Kızlar 13. gün dondurulmuş tek embriyo kan testim 2760

canım degerın cok guzel.belkıde tek yumurta ıkızıdır.tebrıkler cok guzel bence.Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasıp eder inşallah.nerde yaptrmıstın canım tedavını.darısı bıze inşallah.

Son düzenleme:
canım sana tavsiyem iyi bir lab.da yarınn bir daha yaptır. kafandaki soru işaretleri gider değerinin artımını da görürsün. ama bu akşam bunu düşünüp bebişi üzme.

canım aklına kötü şeyler getirme bu değeri görmek için ne zamandır bekliyorsun şimdi de endişelisin belki kendince haklısın ama üzme kendini,maaşalahhhh daırsı başıma

Herkesi bıktırdım biliyorum ama inanın çok korkuyorum yarın doktora sonucumu göstericem ve sizede yazıcam mutlaka bu akşam dua edicem hepimiz için sizlerde edin olur mu ?
Nilucum aradı beni uzun uzun konuştuk rahatlattı çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi kii

Son düzenleme:

Sağol cnm İkiz olabilir mi diye sordum ama herhalde 25 şubatta belli olur.
Sorunsuz olsunda tek çift farketmez

canım benim çok sevindim, kendim hamileymişim gibi sevindim, harika bir haber, artık stresten uzak durma zamanı, kendinede bebişinede çok iyi bak ve lütfen benim içinde dua et, bende 2. tüp bebeğe nisanda başlayacağım, seni koskocaman öpüyorum

canıııımm inanmıyorum kendime kaç gündür aklımdasın bu kız ne yaptı diye. Bu topiğide görünce açtım baktım ama konuyu kimin açtığına bakmadan kapamışım. Az önce sana özelden mesaj atmaya çalıştım ne yaptın diye ama mesaj kutun dolu olduğu için atamadım mesaj. Topiklerde seni aramaya başladım. Ben çok şapşalım halbuki bu topiği canım arkadaşım açmış farkında değilim.
İnan o kadar çok mutlu oldumki anlatamam sana. Allah Sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin tatlım..
seni kocaman öpüyorumm
Son zamanlarda aldığım en güzel haber bu süper yaaaa

Canlarım çok teşekkür ederiim. Bizler aynı dönem tedaviye başlayan arkadaşlarız birbirimizin pozitif sonuç alması hepimizi mutlu ediyor.Sowaycım bundan sonra çok dikkatli olucam Allahım bizi korusun inşş bende kocaman öpüyorum

Godescim canım arkadaşım beni düşünmen topik topik araman inan bana çok duygulandım. O kadar çok özel mesaj atan arkadaşım oldu ki kaç kere boşalttım hepinizi çok seviyorum
Hepimiz çin dua ediyorum hepimiz için

canım tabikide arayacağım. İnan sabırsızlıkla bekliyordum sonucunu. Kendim hamile haberi almış kadar sevindim canım arkadaşım... Seni kocaman öpüyorum. Gözüm sürekli üstünde bilgin olsun :)))))

çok çok tebrik ediyorum..bu sitede kimin hamile hberini okusam tüylerim diken diken..çünkü bunu çeken bilir..kendine ve bebişlerine çok iyi bak..

çok çok tebrik ediyorum..bu sitede kimin hamile hberini okusam tüylerim diken diken..çünkü bunu çeken bilir..kendine ve bebişlerine çok iyi bak..

Birbirimizin halinden sadece biz anlarız dediğin gibi cnm o kadar zor ki aama mutlu haberi aldığında bütün acılar uçup gidiyor. Umarım herşey yolunda gider çok teşekkür ederim desteğin için

Birbirimizin halinden sadece biz anlarız dediğin gibi cnm o kadar zor ki aama mutlu haberi aldığında bütün acılar uçup gidiyor. Umarım herşey yolunda gider çok teşekkür ederim desteğin için

CANIM TEBRİK EDİYORUM bir arkadaşımızın daha savaşı kazanmış olması süperrrrrrrrrr bir şey. rahim kalınlığı başlığında yazışıyorduk seninle hatırladınmı? allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle gelsin bebişinnnnn darısı özlem çeken herkesin başınaaaa..

Cnm çok teşekkür ederim hatırlamaz olur muyum hep yazılarını okuyorum :)) Ben en son gittiğimde kalınlığım 10 küsürdü hatta sizede yazmıştım :))
Darısı senin ve bütün arkadaşlarımın başına inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…