- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka fotoğrafı var mı normal 10 haftadan sonrakilerde olur
Başka fotoğrafı var mı normal 10 haftadan sonrakilerde olur
Tabı yazarım canım. Ama devlete gıdıyorum 1 ay sonra gel dedı bidaha o zamana kadar ogrenemicem malesefKıza benzettim öğrenince yazar mısınız![]()
Soylıcektı aslında ama bebek gostermedi sansıma :) ozel cok pahalı uygun yer olsa baktırırdım ama yokCanim devlette söylemiyorlar imkanin varsa özele git orda soyluyorlar
Anladim canim olsun birsey olmaz bebisin saglikli olsundaSoylıcektı aslında ama bebek gostermedi sansıma :) ozel cok pahalı uygun yer olsa baktırırdım ama yok
1ay nasıl sabredcem ona uzuldum:) Allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın canımAnladim canim olsun birsey olmaz bebisin saglikli olsundagosterir kendini bende 10 haftalik hamileyim
Amin canim istersen baska doktora goster 1 ayi bekleme1ay nasıl sabredcem ona uzuldum:) Allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın canım
Baska devlet hastanesıne gıtsem cınsıyet ıcın geldim desem bakarmı acabaAmin canim istersen baska doktora goster 1 ayi bekleme
Bakar canim niye bakmasinBaska devlet hastanesıne gıtsem cınsıyet ıcın geldim desem bakarmı acaba
Devlet hastaneleri keyfıne gıtsen bakmıyo da ondan cekınıyorumBakar canim niye bakmasin
Cok haklisin canim yaa ama yinede sen bilirsinDevlet hastaneleri keyfıne gıtsen bakmıyo da ondan cekınıyorum
Bakıyorlar aslında kontrole geldim dersin başka doktora git bide çikolata ye bebiş hareket etsinDevlet hastaneleri keyfıne gıtsen bakmıyo da ondan cekınıyorum
Canım zaten cok hareketlıydı yerınde durmuyordu dıye bakamadıBakıyorlar aslında kontrole geldim dersin başka doktora git bide çikolata ye bebiş hareket etsin![]()
Canım bildiğin kız gitmene gerek yok
Insallah canım benım banada oyle geldı ama bu kadar bellı olsa doktor gorurdu ama doktor goremedı dıye bana oyle gelıyor dıyorum demekCanım bildiğin kız gitmene gerek yok![]()
Evet ama cok merak edıyorum canım ogrenmek ıstıyorumBebeği sürekli ultrasona maruz bırakmak iyi bir şey değild zaten her ay her ay rahatsız ediyoruz. Bir de araya kafanıza göre kontrol sıkıştırmayın. 20. Hafta detaylı var orada görürsünüz![]()