Kizlar 4.5 aylık hamileyim Corona geçiriyorum acil bakar mısınız?

Canscns

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
29
8
6
29
Kızlar 20 haftalık gebeyim miniğim Kızım kötü etkilenir mi diye çok korkuyorum? Coronayi hafif atlatiyorun tat koku kaybı yaşıyorum ama yine de kızım iicn beslenmeme dikkat ediyorum. Bana bu konuda tavsiyeleriniz olur mu? Doktorumla görüştüm ekstra bir şey söylemedi. Ama ben bebeğim etkilenir mi diye korkuyorum. Corona atlatıp bebeği zarar gören ya da hamilelik süreci olumsuz biten var mı:((

Korkmayın bağışıklık kazanır böyle düşünün doktor kontrolüne dikkat edin gayet sağlıklı bir şekilde çocuğunu doğuran var etrafımda 🤗 stres yapmayın

Kızlar 20 haftalık gebeyim miniğim Kızım kötü etkilenir mi diye çok korkuyorum? Coronayi hafif atlatiyorun tat koku kaybı yaşıyorum ama yine de kızım iicn beslenmeme dikkat ediyorum. Bana bu konuda tavsiyeleriniz olur mu? Doktorumla görüştüm ekstra bir şey söylemedi. Ama ben bebeğim etkilenir mi diye korkuyorum. Corona atlatıp bebeği zarar gören ya da hamilelik süreci olumsuz biten var mı:KK43:(
Çok geçmiş olsun öncelikle. D vitamini almayı unutmayın doktora danışın genelde damla öneriyorlar yükleme olmasn diye. Vitamin den zengin beslenin

Zaten d vitamini alıyordum hamilelikte ötürü yeterlidir o galiba çok teşekkür ederim sağ olun

Korkmayın bağışıklık kazanır böyle düşünün doktor kontrolüne dikkat edin gayet sağlıklı bir şekilde çocuğunu doğuran var etrafımda 🤗 stres yapmayın
Çok teşekkür ederim ona zarar verir diye korkuyorum

Back
X