Kizlar !!! 26.haftada sanci mi bu ?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Gezerken bisey yoktu eve geldim sag kasigim cok agriyo bacagima vuruyor agri. Karnimin alt kismida sertlesiyo. Sizce bu nedir boyle ? Korkmali miyim ? Iyice keyfimi kacirdi...

Canım ağrı beline de vuruyor mu? Düzenli mi? Korkma panik yapma. Doktoruna ulaş hemen için rahatlamis olur.

Pozisyon değiştirince geçmiyorsa mutlaka doktorunu aramalısın nst çekilir en azından kafan rahat eder

Canim kasılma düzenli ise doktoruna ulaş. Ilk gebeligin ne olur ne olmaz. Insallah sorun yoktur
Sana yazdiktan sonra oturdum bi cafeye. Cay ictim dinlendim braz. Tekrarlamadi ama o zamana kdr duzenli hep kasildim evden ciktigimdan beri. Smdi durdu bakalim bidaha olursa dr a gitmem gerekcek galiba. Korkudan hep erteliyorum

Sana yazdiktan sonra oturdum bi cafeye. Cay ictim dinlendim braz. Tekrarlamadi ama o zamana kdr duzenli hep kasildim evden ciktigimdan beri. Smdi durdu bakalim bidaha olursa dr a gitmem gerekcek galiba. Korkudan hep erteliyorum
Magnezyum kullanıyor musun kasılmalar için doktor veriyor faydası oluyor

Canim haftan daha erken. Magnezyum eksikliğinden olur kasilmalar . Eğer kullanmiyorsan doktorundan magnezyum işte. Ben 16.ci haftadan beri kullanıyorum.

Ben magnezyum olarak magosit kullanıyorum. Benimki orta boyutta decavit hakkaten çok büyük ya. Ben vitamin olarak da imom kullanıyorum.

Ben magnezyum olarak magosit kullanıyorum. Benimki orta boyutta decavit hakkaten çok büyük ya. Ben vitamin olarak da imom kullanıyorum.
Ben decaviti 6 parcaya boluyorum ancak oyle yutabiliyorum. Zaten hap yutma fobim var dr a da soyledm parcala o zaman dedi. Buyuk haptan hep korktum :) gecen ilacimi yazdiriyorum 60lisi varmis dr a dedigim o da mi esek gibi olan ilactan farkli degl dmi dedigmde 30lusuda esek gibi 60lisida dedi kontrolum haftaya bakalm sorarim dr a

Evet cnm 60 lisi da var. Devlet hastanesindeki doktor bana 60 li olandan yazmıştı. Eşim aldı ama ben kullanamadim onu. Kendi doktoruma söyledim o da imom yazdı. Decaviti ilk oğluma hamileyken kullanmistim ben ama gerçekten yutmasi çok zor.

Evet normal oldu cnm
Ayyy azck anlatirmisin nasil oluyo normal dogum ? Mesela hastaneye gidiyosun ya napiyolar. Lavman nsl oluyo sonda takiyolar mi igne neler vuruyolar dogumda sanci dayanilmicak gibi mi bebek nasil ciikiyo cok mu baski aci oluyo kesiyolar mi kesiyolarsa dikerken cokmu aciyo falan :)

Canim bende çok büyük bi sanci yoktu hafif belime vuran bi ağrım oldu hastaneye gittik. Nst ye aldılar sanci çıkmadi ama benim hafif bi sanci vardı. Doktor serum verdi agrini alacak dedi almazsa doguma alicam dedi. Tabi ben yine hafif hissettim sancıları. 1 cm açılmam vardı. Doğuma aldılar beni suni sanci verdiler. Benim için suni sanci çok kötüydü. Bi an öldüm sandım o derece kotuydum. Öncesinde Lavman yaptılar tabi. Lavman yaptıktan sonra lavaboya gittim tabi. Saat 2 gibi suni sancıyı aldım saat 11.45 te doğurdum. Sana şunu söyliyim dogurdugun an mükemmel bir duygu bebeğin çıktığı an paha bicilemez. Müthiş bir rahatlama geliyor ama ondan öncesi sanci olayı beni mahvetti. Dikislerim oldu tabi kesi atıldığı için. Dikislerim geç iyileşti acitti sonrasında çok şükür hepsi unutuluyo. 2.ciyi de normal doğuma yi düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Şimdilik bebegimin eşi aşağıda doktor böyle giderse sezeryan diyo bakalım nasip artık.

Kesi atilirken ve dikerlerken hissettin mi ? Acilmayi kontrol ederken kuru kuru mu parmak sokuyo dr ? Bide parmagini hizli mi sokuyo yavas mi? Benm ilskide kasilmam yanmam oluyo ilk giriste o yzden korkuyorum yaptiramazsam diye. Sezeryanda istemiyorum ama normal yapabilir miyim blmiyorum. Doguma girerken elbise mi veriyolar yoksa geceligimle mi giricem ? Hicbsy blmiyorum kusura bakma cok soru sordum :)

Canim kesi atilir len hiç hissetmedim ama dikiş atilir ken biraz hissettim. Parmakla kontrol ederken şu gibi bişey vardı doktor ona parmağını batırıp kontrol ediyordu cnm. Valla cnm benim doktor hızlıca sokuyordu parmağı ama ben hala da ilişkide canı yanan biri olarak söylüyorum sancılar dan o parmakla kontrol olayının acısını pek duymuyorsun. Benim için sanci+ doktorun suyumu patlattigi zamanki muayenesi zordu. Canım ben kendi kiyafetlerimle girdim doğuma yani Ekstradan kıyafet vs vermiyorsun benim doğum yaptığım hastane. Normal doğum güzel tabiki sen de yaparsın hiç korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…