• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarrr mezuniyet töreni kıyafetimm fikir istiyorumm

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
benim kep törenim akşamüstü olucak bu yüzden kesinlikle abiye düşünmedim hem biraz günlük hemde biraz şık bişiler istedim ve bunu buldum üstüme de tam oturuyor ben çok beğendim inşallah sizde beğenirsiniz birşey daha sorucam size bu kıyafetin altına nasıl bir ayakkabı giymeliyimm :S
$DiMpLe & ArRiVe1294.webp

güzel olur zaten sade bi kıyafete bu tarz ayakkabılar gider. ama sanırım tam siyah değil yada fotoda öle çıkmış. siyah bişi daha çok tamamlar yada kırmızı. çünkü kıyafet iki renkten olduğundan o renklerden biri daha iyi kombinlenir

Elbisen çok güzel bence hem sade hem şık :) Ben senin yerinde olsam siyah süet ya da elbisendeki kemerle aynı dokuda sade bir platform giyer elbisemi ön plana çıkarırdım :34:

güzel olur zaten sade bi kıyafete bu tarz ayakkabılar gider. ama sanırım tam siyah değil yada fotoda öle çıkmış. siyah bişi daha çok tamamlar yada kırmızı. çünkü kıyafet iki renkten olduğundan o renklerden biri daha iyi kombinlenir

aslında siyah rengi resimden öyle çıkmış ama günlük gibi geliyo bana o yüzden karar veremiyorum yoksa çok sezdiğim bir ayakkabım ve çok rahat evet aslında bir çok ayakkabım var siyah falan ama uymuyo işte belki kırmızılı mercanlı bişi bi ayakkabı bakabilirm diyorum fikirlerin için teşekkürler canım :34:

Elbisen çok güzel bence hem sade hem şık :) Ben senin yerinde olsam siyah süet ya da elbisendeki kemerle aynı dokuda sade bir platform giyer elbisemi ön plana çıkarırdım :34:

teşekkür ederim canım :) siyah platform ama simli bi siyah ayakkabım var olmaz çünkü simli bakalım bi çıkıp bakayım elbisemi göre fikrin içinde teşekkürler canımm:16:

Back
X