kızlaarrrr sonunda bende ameliyatımı oldum(:(:

cnm bu arada burnun çok güsel olmuş sanada çok geçmiş olsun:) burnumn önü çok rahatsz ediyo beni içi kan dolu gibi ağır hissedyrm temizledm ama çok sinir bozucu silikon ve dikişlerden sanırım

canım cok sağoll beğenmene sevindim :) evet ağır hisedersin kandan ve silikondan..
O silikonları çıkarttığı zaman aldığım nefesi hiç bir nefese değişmemm :) sende öyle hisedeceksinn :) doktorum bana demiştiki al bakalım nefesss otoban gibiii bom boşşş süperrr :)))

evt cnm inan salıyı iple değil halatla çekiyorum:)

alçım alınacak yarın acayip merak ediyrm nasıl gçcek saatler gelip gidip burnuma bakıyrm ayna artık sıkıldı benden valla:)

değişken valla baya:) sabit şudur diyemeyz cnm sen araştırdınmı??

ben 3 sene önce 2 ay arayla 2 ameliyet geçirdim ama memnun değilim şekli de bozuk zaten... ama ben devlet hastanesinde olmuştum daha doğrusu tıp hastanesinde emekli sandığı karşılamıştı o zaman... ameliyat olan arkladailar ne kadara oldunuz nefes alma konusunda rahatınız nasıl

ben 2 kere oldum ama memnun kalmadım da bi de özel de olayım ama fiyatları merak ediyorum..

kızlarr alçım çıktı nasıl şişmiş burnum ama yinede şekli güsel görünüyo böle bile doktor bide 2 hafta sonra gör dedi geçermi 2 haftada şişler ne diyosunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…