cnm bu arada burnun çok güsel olmuş sanada çok geçmiş olsun:) burnumn önü çok rahatsz ediyo beni içi kan dolu gibi ağır hissedyrm temizledm ama çok sinir bozucu silikon ve dikişlerden sanırım
canım cok sağoll beğenmene sevindim :) evet ağır hisedersin kandan ve silikondan..
O silikonları çıkarttığı zaman aldığım nefesi hiç bir nefese değişmemm :) sende öyle hisedeceksinn :) doktorum bana demiştiki al bakalım nefesss otoban gibiii bom boşşş süperrr :)))
canım cok sağoll beğenmene sevindim :) evet ağır hisedersin kandan ve silikondan..
O silikonları çıkarttığı zaman aldığım nefesi hiç bir nefese değişmemm :) sende öyle hisedeceksinn :) doktorum bana demiştiki al bakalım nefesss otoban gibiii bom boşşş süperrr :)))
ben 3 sene önce 2 ay arayla 2 ameliyet geçirdim ama memnun değilim şekli de bozuk zaten... ama ben devlet hastanesinde olmuştum daha doğrusu tıp hastanesinde emekli sandığı karşılamıştı o zaman... ameliyat olan arkladailar ne kadara oldunuz nefes alma konusunda rahatınız nasıl
kızlarr alçım çıktı nasıl şişmiş burnum ama yinede şekli güsel görünüyo böle bile doktor bide 2 hafta sonra gör dedi geçermi 2 haftada şişler ne diyosunuz:)