Kızlar 2 adet sorum var

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
kızlar size iki adet sorum var şimdiden çok teşekkürler

1- Parfümlerimizi nasıl saklamalıyız?
Bu soruyu soruyorum çünkü şuan dior hypnotic poison kullanıyorum.fakar parfümümden sıkıldığım oluyor onun yerine lasenza kiss me cupcake kullanıyorum.Ama şuan ondan da sıkıldım Zaranın parfümlerini alıcam şuan da indirimde.Bozulmaması için parfümlerimi nasıl saklamalıyım ?

2- Zaranın çukulatalı parfümü sizce nasıl?
Hypnotic poison kullandığımı söyledim.O tarz kokular seviyorum.Ne dersiniz ben kolumda beğendim ama düzenli kullanımda kalıcığı falan nasıl?

:51::29:

arkadaşlar elimde avon ürünleri var hem bayan hem erkek parfümleri var hepsi orjinal ve sıfır ayrıca çok uygun fiyatlara

wish of live edt 50 ml =15 tl

slip into.. edt 50 ml rolonn deodorant ve sprey deodorant takımı = 20 tl

ıncandessence edp5o ml = 20 tl

perceive edp 50 ml rollon deodorant ve sprey deodorant takımı =25 t

eternetal magic edt 50 ml = 25 tl

little black dress edp 50 ml = 20 tl

erkek perceive edt 50 ml = 20 tl

ındividual blue edt 50 ml rollon deodorant ve sprey deodorant takımı = 20 tl

full speed edt 50 ml = 20 tl

banyo köpüğü 1 lt çeşitleri = 7 tl

duş jeli 500 ml çeşitleri = 4 tl

elimde kremlerde vardır gece çantasıda vardır ...

Bu soruyu soruyorum çünkü şuan dior hypnotic poison kullanıyorum.fakar parfümümden sıkıldığım oluyor onun yerine lasenza kiss me cupcake kullanıyorum.Ama şuan ondan da sıkıldım Zaranın parfümlerini alıcam şuan da indirimde.Bozulmaması için parfümlerimi nasıl saklamalıyım ?

PARFÜM NASIL KORUNMALI?

Parfümünüzü kesinlikle ısı ve ışık kaynaklarından uzak bir ortamda tutunuz. Işık parfümünüzün hem kokusunun hem de renginin bozulmasına neden olan bir faktördür. Benzer şekilde ısı da parfümünüzün bozulmasına neden olabilecek önemli bir etkendir.
Dökme şişeler yerine sprey şişeleri tercih ediniz. Dökme şişeleri kullanırken elinizle temas eden parfüm bakterilere açık bir hale gelir. Bu da parfümünüzün bozulmasına neden olur

parfümlerimizi direkt güneş ışığı almayan yerlerde hatta mümkünse ışık görmeyen yerlrde saklamalıyız..

giysi dolabınızın içi uygun olabilir..

Zaranın parfümleri bana göre çok kalıcı..

o çikolatalı diye bahsettiğin kokuyu biliyorum ama adını çıkaramadım.. 2 gün kolumdan 1 hafta kazağımdan çıkmamıştı kokusu..

keşke konya'da da Zara olsa da biz de değerlendirebilsek bu fırsatı. ne şanslısın :S

kızlar size iki adet sorum var şimdiden çok teşekkürler

2- Zaranın çukulatalı parfümü sizce nasıl?
Hypnotic poison kullandığımı söyledim.O tarz kokular seviyorum.Ne dersiniz ben kolumda beğendim ama düzenli kullanımda kalıcığı falan nasıl?

:51::29:

tatlm güneş görmiyeceği bi yerde muhafaza etmelisin. Oda sıcaklığında olucak yani biraz serin..Buz Dolabına koymakta entersn bi durm olur :))

sevilde söylediler buzdolabı diye :) annem de hep öyle yapıyor tavsiye ederim yıllarca bozulmuyor:))

Back
X