Kizlar 39+4 gunluk ve suan hastanedeyim 2cm acigim var suni sanci veriliyor 3 saattir

Dogumdan belki 1 gu belki gunler oncesinde kanama oluyor. Nisan geldi denir. Doguma gun yada saatler kaldigini belirtir.. ama herkeste olacak diye kaide yok. Benim nisanim gece geldi ertesi gun oglen dogurdum.
Evet herkesin gebeliği farklı oluyo, benim ilk hamileliğimden de farklı bu hamileliğim. Yine de bilmek gerek demek ki.

Ay ne guzel dogurmussun sagsaglim insallah bende normal dogururum kac haftaliktin nisan geldiginde

Bnde ilk kızımı 39+2 de sancm basldı gttm hastnye 2 cm açlmam vardı. Gece 1 de gttim açlma durunca suni sancı verdiler ertsi gün saat 15.15 te doğrdm kızımı. Açılmm 9 cm olnca aldılar doğma.

Herkesin dogumu bir degil canim.benim suyum geliyordu ve sancim cok siddetliydi.hafif hafif sancilarla beraber sayarsak 17 saat sanci cektim sonuc 2 cm acilmadan oteye gitmedi ve sezeryan oldum.kakasini yapmis artik yavrum cok sukur yememis ve suyum bitme noktasina gelmisti.
Insallah cok kisa bir sanciyla hemen bebisini kucagina alirsin canim.

Ay ne guzel dogurmussun sagsaglim insallah bende normal dogururum kac haftaliktin nisan geldiginde
36+6 da nişan geldi, 37+4 de de doğum oldu.
Doktora göre bir şeyimiz yoktu, daha 3 haftamız vardı ama kontrolün ertesi günü attı kendini dışarı.
Yerinde duramadı oğlum, 2700 küçücük bir şey olarak doğdu.
Ama normal doğum da o kadar kolay değilmiş, bugün 12.günümüz ve hala acılar içerisindeyim.
Yani kendinizi kısıtlamayın sadece normal olacak diye, sağlıklı olan neyse sizin ve bebeğiniz için o olsun.
İnşallah siz kolaylıkla, sağlıkla zamanı geldiğinde kavuşursunuz.

Masallah Allah guzel saglikli omurler nasip etsin insallah canim ben israrci degilim ama hersey normal daha gunume var o yuzden normal olabilecekken sebepsiz sezeryan istemiyorum sadece ciddi birsey olursa tabi ki olurum oglum sagsaglim olsunda hicfarketmez tesekkur ederim

Bnde ilk kızımı 39+2 de sancm basldı gttm hastnye 2 cm açlmam vardı. Gece 1 de gttim açlma durunca suni sancı verdiler ertsi gün saat 15.15 te doğrdm kızımı. Açılmm 9 cm olnca aldılar doğma.

Ay ne guzel ya benimde ilerlemedi acilmam cunku sancim yoktu 4 saat verdiler suni sanci doktor sabah tekrar verelim falan dedi sonra vazgecti eve git dinlen kendi sancinla gel bakalim dedi insallah olur benimde

Amin canim Allah razi olsun kolay degildir tabi ben suni sancida aldim belime vurdu agrilar duzene girmedi bi turlu sancilarim insallah olur artik bakalim Allah bagislasin yavrunu insallah sagsaglim almissin kucagima bende alirim insallah

Ay ne guzel ya benimde ilerlemedi acilmam cunku sancim yoktu 4 saat verdiler suni sanci doktor sabah tekrar verelim falan dedi sonra vazgecti eve git dinlen kendi sancinla gel bakalim dedi insallah olur benimde
İnşaAllah kendş sancnz olur ama suni sancı da verdkten snra nasıl geri eve yolladlar ki. Bnm sancm bardı ama suyum faln gelmemşti suni sancı verdiler açılma durunca suyumu doktor patlatmştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…