Çok teşekkür ederim kuzum benim
dua edeceğim hepinize belirtiler için başlık açacağım ama hem çalışıyorum hem de eve gelip direk mayışıp yatıyorum fazla vaktim olmuyor ama aklımda
Adetim bitiğinden itibaren ertesi gün başladım denemeye 2-3 gün ara ile . Adetimin bitmesinden itibaren 16.güne kadar böyle sürdü sonra araya bazı olaylar girdi kestim tabi arayı açtım baya hatta tutmaz diye düşünüyordum adete kadar devam edecektim ben . Bu ay ki tek yaptığım şey ilişkiden sonra 10 ile 13 14 günler tesadüfen uyudum akşama denk geldi hiç kalkmadım yani etkisi var mı bilmiyorum tabi hatta adetime 9 gün varken düştüm baya çakıldım yere pembemsi kahvemsi bi akıntı oldu dr a gittim ultrason çektirdim yoktu sonra yine gittim adete 3 4 gün kala yalan olmasın doktor yok bişey ama değer artmış biraz artadabilir dedi düşedebilir dedi ilaç kullanabilirsin. Dedi . Bende olsa çıkardı herhalde dedim ilaç aldım o üç gün içinde bu arada işe dr gelip gidiyorum işten çıktım. Eve geldim içime kurt düştü test yaptım baya belliydi tam adet günümde sonra kan verdim çıktı . Belirti olarak yumurtlamamı bilmiyordum ama adetin 9. Gününden itibaren sözü başladı bende göğsümde ve akıntım gittikçe arttı . Adetime 1 iki gün kala normalde kahverengi akıntım gelir gelmedi
göğsümde adete 1 hafta kala mavi damarlar belirginleşti koku hassasiyetim vardı ilk belirti olarak balık kokusu aldım çok severim fakat kılçık değince ağzıma kusarım çocukluğumdan beri balık yediğimde . O kılçığın tadının kokusu geldi resmen bir kaç kere de yastığı kokladım kokuyor gibiydi eşime sen banyo yapmadın mi saçının yağı mı kokuyo dedim adete yakın öyle aman aman bi kaşık ağrısı olmadı çok hafif . Bir de ayaklarımın altı yandı geceleri kaç kere uykumdan uyandım buz koydum kalkıp avuçlarım yandı eşim ayakların sıcak değil dedi hatta içten gelen bir şeymiş tabi ben psikolojiktir dedim çok takmadım sadece araştırdım son zamanlarda da eşime kızmıştım jelibon aldın bana getirmedin diye . Arkadaşı gelmişti ben olsam sana ikram ederdim diye kavga çıkarmıştım arkadaşlarım bile anlam veremiyordu alıngansın diyordu bende psikolojime yoruyordum bütün bunları evden çok çıkmıyorum bunaldım herhalde diyordum