kızlar 2.düzey ultrason yaptıranlar/yaptıracaklar....

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
1.özel mi devlet mi? sizce nerede yaptırmalı?
2.ne zaman yaptırdınız?
3.neye dikkat edilmeli

kızlar ben okullar kapandıktan sonra gitsem geç mi olur ki???şu an 20+0 haftalığım.(21haftadayım..) ama bazen bir iki gün önden de gittiği de oluyor...

yani 22. haftayı doldurasıya kadar mı uygun vakit. kaçırmaktan korkuyorum...

2.ne zaman yaptırdınız?
3.neye dikkat edilmeli

kızlar ben okullar kapandıktan sonra gitsem geç mi olur ki???şu an 20+0 haftalığım.(21haftadayım..) ama bazen bir iki gün önden de gittiği de oluyor...

Soruna cevap olamayacağım ama sen de gel. Burada tartışılıyor böyle konular
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-haziran-anneleri.851131/page-2335

2.ne zaman yaptırdınız?
3.neye dikkat edilmeli

24. Hftaya kadar yapılıyor. Hyırlı gebelikler :)

2.ne zaman yaptırdınız?
3.neye dikkat edilmeli

Bence özelde, perinatoloji uzmanı yaparsa çok daha iyi olur. Ve ne kadar erken o kadar iyi. 20 hafta çok uygun. Bence erteleme.

Bence özelde, perinatoloji uzmanı yaparsa çok daha iyi olur. Ve ne kadar erken o kadar iyi. 20 hafta çok uygun. Bence erteleme.
canım şu anda bulunduğum yerde uzman yok detaylı yapan klinik dahi yokk
bundan dolayı cuma günü (21+1) de yaptıracağım artık....
inşaAllah her şey yolundadır..:anneadayı::KK46::nazar:

bize 21+5 e gün verdiler. bana biraz geç gibi geldi öne almak istedik ama değişim yapmadılar haftanın uygun olduğunu söylediler.

Merhabalar
2. Duzey ultrason fiyatiyla ilgili bilginiz var mi ? 15 gun sonraya randevu alicam insaAllah

Hangi hastanede yaptiricaksiniz ..hayrli olsun.simdiden .. guzel haberler alalim.hep.beraber insaAllah ..ben.medipol vatan da kontrollerimi oluyorum 2. Duzey ultrason icin findikzade medipole yonlendirdi doktorum

Hangi hastanede yaptiricaksiniz ..hayrli olsun.simdiden .. guzel haberler alalim.hep.beraber insaAllah ..ben.medipol vatan da kontrollerimi oluyorum 2. Duzey ultrason icin findikzade medipole yonlendirdi doktorum
Ben muğlada yaşıyorum :) doktorumun özel kliniği var. Orada yaptırıcam. İnşallah hayırlı haberler alırız

InsaAllah cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin ... devlet hastanelerinde yaptiranlarda var .. simdi onlari da arastiriyorum ...

medipol fındıkzade hastanesinde 130 tl fiyat verdiler anında randevumu aldım .. bilgilendirmeler için tekrar tesekkur ederim :).. pazartesi 22 şubatta çektireceğim inşaAllah daha sonrasında memnuniyetimle ilgili yorumlarımı yine buradan bildireceğim inşaAllah sağlıklı güzel haberler almak dileğiyle ...

Back
X