kızlar 27 haftalık hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu yardımmm :(

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar kasık ağrısı idrarda yanma coook sık idrarara çıkma sonucunda idrarda lokosit görüldü. iki hafta önce monural şase verdi doktor tek kullanımlık onu içtim. fakat geçmemiş dün yine monural şase verdi birde azosilin dye antibiyotik verdi. ben antibiyotiği kullanmak hiç istemiyorum sizce ne yapmalıyım doğal yollarla enfeksiyonu geçiren varmı?

doğal yollardan geçsin istiyorsan bol bol su iç, doğal ve sağlıklı sıvılar tüket. Ben hayatım boyunca bu enfeksiyonu yaşamak zorunda kalan biriyim ne zaman ki 3-4 lt su içmeye başladım o zaman beni terk etti bu rahatsızlık.

Çok çok geçmiş olsun, hadi hemen kocaman bir bardak su iç ;)

doğal yollardan geçsin istiyorsan bol bol su iç, doğal ve sağlıklı sıvılar tüket. Ben hayatım boyunca bu enfeksiyonu yaşamak zorunda kalan biriyim ne zaman ki 3-4 lt su içmeye başladım o zaman beni terk etti bu rahatsızlık.

Çok çok geçmiş olsun, hadi hemen kocaman bir bardak su iç :KK66:
ççok saol canım yanımda 1 lt lik şişe var sürekli içiyorum :))) sık sık tuvalete çıkıyorum :) sadece su içmekle geçermi acaba :)

Bu rahatsızlığı en doğal ilacı su içmek, idrar rengini kontrol etmeyi unutma bulanık olduğunu gördüğün an git bir bardak daha su iç :) Böbreklerini yoracak gıdalardan ve sıvılardan uzak dur. bir kaç güne kalmaz geçer hiç meraklanma.

Bu rahatsızlığı en doğal ilacı su içmek, idrar rengini kontrol etmeyi unutma bulanık olduğunu gördüğün an git bir bardak daha su iç :) Böbreklerini yoracak gıdalardan ve sıvılardan uzak dur. bir kaç güne kalmaz geçer hiç meraklanma.
ayy sağol canım yaa içicem çok çok su içicem :)

Back
X