canım öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin.. normalde 2 günde bir değerin 2 kat artması iyiye gittiğinin işaretidir. ama asıl önemli olan %60 artmasıymış ki seninde öyle gözüküyor.. değeri çok daha az artıp devam eden arkadaşlar oldu inşallah sağlıkla devam eder canım..
Benim ocak ayında bir düdüğünü var sağlıksız gebelikti ilk beta hcg 33 tu 5 gün sonra bakalım dedi doktorum progestan Verdi malesef 5 gün sonra 31 e düştü prpgedtai kes duducek dedi düştü... Bence sende artış var sanırım geç döllenme olmuş olabilir bence çünkü artışın iyi gidiyor . Hakkında hayirlisini diliyorum
Canim hakinizda hayirlisi... Aslinda yazmiyacaktim ama istersen su adrese bir göz at biraz umut olur sana; Transfer Sonrası Gebelik Testi | Tüp Baba
Hata bu forumda yanilmiyorsam nicki ankara_06 diye bir arkadas vardi degerleri sizinki gibi düsüktü
Simdi bildigim kadariyla kizini kucagina aldi...
Allah gönlünüze göre versin degerler bana kalirsa iyi cünkü iki günde bir %60lik bir artis bekleniyor.
Umarim saglikli bir gebelik gecrirsiniz.
Bence en mantiklisi baska bir doktora daha danismaniz haplarinida hemen birakmamaniz böylece
muhtemel bir gebelik sansini engelememis olursunuz...