu kendi hazırladı, zamanla aslında hiç te bana uygun biri olmadığını gördüm kendi gözlerimle. Üzülmedim mii tabii çok üzüldüm ama en çok aptal yerine konulmak üzüyor. Bence bir durum varsa o durumun üzerine gidin, asla örtmeyin, olmuyorsa olmuyordur ama kafanızda bitirmek istiyorsanız korkunun üzerine gitmek bende daha çok işe yaradı. Unuttum desem üzerine düşünmesem belki hala bilinçaltımda bir yerde sevgisi olurdu. Unutayım diye ne filmler diziler izlemiştim, annemle konu komşu günlerine bile katıldım. Kötü şeylerini getirin aklınıza soğutun kendinizi. Çok çok yakın arkadaşım female kurcalama elledikçe daha dipe batarsın dedi ama içimden atmak için ıncık cıncık herşeyi bilip görüp kendimi inandırmam gerekiyordu. İmkanınız varsa bence böyle yapın.
Belli bir süre de kimseye yanaşmayın duygusal anlamda. Belli bir süre sonra zaten anlıyorsunuz zamanın geldiğini, doğru insan çıkıcak karşınıza. Şu an karşımda çok sevdiğim adam var, çok mutluyum. Umarım siz de çabul atlatırsınız.

Valla klasik olacak ama doğru insan o mu düşüncesine hep nanırım ben, demek ki doğru kişi o değildi ve unutmaya çalıştığın zamanda yalnız kalmamaya çalış, gez toz eğlen ama pat diye biriyle tanışmaya duygusal bi şeyler yaşamaya kalkışma. Ama bu süreçten sonra zaten gerçekten seveceğin biri karşına çıkarsa tabi ki süreç anında biter ve yeni heyecanla başlar ama bunu arama bu en sonraki durum ve tamamen kısmet. Kafana takma arkadaşların da dediği gibi ne kadar az yaşanmışlık o kadar kolay unutmak.

Back
X