kızlar 6 ay oldu ama iki kaşımın ortası hala incelmedi çıldırıcam

miss_angela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
671
1
118
37
kızlar ya 6 ay oldu ameliyat olalı iki kşımın ortası kapkalın incelmedi
6 ayda hala şiş olamaz herhalde ya bu ne biçim iş çıldırıcam önden çok kötü duruyo geçmicekmi yaaaaa bu düzelmezse çldırıcam:sinifsinif:

cnmmm dedgin yerin çoktan incelmesi şişlerin gitmesi lasım ...sanmıyorum 6 aylıkkennn burun ucunda şiş oluyorda o üst kısımlarda olmaması lasım..

cnm pekı 3. ayla arasında fark war mı smdı resımlerıne baktım?? pekı genel olarak fark war mı ödem de 3. ayla?

Evet canım belli oluyo resimlerden alnınla burnun bitişikmiş gibi devam ediyo, sanki alın burna doğru uzuyo gibi...bende aynısından korkuyorum bugün arkadaşkarım keşke alnınla burnun arasına bi çukurlık girinti konulsaydı dediler vede haklılar bende öyle düşünüyorum doktoruma sormuştum bide burnum şuanda kavisli duruyo ki bende düz istemiştim bana daha çok erken bi bekle (bu arada 1aylık burnum)
en geç burun kökü şişliği iner demişti inince görürsün demişti 6 aya kadar geçmezse o zaman konuşuruz demişti. Ve üzgünümcanım senin altı ayın dolmuş ve bu demektir ki şişlikten değil...bi doktorunla konuş bi öğren bizide merakta koyma istersen.

arkadaşlar neden olumsuz konuşuyorsunuz :S bazılarınız estetikli burnun kavisli olması gerektiğini idda etmiş ...asla hayır... asıl pinokyo gibi kavisli burunlar çok kötü kusura bakmayın! Bakın Aysun kayacı'ya sadece kemiği alınmış ama çok güzel duruyor. Bence senin burnun gayet güzel!! Ajda Pekkan aşırı kavis olmuş eski burnunu Onur Erol'a düzelttirene kadar canı çıkmıştı. Gerçek hayattaki güzel dediğiniz doğal burunlar estetikli burunlar kadar kavisli değil ztn o yüzden doğal!! Senin burnun çok güzel.. ama insanların lafları seni ister istemez etkileyecek. Mesela bana göre çok kötü olmuş kavisli bir burun için sahibi bakın benim güzelim burnuma diye albüm açmış :S ama çok kötü...güzellik göreceli.. o yüzden kendi gördüğne önem ver! Mesela ben de albüm yaptım biri bana kötü duruyor dese asla takmam çünkü bana göre çok güzel ve hiç bir girinti çıkıntı yok. Çok oyulmuş kişilerin burnu yakından girintili çıkıntılıdır çoğunlukla.

canım bence öyle çok abartılacak bir sorun yok gibi. gayet doğal duruyor ve açıkçası estetikli değil de sanki kendi burnunmuş gibi. çünkü estetik ameliyat sonucunda normalde daha kavisli bir görüntü oluyor. bu arada doktorun kimdi?

arkadaşlar neden olumsuz konuşuyorsunuz :S bazılarınız estetikli burnun kavisli olması gerektiğini idda etmiş ...asla hayır... asıl pinokyo gibi kavisli burunlar çok kötü kusura bakmayın! Bakın Aysun kayacı'ya sadece kemiği alınmış ama çok güzel duruyor. Bence senin burnun gayet güzel!! Ajda Pekkan aşırı kavis olmuş eski burnunu Onur Erol'a düzelttirene kadar canı çıkmıştı. Gerçek hayattaki güzel dediğiniz doğal burunlar estetikli burunlar kadar kavisli değil ztn o yüzden doğal!! Senin burnun çok güzel.. ama insanların lafları seni ister istemez etkileyecek. Mesela bana göre çok kötü olmuş kavisli bir burun için sahibi bakın benim güzelim burnuma diye albüm açmış :S ama çok kötü...güzellik göreceli.. o yüzden kendi gördüğne önem ver! Mesela ben de albüm yaptım biri bana kötü duruyor dese asla takmam çünkü bana göre çok güzel ve hiç bir girinti çıkıntı yok. Çok oyulmuş kişilerin burnu yakından girintili çıkıntılıdır çoğunlukla.

