- 21 Kasım 2019
- 794
- 845
- 53
- 46
- Konu Sahibi Guzelanneleerr
-
Önceki transferlerden sonra bende de kabızlık olmuştu. Doktorum kabızlık istemiyordu, hamilelikte de kullanılabilen bir şurup vermişti. Doktorunuza sorun isterseniz.Transferden sonra afedersiniz kabızlık yaşayan oldumu 4 gün sonra hafif ıkınarak anca çıktım çok özür dileyerek söylüyorum ama embriyoya bi zararı olurmu diyede çok korkuyorum benim durumda olan varmı
Benim ikinci denemem bu ilkindede 5. Gün akşam yapmıştım çok silikti 7. Gün koyulaştı kan testi pozitif çıktı iki gün sonra iki katı arttı ama kalbi durdu kaybettim. Bunda da genetiğe gönderdik tüm tedbirleri aldık ama sanırım kimyasal oldu değerim ilk gün 24 dü iki gün sonra 26 çıktı yarın yarın bir daha verecem kesinleşecek ama büyük ihtimalle kimyasal ümidim yok yani inşallah sizin ki iyi olurSonucu alabildinizmi pozitiftir inşallah. Benimde 4 günüm bugun sadece kasıklarda hafif barmalar bide sanırım hareketsizlikten hafif bel ağrısı var 10 günde olsa test yaptırmaya korkuyorum sanırım negatiften o testi hiç yaptırasım yoksiz nasıl cesaretlendiniz
Sordum benimkide kabızlık istemedi sebebini sormadım ıkınma için diye düşündüm ve bekunis hap verdi günde bir ama bende pek işe yaramıyo çünkü bende kronik bağırsak tembelliği varÖnceki transferlerden sonra bende de kabızlık olmuştu. Doktorum kabızlık istemiyordu, hamilelikte de kullanılabilen bir şurup vermişti. Doktorunuza sorun isterseniz.
Sordum benimkide kabızlık istemedi sebebini sormadım ıkınma için diye düşündüm ve bekunis hap verdi günde bir ama bende pek işe yaramıyo çünkü bende kronik bağırsak tembelliği varÖnceki transferlerden sonra bende de kabızlık olmuştu. Doktorum kabızlık istemiyordu, hamilelikte de kullanılabilen bir şurup vermişti. Doktorunuza sorun isterseniz.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın umudunu kaybetme inşallah düşündüğün gibi olmaz bizede güzel haber verirsinBenim ikinci denemem bu ilkindede 5. Gün akşam yapmıştım çok silikti 7. Gün koyulaştı kan testi pozitif çıktı iki gün sonra iki katı arttı ama kalbi durdu kaybettim. Bunda da genetiğe gönderdik tüm tedbirleri aldık ama sanırım kimyasal oldu değerim ilk gün 24 dü iki gün sonra 26 çıktı yarın yarın bir daha verecem kesinleşecek ama büyük ihtimalle kimyasal ümidim yok yani inşallah sizin ki iyi olur
Ben iyi bir şey olacağını düşünmüyorum canım bu ikinci olacaktı gebeliğim ilkin de gayet güzel artmıştı Allah büyük yarın akşam kesinleşecekSordum benimkide kabızlık istemedi sebebini sormadım ıkınma için diye düşündüm ve bekunis hap verdi günde bir ama bende pek işe yaramıyo çünkü bende kronik bağırsak tembelliği var
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın umudunu kaybetme inşallah düşündüğün gibi olmaz bizede güzel haber verirsin
Duphalac şurup kullanın bendede vardı kabızlık sorunu hemde çok kötü transfer olduğum gün başladım hiç zorlanmadım çok şükür ikinmak hiç iyi değil zararliTransferden sonra afedersiniz kabızlık yaşayan oldumu 4 gün sonra hafif ıkınarak anca çıktım çok özür dileyerek söylüyorum ama embriyoya bi zararı olurmu diyede çok korkuyorum benim durumda olan varmı
Benim işim çok zor ya bende kronik bağırsak tembelliği var afedersin ishal dahi olsam ıkınmadan asla yapamıyorum sence bi zararı olmuşmudur embriyoya transferin 4 günü bugün içime dert olduDuphalac şurup kullanın bendede vardı kabızlık sorunu hemde çok kötü transfer olduğum gün başladım hiç zorlanmadım çok şükür ikinmak hiç iyi değil zararli
Aynen bende öyleyim olmamıştır zaten ilk 3 gün önemli bebek o zaman tutunuyormusBenim işim çok zor ya bende kronik bağırsak tembelliği var afedersin ishal dahi olsam ıkınmadan asla yapamıyorum sence bi zararı olmuşmudur embriyoya transferin 4 günü bugün içime dert oldu
Evet sanırım ıkınma istemiyorlar. Ikınınca rahim de kasılıyor sanırım. Bana duphalac şurup vermişti. İçince 2-3 saate tuvalete çıkarıyor. Hormonlardan oluyor kabızlık galiba. Bu akşam ben de duphalac içicemSordum benimkide kabızlık istemedi sebebini sormadım ıkınma için diye düşündüm ve bekunis hap verdi günde bir ama bende pek işe yaramıyo çünkü bende kronik bağırsak tembelliği var
Ay inşallah ya sürekli düşünüyorum stres yapmakta istemiyorum ama korkuyorumdaAynen bende öyleyim olmamıştır zaten ilk 3 gün önemli bebek o zaman tutunuyormus
Bide onu deneyim bakalım nolcak inşallah bırakmamıştır beniEvet sanırım ıkınma istemiyorlar. Ikınınca rahim de kasılıyor sanırım. Bana duphalac şurup vermişti. İçince 2-3 saate tuvalete çıkarıyor. Hormonlardan oluyor kabızlık galiba. Bu akşam ben de duphalac içicem2 gündür kabızlık var.
Kötüye yorma inşaallah sıkı sıkı tutunmusturBide onu deneyim bakalım nolcak inşallah bırakmamıştır beni
Kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?2.3 çıkmış 5 bile değil
İnşallah tek dileğimKötüye yorma inşaallah sıkı sıkı tutunmustur
Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah canımBen iyi bir şey olacağını düşünmüyorum canım bu ikinci olacaktı gebeliğim ilkin de gayet güzel artmıştı Allah büyük yarın akşam kesinleşecek
İnşallah canım ne olursa sonuç elden bir şey gelmiyor Allah hepimizin gönlüne göre versinAllahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Ne demek bu ben pek anlamıyorum daKaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?
Yumurtalar toplandıktan sonra her gün arayıp bilgi veriyorlar gelisimleriyle ilgili 1. Gün 3. Gün ve 5. Gün olarak yumurtalar 5.gune ulaşırsa kaliteli 3.gune ulaşırsa da orta kaliteli olurlarNe demek bu ben pek anlamıyorum da
Sormayı unuttum sonucun ne oldu canımİnşallah canım ne olursa sonuç elden bir şey gelmiyor Allah hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?