kızlar okadar kötüyümki size anlatamam yaklasık bir hafta önce güzel kızımın uyandıgında yatagıma koydugumda değişk bişeklde agzının kaydıgını gördüm 2kere üstüste oldu saniyelik bişe... 2 3 gün sonra daha hafif oldu 1 kere acaba nedir bu agzı eğrilior...refleksmi ?istem dısı yapıyor belli...lütfen yardımcı olun bana kızlar
ben bişey olduğunu zannetmiyorum..olabilir kaş göz mimikler refleksleri gelişiyor ondan yapmıştır bence..ellerinide inceliyodur bu sıralar..normaldir bence..ama tabi dr.unuza danışmanızda da fayda var..telaş edeceğin bişey değil bence..
ben bişey olduğunu zannetmiyorum..olabilir kaş göz mimikler refleksleri gelişiyor ondan yapmıştır bence..ellerinide inceliyodur bu sıralar..normaldir bence..ama tabi dr.unuza danışmanızda da fayda var..telaş edeceğin bişey değil bence..
Canım bebek henüz çok küçük bazı şeyler istemdisi oluyo benim yigenimin de gözleri kayiyodu bazen yeni doğduğu zamanlarda bazı hareketlerine sahip cikamiyo çocuk ama tabiki yine de bi doktora götür baktır için rahat etsin