Kizlar 39+4 gunluk ve suan hastanedeyim 2cm acigim var suni sanci veriliyor 3 saattir

cakypink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
171
31
48
35
İzmir
Dedigim gibi 2cm acigim var suni sanci veriyorlar saat 4 ten beri ama canimi yakmiyor yani adet sancisi gibi ara ara geliyor ne zaman siddetlenir ve dogum ne zaman gerceklesir bu ilk dogumum suni sanciyla dogum yapanlar lutfen paylasirmisiniz

Dedigim gibi 2cm acigim var suni sanci veriyorlar saat 4 ten beri ama canimi yakmiyor yani adet sancisi gibi ara ara geliyor ne zaman siddetlenir ve dogum ne zaman gerceklesir bu ilk dogumum suni sanciyla dogum yapanlar lutfen paylasirmisiniz
Tecrubeli anneler yazin lutfen nasil gecirdiniz acilmaniz kac saat sonra tamamlandi

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM İNŞALLAH KOLAYCA DOĞURURSUN

Tesekkur ederim canim ya yok mu bilgisi olan hastanedeyim ebeler falan geliyo gidiyo ama kontroller siklasmadi henuz birde sizlerden dinleyelim

Sabah7de hastaneye girip suni sanciyla gece 1de dogum yapan bir arkadasim var ama detaylarini bilmiyorum. Insallah kolay ve rahat bir dogum olur Allah saglikla kavustursun bebeginize.

rabbim bi avazda kurtarsın insallah sağlıcakla kucana almayı nasip etsin:) arkadasın dediği gibi bizlerede dua edermisin lütfen

Canim ben uc gun suni sanci aldim ucuncu gunun sonunda sezaryanla dogum yaptim benim durumum farkliydi ama iki gun suni sanci alip sonunda normal dogum yapan vardi allah yardimcin olsun zor valla

Gittikce şiddetlenicek canim uzun süruyor biraz bu normal ağrin şiddetlenince sezeryan isteme allahin izniyle tek solukta kurtulursun

Kisiye göre degisiyo açılman bi anda çogalip dogumada alabilirler sen dirayetli ol olumsuzlari düsünme şu anda normal bi şekilde bebegi dogurmaya odaklan canim

Benim sancim yoktu aksam saat 9 da suyum gelmeye basladi ve sabaha kadar sürdü. Tabi sabah yine sancim yoktu. Hastane gittik suni sanci taktilar ve yarım saat icinde doguma girdim

Herkese gore degisir.
Sabah 6 da 2 cm aciklikla gittim oglen 14:00 de dogdu. Suni sanci almadim.

5-6 cm olana kadar adet agrisi gibiydi sonra siddetlendi
Hayirli dogumlar insallah

Bana suni sanci vermediler ama benimde senin gibi acilmamis 2 cm di sancim da vardı sonra birden açıldı merak etme canım ayetel kürsü oku doğumun çabuk ve kolay olur allahın izniyle allah yardimcin olsun

Belkide dogurmuştur bile sesi çikmadina göre yada sancilari çok arttı yazamiyo arkadaş:)

ALLAH kurtarsin
Saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hic bir bilgim yok maalesef.

ALLAH kurtarsin
Saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hic bir bilgim yok maalesef.
Kizlar dogum olmadi eve geldik dun gece samci bi ise yaramadi doktor cok yumusamis olur dedi ama sanci bel agrisindan oteye gitmedi doktorumda sezeryan onermedi daha zamani var dedi az evvel sumuksu bolca akintim oldu insallah olur yavas yavas cok tesekkur ederim yazilariniz icin zaten normal gunum pazar 40 hafta doluyor o sumuksu akinti ilk defa geldi

Nasil yani suni sanci verdiler agri olmayinca ewemi gönderdiler?o nasil bisey canm gunu gelmesede o saci seni dogurtmaya yeter ustelik açılman var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…