kızlar 3lü testinizi kaça yaptırdınız?

funda72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
4.470
6
116
52
Muğla
kızlar selam.ben 3lü testimi yaptırıcam ay sonu.hastaneme sordum 2li testle aynı fiyatı verdi.140tl.bir anlam veremedim.hadi 2lide ense kalınlığı ölçümü falan yapılıyo.bunda sadece kan veriliyo.neden aynı anlamadım.sizler kaça yaptırdınız? :uhm:

canım ben hastanede yaptırdım ssk lıyım.. hiçbi ücret ödemedim.. doktorum kontrol zamanımda ultrasondan detaylı ölçümler yaptı bir gün sonra kan verdim..bir gün sonrada sonucları aldım

ben özel hastaneye gittiğim için 50 TL vermiştim zamanında.. ssk lılara % 30 indirimli fiyatıydı tabi bu..

canım bende ikili teste o civarda bir ücret ödedim ama üçlü teste doktorum gerek görmediği için yaptırmadım

50 tl ye yaptırmıştım fundacığım .
seninkiler uçmuş birascık
cünkü sıf kandan bakılan bişi bu dopplere falan girilmiyor

kıslar sordum doktoruma burda yani benim gittiğim hastanede 3lüde 2li gibiymiş.yani ondada renkli doplerle bakılıyomuş gene.ondan fiyat aynı dedi.oraya gidicem gene doktorum orda değiştirmek istemiyorum.belki geçen seferki gibi olurda yarıya düşürüler fiyatı.tabi doktorumun sayesinde olmuştu bu bakalım artık gene olur belki..

kıslar sordum doktoruma burda yani benim gittiğim hastanede 3lüde 2li gibiymiş.yani ondada renkli doplerle bakılıyomuş gene.ondan fiyat aynı dedi.oraya gidicem gene doktorum orda değiştirmek istemiyorum.belki geçen seferki gibi olurda yarıya düşürüler fiyatı.tabi doktorumun sayesinde olmuştu bu bakalım artık gene olur belki..

canım hangi hastane bende istanbuldayım bu sefer ham devlette hemde özelde yaptırıcam gecen ikili gibi olmasın diye bu sefer karşılaştırma yapıcam hangi hastane oldugunu yazarsan bende gidebilirim belki birde ne kadar

Back
X