kızlar 25.haftalık hamişim ama bende rahim kasılmaları oluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar dün doktora sordum daha bebek küçük olduğu için bebeğin hareketine göre sertlik yapması mümkün değilmiş .Sertliklerinizi bebek yapıyor diye geçiştirmeyin...Ben 25 haftalığım bu arada...

canım bebek nasıl yapar ki zaten rahim kasılıyor.nstye girdinmi canım

Evet girdim ama nst çekildiği sırada sancım yoktu ve doğal olarak da sancı görünmedi...

Evet girdim ama nst çekildiği sırada sancım yoktu ve doğal olarak da sancı görünmedi...

çok fazla yormada kendini canım kasılmalar daha çok artmasın.bana bir ara bu kasılmalar için magnezyum diasporal vermişlerdi.sen kullanıyormusun.

Evet günde 2 defa alıyorum ama içm hiç rahat değil bu haftalarda olmaması gerekir diyor diğer hamileler..Çok endişeyiyim ne yapacağımı bilmiyorum

çok endişelenmeye başladım . çünkü benim sık oluyor ve ben hep çocuğun hareketleri sanıyordum bunu
saatte 3-4 kere rahat oluyodur.
bazen 1 saat hiç olmadığı da oluyor ama bilemedim yani
benim de 25.haftam ama ne ağrı ne sancı hiç bişey yok
bende bir doktoruma danışayım hemen bakalım ne diyecek

................................................................................

Canım aynı şikayetlerle buradada okuduklarımla panik oldum ve Cumartesi apar topar doktoruma gittim, doktorum bunların çok normal olduğunu, doğum sancılarının yada bebeği tehlikeye sokacak sancıların periyodik olduğunu aralarının dakika dakika birbirini tutacağını söyledi. yani panik yapma sende. bir sorun yoktur.

arkadaşlar ben de h.sonu doktora gittim ve bu kasılmaları sordum.
bana söylediği hissettiğim şeyin bebeğin hareketleri olduğu
kasılma ve bebek hareketlerini nasıl ayıracağımız konusunda ise şöyle dedi
elini karnının üzerine koyuyorsun eğer hissettiğin sertlik TÜM karnını kapsıyorsa bu kasılmadır.
ama sadece kısmi olrak karnının sağ tarafı yada sol tarafı altı yada üstünde bir sertlik oluyorsa bu bebeğin biyerini dayadığu anlamına gelirmiş ve zayıf anneler bunu daha şiddetli hissederlermiş.

Bende de bu kasılmalardan oluyor, ağrısız.3-4sn sürüyor sonra geçiyor.Ama bugün saydım 12 kez oldu.O yüzden endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…