Kızlar 18+2 olduk

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
354
69
18
25
Size yaşadıklarımı anlatmak istiyorum gebe olduğumu öğrendim herşey çok normal giderken 14.haftamda gece birden ıslaklığa uyandım suyum gelmişti hemde az buz değil şok oldum ayağa kalktım derken bacaklarımdan aşağı kanlar akmaya başladı kendinden geçtim kesin bebeğim düştü dedim eşimle hemen doktora gittik suyumun geldiğini söylediler ve kese etrafında kanama olduğunu söylediler emin olmak için şu testi yaptılar ve pozitifti daha sonra yatış verdiler iğneler serumlar derken çıkış yaptım hala ara ara pembe lekelenmelerim oluyor mutlaka progestan kullanıyorum hala çok korkuyorum çok tedirginim ama çok şükür 18 haftayı geçtik Rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza aldırır bebeklerimizi yaşayan arkadaşlar lütfen üzülmeyin olacak olana engel olamıyorsunuz maalesef

Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Suyunuz geri toparlandı mı acaba nasıl oldu

Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Suyunuz geri toparlandı mı acaba nasıl oldu
Çok şükür şuanda doktora gittiğimde herhangi bir problem yok suyunda dedi inşallah böyle devam eder içimde hep bir korkuyla gün sayıyorum

Çok geçmiş olsun. Bende 19+5 haftalık hamileyim. Bir an evvel 30-35. Haftaları görmeyi istiyorum. Korkuyorum bir şey olucak diye. En azından bebek gelişsin diyorum. İnşallah kimse yaşamaz böyle şeyleri. Bir talihsiz düşüğüm olmuştu. Galiba ondan dolayı psikolojim bozuldu biraz. 😓

Bende 17+6 yim . Yarin 18 olucam inşallah. Bende 6. Haftadan beri kanama alanı vardı. Ama hiç kanamam olmamıştı. Evde iğne serum ilaç falan aldım. Sonra 11. Haftada birden baya bi kanamam geldi. Hemen hastaneye gittim. 6 gün yattım. Ertesi güne kanamam kesildi ama sonra ara ara sabahları ilk kalktığımda koyu renkli az kanama geliyor. 4 5 defa olmuştur. Bayadır oda gelmiyor şükür. Geçen cuma kontrolde kanama alanı yok geçmiş dedi. Ama ben o inceleyen Dr pek güvenmedim. Mayis sonu gibi ayrıntılıya gidicem o zaman belli olur. 14 haftalikken kontrolde kesenin yarisi rahimden kopmuş bebek ve plasenta çok aşağıda dedi. Ama geçen kontrolde kopmuş gibi bisey demedi. Ama bebek ve plasenta çok aşağıda dedi. Valla canım allaha emanetiz inşallah sağlıkla doğarlar

Çok geçmiş olsun. Bende 19+5 haftalık hamileyim. Bir an evvel 30-35. Haftaları görmeyi istiyorum. Korkuyorum bir şey olucak diye. En azından bebek gelişsin diyorum. İnşallah kimse yaşamaz böyle şeyleri. Bir talihsiz düşüğüm olmuştu. Galiba ondan dolayı psikolojim bozuldu biraz. 😓
Çok teşekkür ederim benimde bi kimyasalım vardı bu 2.ama o olayı yaşadığımdan beridir piskolojikmen çöktüm bende çok korkuyorum o gece suyumun geldiği pijamayı dahi giyemiyorum öyle yani Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende 17+6 yim . Yarin 18 olucam inşallah. Bende 6. Haftadan beri kanama alanı vardı. Ama hiç kanamam olmamıştı. Evde iğne serum ilaç falan aldım. Sonra 11. Haftada birden baya bi kanamam geldi. Hemen hastaneye gittim. 6 gün yattım. Ertesi güne kanamam kesildi ama sonra ara ara sabahları ilk kalktığımda koyu renkli az kanama geliyor. 4 5 defa olmuştur. Bayadır oda gelmiyor şükür. Geçen cuma kontrolde kanama alanı yok geçmiş dedi. Ama ben o inceleyen Dr pek güvenmedim. Mayis sonu gibi ayrıntılıya gidicem o zaman belli olur. 14 haftalikken kontrolde kesenin yarisi rahimden kopmuş bebek ve plasenta çok aşağıda dedi. Ama geçen kontrolde kopmuş gibi bisey demedi. Ama bebek ve plasenta çok aşağıda dedi. Valla canım allaha emanetiz inşallah sağlıkla doğarlar
İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza çok zor ama belkide bizimde imtihanımız bu öyle düşünelim zor ama güzel Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın dua ederken birbirimizde katalım

Back
X