kızlar 3 gün iyi 5 gün kötüyüm sabh içim daralmış bir şekilde uyandım göğsüm sıkışmış

kalemero

Allahım meliki muktedirsin sen bizi koru....
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
6.162
4.508
178
merhaba kızlar yaşadığım kötü olayların etkisinden hala kurtulamadım 3 gün iyiyim 5 gün kötü bu sabah uyandığımda içim daralmış göğsüm sıkışmış bir şekilde uyandım ağlamaklı sanki her şey çok kötü olacakmış gibi bir his var içimde her şey tepe taklak olacakmış gibi hiç bir şeyi düzeltemeyecekmişim gibi az önce gene aklıma geldi olaylar içim sıkıldı gözlerim doldu kendimi dışarıya zor attım beraber beslediğimiz köpeğimiz vardı onun yanına gittim ona anlattım her şeyi ağladım o bile anlıyor ne kadar üzgün olduğumu

not : içimdeki sıkıntının sebebi ihanete uğramış olmam ve o insanların sefa içinde yaşayıp benm böyle acı çekmem aldattığı kadın evli şu an işte havasından geçilmiyor bende tam tersine içim kan ağlıyor ama dışarıya karşı güçlü görünmeye çalışıyorum offff dinmedi içimdeki fırtına

yazık ediyosun kendine
sana yapılan bu ihanete karşı dimdik durmalı. ve güçlü olmalısın.

Zamanla azalacaktır şuan yaşananlar ağır geliyordur haklısınız ama güçlü olmalısınız dik durmalısınız sizi bu acı yıkmamalı daha da güçlendirmeli herkese karşı

Sen izin vermedikçe kimse seni üzemez. Silkelenip kendine gelmelisin.

Ben kaybettim onlar kazandı psikolojisinden acil çıkmazsan hayatın elden gider. Her depresif geçirdiğin günle kaybeden gerçekten sen olursun.

Seni aldatan bir adam hala senin hayatın için olmazsa olmazlardan mı?

.

yazık ediyosun kendine
sana yapılan bu ihanete karşı dimdik durmalı. ve güçlü olmalısın.

aslında kendimi çok iyi bir şekilde toparlamıştım ama birden başa döndüm bu sabah itibariyle, geçer diye bekledim kendimi çok dinlememeye çalıştım ama olmadı

benm hayatımın olmazsa olmazı olamayacağını zaten kendi ispatladı benm o konuda herhangi bir şüphem kalmadı

şöyle bir bakıyorum herkesin keyfi yerinde o yolun yolcusu sür... te havanın bini bin para havasından geçilmiyor oldukça mutlu kocayı aldatan sanki benm gidip işe girmeme vesile olan bana sahip çıkan arkadaşımın sevgilisiyle yatan kalkan benim

peki bu sabah bunu tetikleyen birşeymi oldu?

hiç bir şey tam tersine çok mutlu uyumuştum çok düşünmemiştim bile ... bir kaç gün önce Allaha dua etmiştim eğer bunların üstesinden gelebileceksem her şeyi yoluna koyabileceksem beni rahatlat içim sıkılmasın artık demiştim ama tam tersi oldu diyorum ki acaba her şey kötü mü olacak

Zamanla azalacaktır şuan yaşananlar ağır geliyordur haklısınız ama güçlü olmalısınız dik durmalısınız sizi bu acı yıkmamalı daha da güçlendirmeli herkese karşı

güçlü duruyorum işime ağırlık veriyorum her şey yolunda gidiyor ama sonra bir şey oluyor tekrar aynı acıyı yaşıyorum doğru öldürmeyen güçlendirirmiş

tabiki hayır
bu kendi vesveseniz...
zihnininizi doldurmayın. başka şeylerle doldurun. gezin tozun.
yaşadıgınız günlerin tadını cıkarmaya bakın...
üstüne üstüne gidin üzüntünüzün acınızınki. dahada mutlu olun...
mutluluk rolü bile yapın...ondan keyif haz alın

