yazık ediyosun kendine
sana yapılan bu ihanete karşı dimdik durmalı. ve güçlü olmalısın.
aslında kendimi çok iyi bir şekilde toparlamıştım ama birden başa döndüm bu sabah itibariyle, geçer diye bekledim kendimi çok dinlememeye çalıştım ama olmadı
Sen izin vermedikçe kimse seni üzemez. Silkelenip kendine gelmelisin.
Ben kaybettim onlar kazandı psikolojisinden acil çıkmazsan hayatın elden gider. Her depresif geçirdiğin günle kaybeden gerçekten sen olursun.
Seni aldatan bir adam hala senin hayatın için olmazsa olmazlardan mı?
.
peki bu sabah bunu tetikleyen birşeymi oldu?
Zamanla azalacaktır şuan yaşananlar ağır geliyordur haklısınız ama güçlü olmalısınız dik durmalısınız sizi bu acı yıkmamalı daha da güçlendirmeli herkese karşı
hiç bir şey tam tersine çok mutlu uyumuştum çok düşünmemiştim bile ... bir kaç gün önce Allaha dua etmiştim eğer bunların üstesinden gelebileceksem her şeyi yoluna koyabileceksem beni rahatlat içim sıkılmasın artık demiştim ama tam tersi oldu diyorum ki acaba her şey kötü mü olacak
tabiki hayır
bu kendi vesveseniz...
zihnininizi doldurmayın. başka şeylerle doldurun. gezin tozun.
yaşadıgınız günlerin tadını cıkarmaya bakın...
üstüne üstüne gidin üzüntünüzün acınızınki. dahada mutlu olun...
mutluluk rolü bile yapın...ondan keyif haz alın
öyle mi dersin umarım öyledir ne bileyim tesadüfmü kizaten sürekli yaptığım bu yakın arkadaşlarımla zaman geçirmek gezmek tozmak ve yorulmak sonra eve gelip uyumak.... atlattığımı düşünüyordum ama maalesef demekki rol yapıyormuşum en küçük boşlukta yerle bir oluyorum ama tabiki belli etmiyorum kimseye ya lavaboya gidiyorum ya dışarıya çıkıyorum ya arabaya binip gidiyorum daha fazla zarar görmeden atlatmam gerek keşke bu kadar burnumun dibinde olmasalar bu kadar bağlı olmasam
güçlü duruyorum işime ağırlık veriyorum her şey yolunda gidiyor ama sonra bir şey oluyor tekrar aynı acıyı yaşıyorum doğru öldürmeyen güçlendirirmiş
nasıl burnunun dibindeler?
zaman zaman böyle şeyler olucak. bunlar toparlanıyo olmanın göstergesi gibi gelio bana
kursa gidin. bişeylerle ugraşın isterseniz. zihninizi meşgul edicek şeyler gibi
Zamanla geçecektir aklınıza getirmemeye çalışın odaklanabildiğiniz kadar odaklanın başka şeylere geçecek elbet ölümün bile acısına alışıyor insan
aynı yerdeyiz iş ortamında ne yazık kikızın havası kimsede yok basit bir posizyondayken şimdi aşırı derece ön planda benm pozisyonum onu 100 e katlar normalde ondaki o pislik arsızlık öldürüyor beni gördüğümde öldürmek istiyorum ama elimden hiç bişey gelmiyor
aynen sürekli sosyal bir aktivite içerisindeyim spor kurs arkadaşlar vs... umarım toparlanıyorumdur
Kalemero ciddi boyuttalarda geçiriyorsun.
İyileşmen için iş değiştir. Sen durumu kabul etsen vazgeçsen işler kolay olacak ama sen halen beklenti içindesin dönmesini istiyrosun. Sen aslında vazgeçilmeyi kabul etmiyorsun.
Bir vazgeçsen rahatlayacaksın...
Allah en sevdiği kulun kim olduğunu bilemezsin. Sen yine manivayatını bozma ...
Doktora gitmen gerek...
bence asıl işinizi değiştirmekle başlasanız daha etkili olcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?