slm canm bendede aynı açık kahve rengiydi lekeler 8.haftaya kadar devam etti.
şimdi 9.haftam bitti 1haftadır hiç yok...düşük önleyici hap kullanıyorum dr.verdi 3ay bitene kadarda kullancam.dinlen ve kendini yorma.moral bozucu bi durum bilirim her an bebeği kaybetcem gibiydi.
Canım tebrik ederim bebeğin için bende 6 haftalık hamileyim sadece 1 kereye mahsus çok açık kahve şeklinde bir akıntım oldu yorduğum için kendimi sonra dr. gittim düşük önleyici progestan verdi dr. ve bu kahve lekeler bizim hiç sevmediğimiz şeylerdir çok dikkat edeceksin wc dışında hareket etmeyeceksin dedi 2 haftalık rapor verdi. Bende bir dış gebelik (Sol tüpümü kaybettim), 2 tane kimyasal gebelikten sonra inş. Allahım bu seferkini almaz benden. Çalışmadığın için şanslısın bol bol dinleneceksin her şeyin en iyisini Allah bilir hakkımızda neyse iyi olan o karar verir.
Merhaba kızlar sizleri devamlı takip ediyorum , bundan önceki hikayemi anlatmıştım bilenler bilir bir düşük bir boş gebelikten sonra tekrar süpriz bir şekilde hamile kaldım şu anda hamileliğin altıncı haftasındayım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün hafif pembe ondan sonrada hep kahverengi lekelenmelerim oldu, kimi zaman koyu kahverengi kimi zaman baya açık kahve moralim sıfır tabi. İlk kontrolde keseyi gördük ve kanamayı sordum olur dedi doktor progesteron verdi hala devam ediyorum daha sonra gittiğimde kese büyümüş o lekeler sorun olmaz progestana devam et dedi ama hiç kesilmedi, hergün mutlaka peçeteyi kirletecek şekilde akıntının içinde görüyorum. Endişelendim çünkü miğde bulantım bazen kötü oluyor bazende hiçbir belirtim olmuyor sadece progestandan dolayı baş dönmelerim var. benim gibi lekelenmesi olupta bebeğini kucağına alan yada şu zaman kesildi diyen arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde evlat versin inşallah.
canım bende 5 haftalık hamileyim bendede hafif kahverengi lekelenme oluyo pazartesi doktora gittiğimde sorcam banadamı o haptan verirler
merhaba cnm gecmis olsun ve tekrardan hamilesin tebrik ederim.canim benimde ilk hamileligimde 6. haftada kanamam baslamisti,ve bu hep devam etti bazen tam kirmizi bazen kahverengi olmak uzere ve hep solugu hastanede aliyordum,ve dokunzuncu ayima kadar devaam etti ama sukur bisey olmadi sag salim dogdu melegim.canim sinir stress uzuntu yapma sakin kendine yat istihrat et dinlen birseycikte yapma yorma kendini bir seyde olmaz ins.muhtemelen gecici lekelenme oluyordur.umarim yardimci olmusumdur
canım benim 5 haftamda olmuştu çok korkmuştum bide salak gibi hastaneye gidince alttan elle muayene etti ebeler sakın böle bişeye müsade etmeyin hem kahverengi lekeler olabilirmiş kan olmadığı sürece sorun yok... nane maydonoz bunlar zararlıymış ilk 3 ay doktor bazen bu durumlarda eşle ilişkiyi yasaklıyo ona göre danışın doktorunuza biz 24 haftalık olduk kızım geliyo hayırlısıyla... hem korkmayın allahım kalp atışlarını duymayı testlerin tertemiz çıkmasını cinsiyet öğrenmeyi hareketlerini hissetmeyi en güzelide kucağınıza almayı nasip edecek inşallah dua edin ve bolca dua edinnn
Canım tekrardan süpriz yaptı bize bunada bişey olmasın diye uğraşıyorum işte, Umarım çarşamba günü güzel haberlerle dönerim. çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim ..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?