kızlaarrrr sonunda bende ameliyatımı oldum(:(:

arkadaşlar slm,
ben yaklaşık 4-5 kez konu açmaya çalıştım burunla ilgili ama olmuyor. yazdığım mesajı bile göremiyorum. yardım edin ltf bi soru sorcam die 1 saattir ekran başında bişi yapamadım. sinir oldum..

cnm yeni konu aç kısmından açıyosun sonra forum onaylayıp veriyo başlığı belki onaylanmamıştır :S

öle yaptım ama bu kadar uzun sürmesine şaşırdım acaba yanluş mı yaptım dedim. 10 yıl önce falan burun yaptıran var mı demiştim başlıkta. hani öle kötü bişi de diil :)

hayırlısı olsun cnm inş istediiğin gibi olurr şişlikler beni çok rahatsız ediyo bugün bununla uğraşıcam sanırım..

arastırdıgm kadarıyla el dokundurulması pek istenmiyo ilk süre sonra dr gösterdigi masajların uygulanması gerekiyomuş masaj konusunu sordunmu.. cok faydası warmış.. morluklar ne alemde canım cok mu..

arastırdıgm kadarıyla el dokundurulması pek istenmiyo ilk süre sonra dr gösterdigi masajların uygulanması gerekiyomuş masaj konusunu sordunmu.. cok faydası warmış.. morluklar ne alemde canım cok mu..

valla daha alçılıym cnm 2 gün oldu ameliyat olalı:)alçılar bi çıksın sonraki konu sanırım o..morluklarm çok yok sadece şişlikler rahatsız ediyo gözüm kapanıyo biras sulanıyo buyüzden

valla daha alçılıym cnm 2 gün oldu ameliyat olalı:)alçılar bi çıksın sonraki konu sanırım o..morluklarm çok yok sadece şişlikler rahatsız ediyo gözüm kapanıyo biras sulanıyo buyüzden

inş cok güzel cıkıcak burnun ben burda mutaf diye bir dr war ona gözükmüştüm ama içime sinmedi... hani birde derler ya yaptıklarımız yapacaklarımız teminatıdır :)) adam benim bi arakadasa yapmış acaip kalkık ne o öle dedim :) bu iş için galiba yolculuk sart dedim.. iyi arastırmak lazım dr.. :) morlugunun az olmasına sewindim arkadasım morluların cabuk geçmesi için krem adı önermişti arnica diye

evt cnm bencede doktor çok önemli..bende o kremi kullanıyorum gerçekten çok ii bi krem bide deniz tuzu spreyi var burnu açmak için onu kullnaıyrm antibiyotik ağrı kesici her tarafm ilaç oldu inan:)

kızlar morarmadm derken şimdide sarardm valla tuhaf bi bünyem var sanırım

can senın adına cok sevındım umarım sonuc ıstedıgın gıbıdır fotolarını beklıyorum :)

kukosum arnıka yı bende kullanıyorum suannn benım doktorumda verdı çok ii geçti sayılır :)

can senın adına cok sevındım umarım sonuc ıstedıgın gıbıdır fotolarını beklıyorum :)

kukosum arnıka yı bende kullanıyorum suannn benım doktorumda verdı çok ii geçti sayılır :)

tşkler cnm çooook sağol inş güsel bi burnuşm olur çok istediğim bi ameliyattı sonucuda güsel olur inş

cnm bu arada burnun çok güsel olmuş sanada çok geçmiş olsun:) burnumn önü çok rahatsz ediyo beni içi kan dolu gibi ağır hissedyrm temizledm ama çok sinir bozucu silikon ve dikişlerden sanırım

kızlar bı sorum olacak...15.gunum ve göz altlarınız normalınden koyu renkte gıbı gelıo bana..sizinde ölemıydı

aa cnm yaaa 3. gununmu....benımde 1. gunumde hıc bıse yoktu 2 ve 3 te şişmeye ve morarmaya başladım. gece makyajı yapmıs gıbıydım hoşta durmustu hanı

herkesın yapısı farklı ıste senın alçılıdr smdı oylyse...ekrana fazla bakma derım..hastanedeyken ben laptoptan fılm ıslıodm .. dr. gırdı o anda ıcerı ve uyardı bı 3 -4 gun ekrana bakma dıye...sende fazla bakma ıstersen

saol cnm tavsiyen için zaten gidiyrm buz koyayım birasck:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…