- 13 Şubat 2014
- 596
- 67
- 323
- 35
rahatsızlığından dolayıda ilaçlarını almayabilir siz hasta olsaydınız ve o sizi boşasa idi nasıl olurdu kendinizi yerine koymalısınız
şimdiye kadar onun yerine kendimi koyduğum için mücadele verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahatsızlığından dolayıda ilaçlarını almayabilir siz hasta olsaydınız ve o sizi boşasa idi nasıl olurdu kendinizi yerine koymalısınız
mahkemede karşılaşmak beni çok korkutuyor
Neden böyle düşünüyorsun? Mahkemede değilse bile daha sonrasında hep karşılaşacaksınız, ortak bir evladınız var
MERHABA önceki konumu bilenler vardır eşim bipolar bozukluk hastası ilaçlarını düzenli kullanmadığı için boşanma davası açtım 2 hafta sonra mahkeme var benim içim çok sıkıntılı çok kötüyüm gün yaklaştıkça tuhaf oluyorum ..kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum eşimde ne olur bi şans daha ver diyor ben ona bu şansı 3 defa verdim herdefasında yanıldım güvenemiyorum... çok zor durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var ..8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var eşim 10 yıldır bipolar evlendikten sonra öğrendim hasta olduğunu
Bence bosandiktan sonra da onu gozlemleyip neler yaptigina bakabilirsiniz..
Bunu bir süreç olarak düşünün... Bakalim sizi ikna etmek için mi yapiyor yoksa sizi kazanmak istiyor mu? Onu sinava tabi tuttugunuzu düşünün..
Eğer sizi gerçekten istiyor ve duzelecekse bosanmaniz bir şeyi değiştirmez elinden geleni yapip sizi ikna edecektir yine..
Selisya boşanan bir kadın olarak boşanmak cok zor kabul ediyorum.
Hele o mahkeme (dişe vurup kafaya vurma smiley) Alllah kimseye yasatmasın morg gibi.
Ama benden sana tavsiye boşan. Evini ayır, onu gözlemle. Gerçekten düzelme varsa yeniden evlenirsiniz. Eğer simdi pat diye dönersen ilişkin yalama olur. Ama atıyorum onu gözlemledin, baktın düzelme var bir yıl sonunda evlenirsiniz inş.
Bizim gibi yani![]()
elmayracim yoksa eski esinle evleniyormusun? eger dogruysa cok sevindim
Evet evlenicem :) Cok teşekkür ederim
ELMEYRA neden boşandın şimdi niye evleniyorsun...onsuz yapamadınmı
Aldatıldığım icin boşandım, yapamadım onsuz. Kaldığım yerden devam edemedim ama körü körüne de geri dönmedim hem ben hem o hem de sartlar değişti. Olmuyor onsuz, hayat akmıyor :)
hakkında hayırlısı olsun canım kaderimize ne yazıldıysa onu yaşayıp görüyoruz inşaalah bundan sonra çok mutlu olursunuz aynı hatalar tekrarlanmaz herşey gönlünce olsun..
mahkemeyi uzatmak gibi bi şansın var abim söyledi gözlemle aklın kalmasın zaten 1 2 aya kadar iyileştiyse ortaya çıkar diyor dedi
bir kadın yuvasını dağıtmayı göze alıyorsa elinden gelen herşeyin fazlasını yapmış ve yapacak birşeyi kalmadığı için dağıtıyordur...
bunun ötesinde bir kadın hele birde çocuğu varsa asla evliliği sonlandıramaz...
bende boşanmış biri olarak o mahkeme anını hiç bir zaman unutamam, soğuk ürkütücü insanı ister istemez etkileyen bir atmosfer oluyor...
şuna iyice emin olmalısın kesin boşanmak istiyormusun??? artı ve eksilerini bir kere daha düşün ona göre en doğru kararı verecek yine sizsiniz...
hakkınızda hayırlısı olsun inş..
kızlar eşim son şans için ısrarcı kardeşim herhalde konuşmaya gitti. bana bişey söyşemiyorlar ama farkındayım eşim devamlı arıyormuş kardeşimi ne olursun ikna et diye...kızımın öğretmeniyle konuştum biran önce kurtulmaya bak diyor ...ben bi gün kendimi çok iyi hissediyorum doğru karar verdim diyorum ertesi gün ruh gibi oluyorum ...allahım bana yardım et ferahlığa çıkar yarabbim..
canım ya şimdi gördüm konunu kararını verdin demek ben barışman tarafındaydım biliyosun ama sanırım boşanmandan başka çare kalmıyor ah bide farklı biyere taşınma şansın olsa hem yeni mekan yeni insanlar yeni bi başlangıç olurdu senin için
Allah yardımcın olsun. eşin barışmak istiyorsa düzelsin ondan sonra barışın.
bol dua et.