Kızlar 2 aylık hamileyim şehir dışına çıka bilir miyim

Nur Danem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
63
11
3
30
Kızlar 2 aylık hamileyim ve annemi çok özledim burda kötüyüm biraz 16 saatlik sürüyo yol doktoru aradım gidemezsin dedi ne yapıcam bilmiyorum siz hiç gittiniz mi yada uçakla mu gitsem Ama uçağa hiç binmedim uçaktan da korkuyorum

bencede gitmesen daha dogru üçüncü ayını doldurman gerek diye biliyorum.

Doktorunuz gidemezsin demiş. Ben size ben gittim bir şey olmadı desem bu size de bir şey olmayacağı anlamına gelir mi? Bunu ben mi daha iyi bilirim yoksa doktorunuz mu?

Dr gitme dediyse gitme yol sarsar uçağa da 5. Aydan sonra binilmiyordu galiba

DoktorunuZ hayır demiş, biz ne diyelim.

İlk hamileliğimde doktorum gez dolaş dedi, ikincide aynı doktor otur oturduğun yerde dedi. Doktorunuz sizin için doğru olan şeyi söyleyecektir

Doktorunu dinlemelisin..

Eeee şimdi doktorun lafının üzerine biz nasıl aksini söyleyelim?

Gitmeyin tabiki de.. 4 gün önce 1 aylık gebe olduğumu öğrenip kalp atışını duyamadan düştü yavrum.. hala parçası içimde sancım var.. buruğum.. üzgünüm.. yaomayın etmeyin. Kolay kavuşulmuyor.. doktorun hayır dediğine ne diye karşı çıkıyosunuz.. doktor sizin için hayır diyo.. doktorunuza bi artısı veya eksisi yok bu durumun neticede..bebeğinize bi şey olduğunda yaşıycağınız vicdan azabı ve acıyı düşünün anne özleminden ağır basar eminim..

Ben 5 haftalikken buranin bi ilcesine gittim 2 saatlik yol ama yol kotuydu geldim kanamam basladi sonrasnda 4-5gun icinde dusuk yaptim.ablam da gebe oldugunu bilmezken yanima geldi 13saatlik yol evine dondugunde kurtaj oldu.3ay dolmadan ne olursa olsun yola cikmak bebeği riske atmaktir.ozleyiverin biraz daha sabredin ya da anneniz gelsin

Çok mu gerekli gitmeniz, gitmeyiverin. Çok özlediyseniz alın biletini anneniz gelsin. Olmuyorsa, başka aksilikler varsa da sabredin bir iki ay daha.

ben 10 haftalık hamile iken araçla ki bir kısmını da ben kullandım 3600 km yol yaptım hiç de sıkıntı çekmedim ama doktorum sorunun yok demişti. (yolların bir kısmı da otoban değildi hani)
senin tehlikeli bir durumun olabilir doktorun gitme dediyse.
ille gitcem dersen uçak fikrini düşün derim.

Doktorunuz gitmeyin demiş.
Eğer ki gidipte bir zararı olursa sonra vicdan azabı çekmeyin.

6 aylik hamileydim, ulke degistirdim. butun hamileligim boyunca da uctum. sikinti yapmayin, bu kadar evham iyi degil.

Bu işi bilene sormuşsun gidemezsin demiş daha niye konu açıyorsun burda hayret bişey ya. Şimdi ben gittim bişey olmadı desem sen gittiğinde sana olsa. Eee nolcak bu vebali kim alır üstüne.

Ben hamileligimin riskli olmadigi donemde 3 farkli ulkeye gittim ucakla ama doktor gidemezsin derse gitmemek lazim. Bir mani yoksa annen gelsin.

doktoru dinlemeyip, burdaki yorumlara göremi hareket edeceksin

Doktorunuz gitme demis demek ki riskli bir gebelik sureciniz var....ben 35. Haftaya kdr 4 saatlik yola gittim geldim cok sukur hic sorun yasamadim. 5 haftalik hamileyken gezmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…