Kızlar 12.haftadan sonra hangi vitamin takviye kullanılıyor?

melaxse

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
386
241
53
29
Ben sadece bu zamana kadar folik asit kullandım.Arkadaşım ben d vitamini omega falan kullandım dedi 12.haftadan sonra eczaneye gidip alayım diyorum.Neler kullandınız ? Takviye vitamin?

Ben sadece bu zamana kadar folik asit kullandım.Arkadaşım ben d vitamini omega falan kullandım dedi 12.haftadan sonra eczaneye gidip alayım diyorum.Neler kullandınız ? Takviye vitamin?
Onu doktor belirliyo genelde
Benim doktorum 12.haftadan sonra d vitamini kan hapı ve düşük olan bir vitaminin varsa eğer magnezyum gibi onlara başlarız demisti ikili test sonucunada göre

Değerlerinize göre doktor veriyor

12 haftaya kadar elenatal 1 kullandım, 12 hafta sonra elenatal 2’ye geçtim. Emzirme döneminde de elenatal 3 kullandım. Hekiminize danışarak kullanabilirsiniz.

benim doktor mesela değerlerim iyi diye 17.haftada demir ve d vitamini vermisti. 25.haftada da omega3 ve magnezyum verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…