kızlar 3 haftalık burnum nasıl olmuşş... resimlii

Kızlar yazmışsınız ama çok geç gördüm sorusu olan varsa yardımcı olabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ediyorum herkese yıllarca hayalini kurduğum bi burundu :16:istanbulda çalışıyorum ama canım ailem adanada olduğu için ameliyatıda adanada oldum. doktorum Ersal Kaya ve çok memnun kaldım.Düzenli olarak kontrollere devam ediyorum kendiside zaten hastalarıyla yakından ilgileniyor.
2250 tl ye oldum fakat sadece estetik cerrahın fiyatı hastaneye ücret ödemedim özel sağlık sigortam karşıladı hepsini.bende önden yamuklukta vardı bu sebeple ameliyatıma 2 doktor girdi hem kbb hemde estetik cerrah.estetik cerrahla ben dışardan görüştüm o bana hastane ve gerekli yönlendirmeleri yaptı.ameliyattan sonrada her ikisinede düzenli olarak ayrı ayrı kontrollere gittim.

Özel sağlık sigortası estetik ameliyatları karşılamıyor diye biliyorum. Bir şartı falan mı var acaba, nasıl oldu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim burnum baya kemikliydi görmüşsündür banka hastane farkı olan 600 tl yi karşıladı çünkü bende kemik eğriliğide vardı ersal beyin 2250 olan muane ücretinide kendim ödedim

Ayrıca burnumdan görüntü olarak cok memnunum ama sol tarafımda malesefki ameliyattan sonra nefes alma sıkıntısı oluştu

Burnun cok hos olmus canim hangi doktora gitmistin acaba? Birde koydugun fotografta burnun sis miydi

Adana ersal kayada ameliyat oldum evet şişti şimdi indi ama ayni ne düşme oldu ne bişe görsel olarak hiç bi sıkıntım yok

Ayrıca burnumdan görüntü olarak cok memnunum ama sol tarafımda malesefki ameliyattan sonra nefes alma sıkıntısı oluştu

Burnunuz güzel olmuş güle güle kullanin.
Sol tarafta bahsettiğiniz olay benim sağ tarafta. 25.günüm
Sağ taraf içeri doğru sis ama sol taraf disari doğru cikintili. Sağda kanat oyuntum var solda yok.
1 hafta sonra kontrolüm var sorucam.
Sizinkine doktor yorum yapti mi?

Burnunuz güzel olmuş güle güle kullanin.
Sol tarafta bahsettiğiniz olay benim sağ tarafta. 25.günüm
Sağ taraf içeri doğru sis ama sol taraf disari doğru cikintili. Sağda kanat oyuntum var solda yok.
1 hafta sonra kontrolüm var sorucam.
Sizinkine doktor yorum yapti mi?

Canım benim solda kanamam olmuştu ve şişti hala neredeyse 1 Yıl olacak hala şişlik var kkb doktoruna gittim muayene oldum hiç bi sıkıntı yok doktorunun Eline sağlık çok güzel olmuş dedi ama işin ilginç yanı bazen nefes alabiliyorum bazen alamıyorum ki günün büyük bir çoğunluğunda alamıyorum doktorum zaman diyor ama bakalım şuanda hamileyim dogumdan sonra röntgen cektirecegim burnumun çatı kısmıda hala kaynamadı zaten doktor 2 yıl bile sürebilir dedi

Canim peki lokalle mi oldun genelle mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tabiki genel oldum benim ameliyatim zordu iki Kaş arasından 7 burun direğinden 11mm alındı küçük operasyonlarda lokal yapıyorlar ama panik biriysen yaptırma genel anestezide korkulacak bişe yok hatta ben okadar bilinçli uyandım ki ilk sözüm Üşüyorum ikincisi seruma ağrı kesici koydunuz muydu

Canım benim solda kanamam olmuştu ve şişti hala neredeyse 1 Yıl olacak hala şişlik var kkb doktoruna gittim muayene oldum hiç bi sıkıntı yok doktorunun Eline sağlık çok güzel olmuş dedi ama işin ilginç yanı bazen nefes alabiliyorum bazen alamıyorum ki günün büyük bir çoğunluğunda alamıyorum doktorum zaman diyor ama bakalım şuanda hamileyim dogumdan sonra röntgen cektirecegim burnumun çatı kısmıda hala kaynamadı zaten doktor 2 yıl bile sürebilir dedi

Benim de oyle. Sağda deviasyon vardi asil işlemi orasi gördü hala daha günün büyük çoğunluğunda sağdan daha kisitli nefes aliyorum. Doktor geçecek dedi. Burnumda çok miktarda konka varmis hepsini temizledim dedi sanirim konkalarin yoğunluğu iki delikte farkliydi ve işlem yoğunluğuna gore farkli tepkiler veriyorlar.
Kanama olayi enteresanmis. Kbbcinin dediği icinizi rahatlatmistir. Bakalim haftaya ben de rahatlicak miyim..

Back
X