Basligi gorunce heyecanla ve korkarak Allah yardimcisi olsun diye diye okudum yazdiklarini. Ama saglikla kolayca sorunsuz kucagina almana cok sevindim arkadasim. Bende 34.haftamdayim, Allah hayirli saglikli bi evlat eylesin, cok sevindim sagsalim kurtulmaniza, hayirli olsun :)
Merhaba arkadaşlar. veeee kızım geldi. Baştan anlatayım.Gece 3.30 gibi sancım geldi 3 cm açılmıştı. Doğum sancısı malum beklemeye aldılar. Saat 10 a kadar sancım artarak devam etti. Normal doğum denildi ve saat 11 itibariyle 8 cm açılmayla kendimi doğumhanede buldum. 3.ıkınmada kızım kucağımdaydı. Allahıma şükürler olsun. Her şey yolunda. Duasnı eksik etmeyen herkese teşekkürler.
Ayyy ne güzel ya. Bebişini kucağına almışsın hemde çok rahat bir şekilde. Darısı bizlerin de başına inşallah.
Allah sana kızınla güzel, huzurlu bir yaşam versin ailenle beraber inşallah.
Basligi gorunce heyecanla ve korkarak Allah yardimcisi olsun diye diye okudum yazdiklarini. Ama saglikla kolayca sorunsuz kucagina almana cok sevindim arkadasim. Bende 34.haftamdayim, Allah hayirli saglikli bi evlat eylesin, cok sevindim sagsalim kurtulmaniza, hayirli olsun :)
Allah yardımcın olsun diyerek okuyordum.Çok şükür sağ salim almışsın kucağına bebeğini.çok sevindim sevinçten ağladım bile.Rabbim sağlıklı mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.bende 21 haftalık hamileyim çok korkuyorum doğumdan.Darısı benim de başıma.tebrik ederim tekrardan
merhaba arkadaşlar. Veeee kızım geldi. Baştan anlatayım.gece 3.30 gibi sancım geldi 3 cm açılmıştı. Doğum sancısı malum beklemeye aldılar. Saat 10 a kadar sancım artarak devam etti. Normal doğum denildi ve saat 11 itibariyle 8 cm açılmayla kendimi doğumhanede buldum. 3.ıkınmada kızım kucağımdaydı. Allahıma şükürler olsun. Her şey yolunda. Duasnı eksik etmeyen herkese teşekkürler.
ne güzel yaaaaa rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Mutluluğunuzu da daim etsin. Darısı benim gibi tüm bekleyenlerin başına hayırlısıyla, rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin amin:)
Merhaba arkadaşlar. veeee kızım geldi. Baştan anlatayım.Gece 3.30 gibi sancım geldi 3 cm açılmıştı. Doğum sancısı malum beklemeye aldılar. Saat 10 a kadar sancım artarak devam etti. Normal doğum denildi ve saat 11 itibariyle 8 cm açılmayla kendimi doğumhanede buldum. 3.ıkınmada kızım kucağımdaydı. Allahıma şükürler olsun. Her şey yolunda. Duasnı eksik etmeyen herkese teşekkürler.
çok sevindim senin adına :)
Ama beni telalandırmadın değil benim de 34. haftam bitti 14 eylül cuma kontrolum var..
Zaten hep bir garip tedirginlik içindeim acaba erken doğum olur mu falan diye?
inşallah bende senin gibi kucagıma alırım kızımı sağlıkla..
İnanamadım okurken sanki yaşadım bende 28.haftadayım Allahım analı babalı büyütsün ne güzel olmuş bizlerede moral oldu forum açtığın konu mis kokulu meleğinle Allah bir ömür boyu huzur mutluluk versin canım.