Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce anormallik yok mu ?
Sizce anormallik yok mu ?
canım benim 14 gün 2440 çıkmıştı tek yumurta ikiziymiş biri yok olmaya başladı ama diğeri maşallah iyi kendini kasma gayet normal değer bence.benim 5 gün embriyosuydu seninde sanırım öyle.
keyfini çıkar![]()
canıııımm inanmıyorum kendime kaç gündür aklımdasın bu kız ne yaptı diye. Bu topiğide görünce açtım baktım ama konuyu kimin açtığına bakmadan kapamışım. Az önce sana özelden mesaj atmaya çalıştım ne yaptın diye ama mesaj kutun dolu olduğu için atamadım mesaj. Topiklerde seni aramaya başladım. Ben çok şapşalım halbuki bu topiği canım arkadaşım açmış farkında değilim.
İnan o kadar çok mutlu oldumki anlatamam sana. Allah Sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin tatlım..
seni kocaman öpüyorumm
Son zamanlarda aldığım en güzel haber bu süper yaaaa
![]()
canım benim çok sevindim, kendim hamileymişim gibi sevindim, harika bir haber, artık stresten uzak durma zamanı, kendinede bebişinede çok iyi bak ve lütfen benim içinde dua et, bende 2. tüp bebeğe nisanda başlayacağım, seni koskocaman öpüyorum![]()
Canlarım çok teşekkür ederiim. Bizler aynı dönem tedaviye başlayan arkadaşlarız birbirimizin pozitif sonuç alması hepimizi mutlu ediyor.Sowaycım bundan sonra çok dikkatli olucam Allahım bizi korusun inşş bende kocaman öpüyorum
Godescim canım arkadaşım beni düşünmen topik topik araman inan bana çok duygulandım. O kadar çok özel mesaj atan arkadaşım oldu ki kaç kere boşalttım hepinizi çok seviyorum![]()
Hepimiz çin dua ediyorum hepimiz için![]()
çok çok tebrik ediyorum..bu sitede kimin hamile hberini okusam tüylerim diken diken..çünkü bunu çeken bilir..kendine ve bebişlerine çok iyi bak..
Birbirimizin halinden sadece biz anlarız dediğin gibi cnm o kadar zor ki aama mutlu haberi aldığında bütün acılar uçup gidiyor. Umarım herşey yolunda gider çok teşekkür ederim desteğin için![]()
CANIM TEBRİK EDİYORUMbir arkadaşımızın daha savaşı kazanmış olması süperrrrrrrrrr bir şey. rahim kalınlığı başlığında yazışıyorduk seninle hatırladınmı? allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle gelsin bebişinnnnn darısı özlem çeken herkesin başınaaaa..
![]()
![]()
![]()