Kızlar 2 aylık hamileyim ve annemi çok özledim burda kötüyüm biraz 16 saatlik sürüyo yol doktoru aradım gidemezsin dedi ne yapıcam bilmiyorum siz hiç gittiniz mi yada uçakla mu gitsem Ama uçağa hiç binmedim uçaktan da korkuyorum
Eeee şimdi doktorun lafının üzerine biz nasıl aksini söyleyelim?Kızlar 2 aylık hamileyim ve annemi çok özledim burda kötüyüm biraz 16 saatlik sürüyo yol doktoru aradım gidemezsin dedi ne yapıcam bilmiyorum siz hiç gittiniz mi yada uçakla mu gitsem Ama uçağa hiç binmedim uçaktan da korkuyorum
Kızlar 2 aylık hamileyim ve annemi çok özledim burda kötüyüm biraz 16 saatlik sürüyo yol doktoru aradım gidemezsin dedi ne yapıcam bilmiyorum siz hiç gittiniz mi yada uçakla mu gitsem Ama uçağa hiç binmedim uçaktan da korkuyorum
6 aylik hamileydim, ulke degistirdim. butun hamileligim boyunca da uctum. sikinti yapmayin, bu kadar evham iyi degil.Kızlar 2 aylık hamileyim ve annemi çok özledim burda kötüyüm biraz 16 saatlik sürüyo yol doktoru aradım gidemezsin dedi ne yapıcam bilmiyorum siz hiç gittiniz mi yada uçakla mu gitsem Ama uçağa hiç binmedim uçaktan da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?