Doğuma Hazırlık Kızlar 35.haftadayım dün gece suyum geldi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Basligi gorunce heyecanla ve korkarak Allah yardimcisi olsun diye diye okudum yazdiklarini. Ama saglikla kolayca sorunsuz kucagina almana cok sevindim arkadasim. Bende 34.haftamdayim, Allah hayirli saglikli bi evlat eylesin, cok sevindim sagsalim kurtulmaniza, hayirli olsun :)

Maşallah Allah analı babalı büyütsün. darısı bana inşallah :)

Ayyy ne güzel ya. Bebişini kucağına almışsın hemde çok rahat bir şekilde. Darısı bizlerin de başına inşallah.
Allah sana kızınla güzel, huzurlu bir yaşam versin ailenle beraber inşallah.

İnşallah arkadaşım darısı başınıza.

Dualarına Allah razı olsun arkadaşım. Allah seni de kurtarsın.

Allah yardımcın olsun diyerek okuyordum.Çok şükür sağ salim almışsın kucağına bebeğini.çok sevindim sevinçten ağladım bile.Rabbim sağlıklı mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.bende 21 haftalık hamileyim çok korkuyorum doğumdan.Darısı benim de başıma.tebrik ederim tekrardan

ne güzel yaaaaa rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Mutluluğunuzu da daim etsin. Darısı benim gibi tüm bekleyenlerin başına hayırlısıyla, rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin amin:)

çok sevindim senin adına :)
Ama beni telalandırmadın değil benim de 34. haftam bitti 14 eylül cuma kontrolum var..
Zaten hep bir garip tedirginlik içindeim acaba erken doğum olur mu falan diye?

inşallah bende senin gibi kucagıma alırım kızımı sağlıkla..

maşallah gözün aydın canım..kaç kilo doğdu bebiş..küveze falan gerek kalmadı dimi..sen nasılsın toparlandın mı biraz..

Gözün aydın Allah analı babalı, mutluluk, huzur, sağlıkla ve bolluk bereketle büyütsün Sen nasılsın? Çok tebrikler

Çok şükür iyiyiz. 40 I yarıladık Allahın izniyle. Kızım büyüyo. Evde oturmak hele bu sıcak havalarda çok zor.

İnanamadım okurken sanki yaşadım bende 28.haftadayım Allahım analı babalı büyütsün ne güzel olmuş bizlerede moral oldu forum açtığın konu mis kokulu meleğinle Allah bir ömür boyu huzur mutluluk versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…