Çocuk Hastalıkları kızlar 4aylık bebeğimin ağzı kayıyor:( lütfen yardımcı olun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
kızlar okadar kötüyümki size anlatamam yaklasık bir hafta önce güzel kızımın uyandıgında yatagıma koydugumda değişk bişeklde agzının kaydıgını gördüm 2kere üstüste oldu saniyelik bişe... 2 3 gün sonra daha hafif oldu 1 kere acaba nedir bu agzı eğrilior...refleksmi ?istem dısı yapıyor belli...lütfen yardımcı olun bana kızlar

Son düzenleme:
titreme seklinde eğrilme kayma oldu.....sizce nedir bu kızlar refleksmidir allahım cok korktum uyku girmior gözüme

götürücem zaten cnm 28inde muaynesi var ogüne kadar iice kontrl edicem hergün sıksık yapmıor 3 4kere gördüm

ben bişey olduğunu zannetmiyorum..olabilir kaş göz mimikler refleksleri gelişiyor ondan yapmıştır bence..ellerinide inceliyodur bu sıralar..normaldir bence..ama tabi dr.unuza danışmanızda da fayda var..telaş edeceğin bişey değil bence..

evet bende biraz daha rahatım bişe olsa hep yapardı snırım üstelk cok akıllıdır kızım herşeyi anlıor cok teşşkkürler özzlemcm içimi rahatlattıın

evet bende biraz daha rahatım bişe olsa hep yapardı snırım üstelk cok akıllıdır kızım herşeyi anlıor cok teşşkkürler özzlemcm içimi rahatlattıın

canım..benı hatırladın mı..bebegın olmuş..en son esın askere gıtmıştı..onu hatırlıyorum...
bebegın hayırlı olsun..saglıkla buyut canım..

Bebeğinizin son durumu nedir benim kızım da aynı şeyi yapıyor doktor ne dedi korkuyorum

bebişinizin son durumunu merak ettim.. götürdünüz mü doktora?

Canım bebek henüz çok küçük bazı şeyler istemdisi oluyo benim yigenimin de gözleri kayiyodu bazen yeni doğduğu zamanlarda bazı hareketlerine sahip cikamiyo çocuk ama tabiki yine de bi doktora götür baktır için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…