öyle mi dersin umarım öyledir ne bileyim tesadüfmü ki zaten sürekli yaptığım bu yakın arkadaşlarımla zaman geçirmek gezmek tozmak ve yorulmak sonra eve gelip uyumak.... atlattığımı düşünüyordum ama maalesef demekki rol yapıyormuşum en küçük boşlukta yerle bir oluyorum ama tabiki belli etmiyorum kimseye ya lavaboya gidiyorum ya dışarıya çıkıyorum ya arabaya binip gidiyorum daha fazla zarar görmeden atlatmam gerek keşke bu kadar burnumun dibinde olmasalar bu kadar bağlı olmasam

nasıl burnunun dibindeler?

zaman zaman böyle şeyler olucak. bunlar toparlanıyo olmanın göstergesi gibi gelio bana
kursa gidin. bişeylerle ugraşın isterseniz. zihninizi meşgul edicek şeyler gibi

güçlü duruyorum işime ağırlık veriyorum her şey yolunda gidiyor ama sonra bir şey oluyor tekrar aynı acıyı yaşıyorum doğru öldürmeyen güçlendirirmiş

Zamanla geçecektir aklınıza getirmemeye çalışın odaklanabildiğiniz kadar odaklanın başka şeylere geçecek elbet ölümün bile acısına alışıyor insan

nasıl burnunun dibindeler?

zaman zaman böyle şeyler olucak. bunlar toparlanıyo olmanın göstergesi gibi gelio bana
kursa gidin. bişeylerle ugraşın isterseniz. zihninizi meşgul edicek şeyler gibi

aynı yerdeyiz iş ortamında ne yazık ki kızın havası kimsede yok basit bir posizyondayken şimdi aşırı derece ön planda benm pozisyonum onu 100 e katlar normalde ondaki o pislik arsızlık öldürüyor beni gördüğümde öldürmek istiyorum ama elimden hiç bişey gelmiyor

aynen sürekli sosyal bir aktivite içerisindeyim spor kurs arkadaşlar vs... umarım toparlanıyorumdur

Zamanla geçecektir aklınıza getirmemeye çalışın odaklanabildiğiniz kadar odaklanın başka şeylere geçecek elbet ölümün bile acısına alışıyor insan

zaten acıya alışılıyormuş hakikaten Allahın verdiği sınadığı bu olsun bunda bile çok zorlandım ama neler geçmiyor ki

aslında beni en çok üzen kızın istediği gibi davranabilmesi istediğinde yanında istediğinde kendi ofisinde hiç utanma yok hiç üzelme yok kaldıkları yerden devam ediyorlar bu kadar pisliğimiz çıktı azıcık geride duralım yok tam tersine makaraya devam tabi kocasının henüz kulağına gitmedi ondandır bu rahatlıkları

Kalemero ciddi boyuttalarda geçiriyorsun.

İyileşmen için iş değiştir. Sen durumu kabul etsen vazgeçsen işler kolay olacak ama sen halen beklenti içindesin dönmesini istiyrosun. Sen aslında vazgeçilmeyi kabul etmiyorsun.

Bir vazgeçsen rahatlayacaksın...

Allah en sevdiği kulun kim olduğunu bilemezsin. Sen yine manivayatını bozma ...

Doktora gitmen gerek...

bence asıl işinizi değiştirmekle başlasanız daha etkili olcak gibi

canım işimi değiştiremiyorum ve değiştirmekte istemiyorum görüntü olarak bende onları rahatsız ediyorumdur dik duruyorum her gün bakımlı ve şen şakrak görünüyorum ama birde perde arkası var işte bunun tabiki kabullenmek çok zoruma gidiyorum hangi ara ne zaman nasıl oldu kim ateşledi diye düşünüyorum sürekli sanırım destek almam gerekecek ama bulunduğum bölgede böyle bir merkez yok ne yazıkki yaşam koçu lazım istanbulda bir arkadaşım gidiyordu ve çok da memnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…