Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdaki düzendede 90 ytl bana mail atmışlardı ama önce doktoruna gidip ultrason ölçümlerini alıyorsun di mi bana öyle yazmışlar cünküAnkara Düzen Laboratuarına 100 TL ye dörtlü test yaptırdım.
burdaki düzendede 90 ytl bana mail atmışlardı ama önce doktoruna gidip ultrason ölçümlerini alıyorsun di mi bana öyle yazmışlar cünkü
canım ben çağıner hastanesine gidiyorum.hastanemden çokda memnunum.doktorumdanda.tahlil pahalı gene ama olsun.doktorum orda gene usg ile bakılacağı için başka yere gitmek istemedim.her yer ayrı ölçüm yapıyo.değişik çıkabiliyo.vazgeçtim ondan.140tl 2lide 3lüde burda.çoğu yer sırf kan alıyomuş gerçi ama burda böle artık yapıcak bişeyim yok.inşallah sonuçlarımda iyi çıkar.canım hangi hastane bende istanbuldayım bu sefer ham devlette hemde özelde yaptırıcam gecen ikili gibi olmasın diye bu sefer karşılaştırma yapıcam hangi hastane oldugunu yazarsan bende gidebilirim belki birde ne kadar
kızlar ben yaptırmadım bu testi 12 . haftada doktorum usg de ense kalınlığını filan ölçtü normal çıktı
doktorum testleri detaylı birşekilde anlattı ama ben yaptırmadım kan filan vermedim yanı
sonuç her ne olursa olsun asla aldırmam bebeğimi buyüzden yaptırma gereği duymadım
şuanda 27 haftalık hamileyim şükür usg ye göre herşeyi normal çıktı bugüne kadar inşa hepimizinki sağlıklı doğar arkadaşlar
evet önce doktora gitmiştim.ultrason muayenesinden sonra doktor laboratuara iletilecek forma ilgili bilgileri (boy, hamilelik öncesi kilo, son kilo, sigara içip içilmediği, kaçıncı hamilelik, ilgili ultrason ölçümü vb) yazıyor.Bu form ile laboratuara giderek kan numunesi veriyoruz.