- 18 Mayıs 2022
- 148
- 191
- 23
- 27
- Konu Sahibi Guzelanneleerr
-
5.gün embriyosu ise çıkarKızlar 5 gün kala kan testi yaptırdım çıkar mı sizce acil
Benim dün yani altıncı gün kanda çıktıKızlar 5 gün kala kan testi yaptırdım çıkar mı sizce acil
Ne bilim ilk ya hemen öğrenmek istiyor insankan testi doğru sonuç verir de, bu ne acele? :) keşke kaset testle ilerleseydiniz.
Belirti oldu mu pekiBenim dün yani altıncı gün kanda çıktı
Bugun 19 Mayıs diye yarına çıkar dediler bekliyorum bakalım5.gün embriyosu ise çıkar
Göğüslerim şişti dokundukça etrafına acı oluyordu ucu çok acıdı cız cız göğsümde acıma oluyordu kasık batması hafif bel ağrısı iki gün önce birden çok yediğim halde acıkmaya başladım ama benim için en belirgin belirti göğüs ve kasık batmasıBelirti oldu mu peki
Bende sadece kasık ağrısı arada sırada oluyor bel ağrısıyla beraber ve çok halsizim bacaklarımada iğne gibi sancı giriyorGöğüslerim şişti dokundukça etrafına acı oluyordu ucu çok acıdı cız cız göğsümde acıma oluyordu kasık batması hafif bel ağrısı iki gün önce birden çok yediğim halde acıkmaya başladım ama benim için en belirgin belirti göğüs ve kasık batması
Bende halsizlik transferin ikinci günü oldu sabah uyandım bayılacak gibi oldum zor toparlandım sonrasında o gün ve ertesi gün hep uyumak istedim hasta gibiydim sonra düzeldim. Dizlerime benim de ağrı sızı vurdu ama ben iğneden diye düşündüm çünkü çok ağrı veren bir iğneBende sadece kasık ağrısı arada sırada oluyor bel ağrısıyla beraber ve çok halsizim bacaklarımada iğne gibi sancı giriyor
Demekki iğneden dolayı değilmiş bakalım hayırlısı olsun sanada hayırlı olsun şimdiden canımBende halsizlik transferin ikinci günü oldu sabah uyandım bayılacak gibi oldum zor toparlandım sonrasında o gün ve ertesi gün hep uyumak istedim hasta gibiydim sonra düzeldim. Dizlerime benim de ağrı sızı vurdu ama ben iğneden diye düşündüm çünkü çok ağrı veren bir iğne
Saol canım inşallah yarında değerim ikiye katlarDemekki iğneden dolayı değilmiş bakalım hayırlısı olsun sanada hayırlı olsun şimdiden canım
İnşallah canımSaol canım inşallah yarında değerim ikiye katlarbirde dün falan baya duygusaldım bir olay oldu hemen oturup ağlamaya başladım için için ama şimdi gülüyorum ama bir arkadaşım var hiç belirti yaşamadı arada kasık batmasından başka her bünye bir değil. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza
Aynen canım sonu güzel olsun bu kez inşallah benim içinİnşallah canımçok güzel duygular bunlar
İnşallah canım bende dört gözle testin sonucunu bekliyorum inşallah erken test olmamıştır benim içinAynen canım sonu güzel olsun bu kez inşallah benim için
Benim test negatif çıktı sanırımBenim dün yani altıncı gün kanda çıktı
İnşallah canım sonucun çıktı mı negatif sanırım demişsinİnşallah canım bende dört gözle testin sonucunu bekliyorum inşallah erken test olmamıştır benim için
5 gün evvel yaptığım için mi negatif çıktı ya öyle ümitlenmek istiyorumİnşallah canım sonucun çıktı mı negatif sanırım demişsin
Canım çok erken yapmışsın benimki de çok erken ama her bünye bir değil bende şansa yüksek çıktı gününe göre bence umudunu kaybetme çok çok erken5 gün evvel yaptığım için mi negatif çıktı ya öyle ümitlenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?