pelusatugce geçmiş olsun. albüme baktım. açıkçası senin dediğin gibi öyle çok da doğal durmuyor ve oldukça havalı bir burnun olmuş bence. ama yüzüne çok yakışmış güle güle kullan canım...

canım bence öyle çok abartılacak bir sorun yok gibi. gayet doğal duruyor ve açıkçası estetikli değil de sanki kendi burnunmuş gibi. çünkü estetik ameliyat sonucunda normalde daha kavisli bir görüntü oluyor. bu arada doktorun kimdi?

CANIM doktorum tuğrul marala eskiden boğaziçinde çalışıyodu ama ayrılmış sanırsaaamfisfisfis

cnm bi estetik cerraha gösterdım burda..burnun hala şiş dedi nasıl şiş olabilirki içleride şiş olabilir dedi masaj yab dedi bu saatten sonra masaj işe yararmı 6 ay oldu yanii

Ya şişliklerin inecek ;) bana güven.. cidden 3 dr değiştirmiş ve bu konuda çok çekmiş bir insanım. Ben insanların önce burnuna bakarım...artık o kadar kafaya takmıştım... ama geçiyor benim şuan 6 haftalık ve hala şiş. Eee sonuçta daha ince olan burnumu dr büyütmediğine göre bu şiş anlamına geliyor. Bir de burun ucunda işlem çok yapılmışsa inmesi de zaman alır ;) Benim son ameliyatımda burun derim altına fiber tarzı bir doku konuldu o yüzden kemik kısmım daha çok şişti. Senin burnun çok güzel bir burun ve ben hiçbir anormallik göremiyorum...

pelusatugce geçmiş olsun. albüme baktım. açıkçası senin dediğin gibi öyle çok da doğal durmuyor ve oldukça havalı bir burnun olmuş bence. ama yüzüne çok yakışmış güle güle kullan canım...

Teşekkür ederim cnm. Benimki 2. haftada şişlikten baya havada duruyordu şimdi baya indi ve zaman geçtikçe daha doğal bir hal alıyor.

aman canım maşallah diyelim de nazar değmesin :nazar: sen gerçekten çok büyük sıkıntı yaşamışsın umarım bundan sonra burnunla ilgili bir sorun olmaz. ya gerçekten insanın ilk gözüne çarpan şey burnu oluyor. ben de senin gibi artık çevremde kimi görsem önce burnunu kontrol eder oldum hatta televizyondakilerin bile kaydirigubbakcemile3 kafayı bozdum yani anlıycan...

aman canım maşallah diyelim de nazar değmesin :nazar: sen gerçekten çok büyük sıkıntı yaşamışsın umarım bundan sonra burnunla ilgili bir sorun olmaz. ya gerçekten insanın ilk gözüne çarpan şey burnu oluyor. ben de senin gibi artık çevremde kimi görsem önce burnunu kontrol eder oldum hatta televizyondakilerin bile kaydirigubbakcemile3 kafayı bozdum yani anlıycan...

hahah aynı ben :) ama baktıkça inasan kusur yaratıyor o yüzden let us stop it!! :)

ya bence sıkıntı yapma ben senin burnuna çok uzun süredir bakıyorum ve açıkçası beğendiğim bir burun. ama en az bir sene bekle derim. çünkü herkesin cilt yapısı aynı değil. bozma moralini. ben de herkesin burunlarına yollarda bakar oldum. kimsenin burnu mükemmel değil. ama eğer çok kafana takarsan başka bir doktora revizyon olursun. ancak şuan çok erken bence:1no2:

canım bana görede güzel ama senin görüşün çok daha önemli her açıdan görebiliyorsun sonuçta .. İnsan yaptırmışken daha güzeli neden olmasın diyor kendimden biliyorum kaydirigubbakcemile3

canım ama bazı doktorlar burun kökünü fazla oymuyorlar dümdüz bir görüntü oluyor seninki yine daha iyi ben sitede birkaç arkadaşta daha gördüm dümdüzdü hiç oyulmamış burun kökleri altta kavis var yukarısı dümdüz bilmiyorumkismile

Back
X