Kızlar 6 haftalık hamileyim ama kahverengi lekem bitmedi :(

Çok sevindim canım Süpriz yumurtan gelmiş Rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana:Saruboceq:
Sıkma canını mide bulantılarında varmış bunlar sağlıklı hamileliğin belirtileri malum. Sen dinlen ilaçlarınıda iç hiçbişeycik olmaz..opuyorumnanaktan

Canım benim çok teşekkür ederim, gerçekten süpriz oldu hiç beklemiyordum çok hastaydım boğazlarımda şiddetli tonsolit olmuştu ve iğne oluyordum, daha sonra antalyaya gittim bir hafta orda kaldım eşimle doğru düzgün görüşemedik bile. İnşallah Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip eder. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

Malesef arkdaslar ben bebegimi kaybettim.Bugün doktor kalp atislarini alamadi ve dünden beri normal kanamam oldu karin agrisiyla birlikte.Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz yavrularinizi.

Canım benim çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama Allah sağlıklı evlatlar versin diyorum. Benimde ilk bebeğim düştü çok yıkıcı bir durum ama ben kendimi hep Allah sağlıklı evlat verir inşallah diyerek avuttum. En kısa zzamanda Allah sana nur opu gibi sağlıklı bir evlat versin inşallah canım benim a.s.

cok sagol arkadasim.Amin Allah hepimizin yavrusunu bagislasin ve uzun uzun ömürler,sagliklar nasip etsin.Allah ömürler versin bir oglum var bu ikinci hamileligimdi olmadi.Insallah bir kac ay sonra tekrar hamile olurum.:Saruboceq:

canım benimde 14. haftaya kadar bikaç kez çok az lekelenmelerim olmuştu bende çok korkuyordum senin gibi ama doktor önemli olmadığını söylemişti hiç bi ilaçta vermemişti şimdi kızım 1,5 yaşında.sanada hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum.

Canım çok teşekkür ederim, sizleri okuyarak dahada rahatlıyorum inan. Allah kızına ömürr boyu sağlık sıhhat versin canım benim .

opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar.ben de 5+7 günlük hamileyim.4 gün önce hafif kahverengi kanamam oldu.bir gün önce yormuştum kendimi.hemen doktoru aradık.doktor endişelenmene gerek yok.normaldır.düşük olması için şakır şakır kanaman olması lazım dedi.bugün daha hafif şekilde oldu.ben de myom da var 5.5 cm çapında.bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum.

canım ben de 7+4 günlük hamileyim.O kahverengi lekelenmeleri ben de yaşadım Progestan kullanıyorum 6. haftada da kesildi. Benim doktorumda bu lekelenmeleri sevmediklerini söyledi. Açıkçası fazla heveslendirici konuşmadı. Keseyi gördük ama henüz kalp atışını duyamadık. Umarım dr. c.tesi hayırlı bir haber verir.

Benimde 6 hafta kanamam başladı , çok kısa sürdü ama kahverengi akıntılar 1 hafta devam etti.Progestan zaten içiyodum ama günde 3 taneye çıkardı doktor.Sonra da kesildi. En son dün gittik kontrole , bebeğimiz hiç yerinde durmuyo, hoplayıp zıplıyo.ıkili testimizi de yaptırdık, herşey çok güzel çıktı. opuyorumnanaktan

slm pınar82 bende 6+1 günlük hamileyim bendede 4 haftalıkken lekelenmelerim başladı doktorum progestan verdi günde 3 tane kapsül hapı hazneden kullanmamı daha etki olacağını çünkü yumuşak bi hap olduğu için mide asiti etkisini kaybettiriyormuş. bunun dışında kesemde amniyon sıvısı çok azmış doktor biraz tehlikeli bi durum olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem doktora bakalım ne dicek çok merak ediyorum. Allahım inşallahla meleğimi bana bağışlar.

slm arzum8335 lekelenmem kesilmesine rağmen ben günde 3 tane içmeye devam ediyorum. cumartesi doktora bırakayımmı diye soracağım. Umarım allahım bütün melekleri annelerine bağışlar. dua etmekten başka çaremiz yok...

arkadaslar bende kanamalar yasadım genelde kahverengı olmasına ragmen 3 defa cok fazla oldu hatta bır seferınde hıc gormedıgım bır sekılde klozete oturdum tuvalet yapıyor gıbı kan aktı parcalarla bırlıkde ayaga kalakacagım zaman gene akıyordu ve yarım saat oturdum tuvalette ve hep dustu dıye dr a gıttım ama dusmeyınce dusmuyormus sımdı 4 aylıgız kanamalar gıttı cok sukur ben forumda azıcık kanamayla bıle dusurenlerı okudum benım cok oldu kanamam ama dusmedı bız hep uzgun bır sekılde dr a gıdıp aaaaaa yasıyor dedı dıye hayretle donduk evımıze sevgıler...

Geçmiş olsun canım, benimde lekelenmelerim yaklaşık 3.ayıma kadar sürmüştü, 4.ay sonuna kadar progestan kullandım. Sürekli rahimde kan pıhtılaşması gözüküyordu, sonra bi kontrolde bi gittim dağılmıştı. ınşallah seninde öyle olur ve geçer canım, kalbini ferah tut.
Artık lekelenme çok sık görülen bişey.

geçmiş olsun.Bende aynı sorunu yaşadım.4.ay sonunda bitti çok şükür.Doktor düşük tehlikesi dedi.ılk 2 ay sadece lekelenme şeklindeydi.Ama bir gece uyandığımda bütün yatak yporgan üstüm batmıştı.Kesin düştü dedim bu sefer.Acile gittik ama tamam bitti artık diye gittim.Ama şükürler olsunki oğlum şu anda 28 haftalık oldu.Bilşiyorum hiç kolay değil zor günlerdi.1 ay hiç kalkmadan hep yattım.sadece wc ye gittim.insanın psikolojisi kötü oluyo .morallerinizi yğksek tutun ve inanın.Başka bi çözümü yok malesef.Herkese hayırlı doğumlar olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…