Kızlar 2 gün önce beta hcg 45.6 bu gün 125.3 çıkmış artış güzel mi ?

Demek ki stres yapmamak, umursamamak bu işin sırrı gerçekten çok ama çok mutlu oldum canım benim tebrik ederim

Hahahaha çok iyi yapmış bende ramazan ayından çıktık iştahım hiç yok yemek yiyesim yok, tabi ben belirti diye söylemiyorum bu ay ihtimal vermiyorum umarm tam bu zamanda alırım gerçekten olursa şok olurum çünkü

İnşallah kuzum gerçekten ummadık zamanda oluyor dua edeceğim sizlere de Ama öyle aman aman bi ağrı olmuyor hala benim çok ağrım yok çok hafif . Bir de bacaklarıma ağrı giriyordu benim regl olacağım herhalde dedim çekilme gibi değişik içerden damar çekiliyor gibi koku vs yumurtlama da adet öncesi de olduğu için bende hiç ihtimal vermemiştim

Banada oldu yumurtlamadan sonra hep regli zamanı olurdu ama çok umursamıyorum dinlemiyorum kendimi ihtimal vermediğim için ama sen şimdi böyle diyince bir düşündüm ve rüya çok görmeye başladım ben kabuslar görüyorum nerdeyse hiç rüya görmem ama hayır olsun Allah razı olsun bolca dua istiyorum senden güzel anne

Çok sağol kuzum benim evet rüya da değişik oluyor saçma sapan hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…