çok tşk ederim cnmm çok sağol
elnissa cnm bende inşaat müh. :) arkş gönderdim :)
kabul ettim meşlektaşm
:)) oh sen ne güzel oldun ameliyatı bende martta olucam inş.. :)
hayırlısı olsun cnm inş istediiğin gibi olurrşişlikler beni çok rahatsız ediyo bugün bununla uğraşıcam sanırım..
arastırdıgm kadarıyla el dokundurulması pek istenmiyo ilk süre sonra dr gösterdigi masajların uygulanması gerekiyomuş masaj konusunu sordunmu.. cok faydası warmış.. morluklar ne alemde canım cok mu..
valla daha alçılıym cnm 2 gün oldu ameliyat olalı:)alçılar bi çıksın sonraki konu sanırım o..morluklarm çok yok sadece şişlikler rahatsız ediyo gözüm kapanıyo biras sulanıyo buyüzden
inş cok güzel cıkıcak burnun ben burda mutaf diye bir dr war ona gözükmüştüm ama içime sinmedi... hani birde derler ya yaptıklarımız yapacaklarımız teminatıdır :)) adam benim bi arakadasa yapmış acaip kalkık ne o öle dedim :) bu iş için galiba yolculuk sart dedim.. iyi arastırmak lazım dr.. :) morlugunun az olmasına sewindim arkadasım morluların cabuk geçmesi için krem adı önermişti arnica diye
kızlar morarmadm derken şimdide sarardm valla tuhaf bi bünyem var sanırım
can senın adına cok sevındım umarım sonuc ıstedıgın gıbıdır fotolarını beklıyorum :)
kukosum arnıka yı bende kullanıyorum suannn benım doktorumda verdı çok ii geçti sayılır :)
can senın adına cok sevındım umarım sonuc ıstedıgın gıbıdır fotolarını beklıyorum :)
kukosum arnıka yı bende kullanıyorum suannn benım doktorumda verdı çok ii geçti sayılır :)
kızlar bı sorum olacak...15.gunum ve göz altlarınız normalınden koyu renkte gıbı gelıo bana..sizinde ölemıydı
aa cnm yaaa 3. gununmu....benımde 1. gunumde hıc bıse yoktu 2 ve 3 te şişmeye ve morarmaya başladım. gece makyajı yapmıs gıbıydım hoşta durmustu hanı
herkesın yapısı farklı ıste senın alçılıdr smdı oylyse...ekrana fazla bakma derım..hastanedeyken ben laptoptan fılm ıslıodm .. dr. gırdı o anda ıcerı ve uyardı bı 3 -4 gun ekrana bakma dıye...sende fazla bakma ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?