Kızlar 5 gün kala kan testi yaptırdım çıkar mı sizce acil

kan testi doğru sonuç verir de, bu ne acele? :) keşke kaset testle ilerleseydiniz.

Belirti oldu mu peki
Göğüslerim şişti dokundukça etrafına acı oluyordu ucu çok acıdı cız cız göğsümde acıma oluyordu kasık batması hafif bel ağrısı iki gün önce birden çok yediğim halde acıkmaya başladım ama benim için en belirgin belirti göğüs ve kasık batması

Bende sadece kasık ağrısı arada sırada oluyor bel ağrısıyla beraber ve çok halsizim bacaklarımada iğne gibi sancı giriyor

Bende sadece kasık ağrısı arada sırada oluyor bel ağrısıyla beraber ve çok halsizim bacaklarımada iğne gibi sancı giriyor
Bende halsizlik transferin ikinci günü oldu sabah uyandım bayılacak gibi oldum zor toparlandım sonrasında o gün ve ertesi gün hep uyumak istedim hasta gibiydim sonra düzeldim. Dizlerime benim de ağrı sızı vurdu ama ben iğneden diye düşündüm çünkü çok ağrı veren bir iğne

Demekki iğneden dolayı değilmiş bakalım hayırlısı olsun sanada hayırlı olsun şimdiden canım

Demekki iğneden dolayı değilmiş bakalım hayırlısı olsun sanada hayırlı olsun şimdiden canım
Saol canım inşallah yarında değerim ikiye katlar birde dün falan baya duygusaldım bir olay oldu hemen oturup ağlamaya başladım için için ama şimdi gülüyorum ama bir arkadaşım var hiç belirti yaşamadı arada kasık batmasından başka her bünye bir değil. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza

İnşallah canım çok güzel duygular bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…