Kizlar 39+4 gunluk ve suan hastanedeyim 2cm acigim var suni sanci veriliyor 3 saattir

Nasil yani suni sanci verdiler agri olmayinca ewemi gönderdiler?o nasil bisey canm gunu gelmesede o saci seni dogurtmaya yeter ustelik açılman var ?
Aynen oyle oldu 2 cm acilmam vardi 4 saat suni sanci verdiler acilma olmadi doktorum yumusamis acilcak vs dedi bi tik acilsa dogurturuz dedi ama acilmadi ebe geldi sonra senin doguma var daha dedi kendi sancinla gel dedi eve geldik sonra

Sabah yine vericeklerdi ama vazgectiler bebegin cikacagi yer donuk degil dedi ebe ama her an olabilir cok musait dedi suni sancida bana tutmadi duzene girmedi sancilarim sadece bel agrisi yogundu coktu hatta az evvelde sumuksu bol akinti geldi sarimtirak renkte

Inanin aci sanci cekeyim ben dirayetleyimdir cok dunki bel agrimi az kisi kaldirirdi ciddi diyorum ama hic ah bile demedim tek istegim dogumun normal olmasi ve bebegimin saglikli dogmasi

Cok ilginc. Ilk defa boyle birsey duyuyorum. 2 cm açılmış birini nasil eve gonderirler. Heran dogum gerceklesebilir ALLAH yardim etsin

Cok ilginc. Ilk defa boyle birsey duyuyorum. 2 cm açılmış birini nasil eve gonderirler. Heran dogum gerceklesebilir ALLAH yardim etsin

Canim gonderdi doktorum anlamadim bende kendiliginden acilcak dedi 4 saatte hic acilma olmadi insallah olur arkadasim ya doktorumu aradim sumuksu yogun akintim geldi dedim nisan olabilir dedi beklicez artik

Canim gonderdi doktorum anlamadim bende kendiliginden acilcak dedi 4 saatte hic acilma olmadi insallah olur arkadasim ya doktorumu aradim sumuksu yogun akintim geldi dedim nisan olabilir dedi beklicez artik
Serum olarakmi verildi sanci yoksa fitilmi atildi hazneye

Acilma devam etmezse gonderiyorlar canim. Hani hastane de bekleyecegine evde rahatca bekle yuruyus yap deniyor.bende 2 cm acilmayla gitmistim ama hizla acilma devam etti kendi sancim vardi.

Ama nst de biriyle tanismistim 39. Haftadan beri 2 cm aciklik var duruyor oyle dedi. 40. Haftasindaydi. Sezeryan olacak heralde demisti.

Benim de acilma olmadi aynen doktorda evde daha rahat edersin dedi ama sabahki gelen nisan yuksek ihtimalle doktorumu aradim nisan dedi rahim agzimda yumusama vardi doktorumda olur demisti insallah olur

Benim de acilma olmadi aynen doktorda evde daha rahat edersin dedi ama sabahki gelen nisan yuksek ihtimalle doktorumu aradim nisan dedi rahim agzimda yumusama vardi doktorumda olur demisti insallah olur
Olur kafaniza takmayin.. evde hareketli olun yuruyusler yapin. Nisandir o buyuk ihtimal. Yakin dogumunuz.. hayirli dogumlar dilerim..

Serum olarak verildi hangisi daha etkili ki
2 hafta once arkadasimi doguma götrduk canim sancisida yoktu gunude dolmştu dr serum yeterli gelmez filil aticaz sancilarini baslatcaz dedi ki öylede oldu fitili attilar sadece 2 cm acilma oldu aksama kadar sonra daha fazla acilmadi dr geldi bi igne yapti igne acilmayi sagladi ve yarim saat sonra dogurdu.

Sende tuhaf gelen sey sadece tam gununu beklemeden sanci verilmesi ve sonrasinda ewe gönderilmesi canm yoksa acılmanda var cok rahat dogurursun allahn izniyle.

Hadi ya ne bileyim ben hic bi bilgim yoktu bu konuda insallah kendiliginden olur sancilarim acilmam olur cok yorucu bi surec cok saolun kizlar

Sende tuhaf gelen sey sadece tam gununu beklemeden sanci verilmesi ve sonrasinda ewe gönderilmesi canm yoksa acılmanda var cok rahat dogurursun allahn izniyle.

Canim insallah ya insallah me guzel yazmissin aynen gunume vardi daha acele etti doktor bende biraz olur belki vs dedim ama bi tam gunu gelsin bakicaz artik

Dogrudur canim. Cevremde denk gelmedigi icin bilmiyorum demekki. ALLAH kurtarsin arkadasi...

Hayirlisi canim. Yinede tetikte ol sen.
Suphelendigin an hastaneye git.

Dedigim gibi 2cm acigim var suni sanci veriyorlar saat 4 ten beri ama canimi yakmiyor yani adet sancisi gibi ara ara geliyor ne zaman siddetlenir ve dogum ne zaman gerceklesir bu ilk dogumum suni sanciyla dogum yapanlar lutfen paylasirmisiniz
Bence suni sanci icin cok erken suni sanci 41inci hafatada verilir sacma

Nişandan 5 gün sonra suyum geldi ve hastaneye 3 cm açıklıkla gittim.
6 saat sonra hala 3 cm olunca suni sancıya geçtik.
Sancı 4dk da bir gelip gidiyordu, fazlalaşmamıştı.
En başta 25 60 gibi değerlerle devam etti, hala olmadı açılma ve en son cihazda 200ü gördüğümde 9 cm açılmayla girdim doğuma.
Çünkü vazgeçip sezeryana karar verdiğim an suniyi bastılar.
Bu arada epidural sabahtan beri 2 doz uygulandı açılmam olmadığı için ve normale yakın bir doğum yaptım.
Bol yürüyüş yapın, hurma yiyin, ılık duş seansları yapın ve kendinizi mental olarak rahatlatın.
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…