Aynen oyle oldu 2 cm acilmam vardi 4 saat suni sanci verdiler acilma olmadi doktorum yumusamis acilcak vs dedi bi tik acilsa dogurturuz dedi ama acilmadi ebe geldi sonra senin doguma var daha dedi kendi sancinla gel dedi eve geldik sonraNasil yani suni sanci verdiler agri olmayinca ewemi gönderdiler?o nasil bisey canm gunu gelmesede o saci seni dogurtmaya yeter ustelik açılman var ?
Cok ilginc. Ilk defa boyle birsey duyuyorum. 2 cm açılmış birini nasil eve gonderirler. Heran dogum gerceklesebilir ALLAH yardim etsinKizlar dogum olmadi eve geldik dun gece samci bi ise yaramadi doktor cok yumusamis olur dedi ama sanci bel agrisindan oteye gitmedi doktorumda sezeryan onermedi daha zamani var dedi az evvel sumuksu bolca akintim oldu insallah olur yavas yavas cok tesekkur ederim yazilariniz icin zaten normal gunum pazar 40 hafta doluyor o sumuksu akinti ilk defa geldi
Cok ilginc. Ilk defa boyle birsey duyuyorum. 2 cm açılmış birini nasil eve gonderirler. Heran dogum gerceklesebilir ALLAH yardim etsin
Serum olarakmi verildi sanci yoksa fitilmi atildi hazneyeCanim gonderdi doktorum anlamadim bende kendiliginden acilcak dedi 4 saatte hic acilma olmadi insallah olur arkadasim ya doktorumu aradim sumuksu yogun akintim geldi dedim nisan olabilir dedi beklicez artik
Acilma devam etmezse gonderiyorlar canim. Hani hastane de bekleyecegine evde rahatca bekle yuruyus yap deniyor.bende 2 cm acilmayla gitmistim ama hizla acilma devam etti kendi sancim vardi.Cok ilginc. Ilk defa boyle birsey duyuyorum. 2 cm açılmış birini nasil eve gonderirler. Heran dogum gerceklesebilir ALLAH yardim etsin
Serum olarak verildi hangisi daha etkili kiSerum olarakmi verildi sanci yoksa fitilmi atildi hazneye
Benim de acilma olmadi aynen doktorda evde daha rahat edersin dedi ama sabahki gelen nisan yuksek ihtimalle doktorumu aradim nisan dedi rahim agzimda yumusama vardi doktorumda olur demisti insallah olurAcilma devam etmezse gonderiyorlar canim. Hani hastane de bekleyecegine evde rahatca bekle yuruyus yap deniyor.bende 2 cm acilmayla gitmistim ama hizla acilma devam etti kendi sancim vardi.
Ama nst de biriyle tanismistim 39. Haftadan beri 2 cm aciklik var duruyor oyle dedi. 40. Haftasindaydi. Sezeryan olacak heralde demisti.
Olur kafaniza takmayin.. evde hareketli olun yuruyusler yapin. Nisandir o buyuk ihtimal. Yakin dogumunuz.. hayirli dogumlar dilerim..Benim de acilma olmadi aynen doktorda evde daha rahat edersin dedi ama sabahki gelen nisan yuksek ihtimalle doktorumu aradim nisan dedi rahim agzimda yumusama vardi doktorumda olur demisti insallah olur
2 hafta once arkadasimi doguma götrduk canim sancisida yoktu gunude dolmştu dr serum yeterli gelmez filil aticaz sancilarini baslatcaz dedi ki öylede oldu fitili attilar sadece 2 cm acilma oldu aksama kadar sonra daha fazla acilmadi dr geldi bi igne yapti igne acilmayi sagladi ve yarim saat sonra dogurdu.Serum olarak verildi hangisi daha etkili ki
Hadi ya ne bileyim ben hic bi bilgim yoktu bu konuda insallah kendiliginden olur sancilarim acilmam olur cok yorucu bi surec cok saolun kizlar2 hafta once arkadasimi doguma götrduk canim sancisida yoktu gunude dolmştu dr serum yeterli gelmez filil aticaz sancilarini baslatcaz dedi ki öylede oldu fitili attilar sadece 2 cm acilma oldu aksama kadar sonra daha fazla acilmadi dr geldi bi igne yapti igne acilmayi sagladi ve yarim saat sonra dogurdu.
Sende tuhaf gelen sey sadece tam gununu beklemeden sanci verilmesi ve sonrasinda ewe gönderilmesi canm yoksa acılmanda var cok rahat dogurursun allahn izniyle.
Dogrudur canim. Cevremde denk gelmedigi icin bilmiyorum demekki. ALLAH kurtarsin arkadasi...Acilma devam etmezse gonderiyorlar canim. Hani hastane de bekleyecegine evde rahatca bekle yuruyus yap deniyor.bende 2 cm acilmayla gitmistim ama hizla acilma devam etti kendi sancim vardi.
Ama nst de biriyle tanismistim 39. Haftadan beri 2 cm aciklik var duruyor oyle dedi. 40. Haftasindaydi. Sezeryan olacak heralde demisti.
Hayirlisi canim. Yinede tetikte ol sen.Canim gonderdi doktorum anlamadim bende kendiliginden acilcak dedi 4 saatte hic acilma olmadi insallah olur arkadasim ya doktorumu aradim sumuksu yogun akintim geldi dedim nisan olabilir dedi beklicez artik
Bence suni sanci icin cok erken suni sanci 41inci hafatada verilir sacmaDedigim gibi 2cm acigim var suni sanci veriyorlar saat 4 ten beri ama canimi yakmiyor yani adet sancisi gibi ara ara geliyor ne zaman siddetlenir ve dogum ne zaman gerceklesir bu ilk dogumum suni sanciyla dogum yapanlar lutfen paylasirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?