kızlar 66 günlük burnum

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.683
En iyi cevaplar
1
54.069
798
33
merhaba kızlar :) 66 günlük burnum kemer kısmında hala biraz şişlik var masaj yapıyorum sizce ne kadar daha küçülür yorumlarınızı merak ediyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: ria
hayırlı olsun canım hala şişlikler olduğu belli ne zaman şişliklerin ineceği hakkında pek bilgim yok ama bu hali güzel görünüyor eminim şişlikler inince daha da güzel olacaktır.

hayırlı olsun canım hala şişlikler olduğu belli ne zaman şişliklerin ineceği hakkında pek bilgim yok ama bu hali güzel görünüyor eminim şişlikler inince daha da güzel olacaktır.

teşekkür ederim evet canım çok şiş sanki daha dokununca balon gibi

Çok güzel görünüyor canım şiş olduğu çok belli ama bu şekilde bile çok güzel, inince düşünemiyorum

teşekkür ederim canım inşallah güzel olur ne kadar daha iner çok merak ediyorum burunumun ucu top gibi yaa

çok doğal duruyor gerçekten. şişlikler de inince mis :)

doktorum doğal dursun diye türk lokumu diye bir yöntem kullandı parça ekledi :) sanırım kıkırdak :)

merhaba kızlar :) 66 günlük burnum kemer kısmında hala biraz şişlik var masaj yapıyorum sizce ne kadar daha küçülür yorumlarınızı merak ediyorum

Canim gecmis olsun...ben de estetik yaptircam ve doktor arayisindaykm.ve sormak istedigim bazi sorular var cevaplayabilirsen cok sevinirjm.
Ne kadar odedin? Hastanede ne kadar kaldin? Alcinin alinmasi morluklarin gecmesi vs ne kadar sürdü?

canım burun şiliğinin yüzde ellisini ilk bir ay içinde atıyormuş.ilk üç ayda ise yüzde 80 i gidermiş..yani bundan sonra burnunda aşırı bi küçülme bekleme..burnunun ucuna dokunmadımı doktor?keşke biraz daha kalksaymış kavs verseymiş..

canım burun şiliğinin yüzde ellisini ilk bir ay içinde atıyormuş.ilk üç ayda ise yüzde 80 i gidermiş..yani bundan sonra burnunda aşırı bi küçülme bekleme..burnunun ucuna dokunmadımı doktor?keşke biraz daha kalksaymış kavs verseymiş..

bende çok küçülsün istemiyorum canım doktorumda öyle dedi fazla küçülmeside iyi değil demişti burnumun ucu biraz küçükse yeter diye düşünüyorum burnumun ucuna dokundu ama ben fazla istemedim doktorla ortak karar oldu bu görüntüm ameliyattan önceki görüntümü ekledim canım bak bakalım

Eklentiler

• $Fotoğraf0074.webp
    $Fotoğraf0074.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 204
Canim gecmis olsun...ben de estetik yaptircam ve doktor arayisindaykm.ve sormak istedigim bazi sorular var cevaplayabilirsen cok sevinirjm.
Ne kadar odedin? Hastanede ne kadar kaldin? Alcinin alinmasi morluklarin gecmesi vs ne kadar sürdü?

teşekkür ederim canım seve seve sorularına cvp veririm :)kayseri memorial hastanesinde doktorum teoman eskitaşçioğlu doktara ilk muayenmde doktorum tomografi çekelim ciddi sağlık sorunun var ssk karşılayabilir dedi tamam dedim sonra ssk karşılayamacak diye aradılar hastaneden o zaman 3750 tl diye konuştuk annemin kuzeni ve benim bir arkadaşım hastanede çalışıyordu ikisinin sayesinde %10 indirim oldu kan tahlili filan para vermiştim onlarıda ameliyat parasından düştüler 3200 verdim canım ameliyattan çıktım doktor gece geldi arkada çok ciddi sorunların vardı çok uğraştım ama içime çok sindi ssk rapor yazıcam yeniden dedi bir sonraki gün ssk hesap numarası istedi 400 tl geri ödeme yaptılar canım yani 2800 vermiş oldum :) hastanede bir gece kaldım canım öğleden sonra 3 gibi ameliyata girdim 6 da çıktım bir sonraki gün öğleden sonra taburcu oldum alçım sanırım 8 gün sonra filan alındı tamponum vardı oda 13 gün filan kaldı çünkü kemikte ciddi eğrilik düzeltildi tampon oraya destek verdi gözlerim altında morluklar filan şişlikler derken 20 günde kendime geldim ameliyattan birkaç resim paylaşıyım fikir sahibi ol :)

Eklentiler

• $Fotoğraf0190.webp
    $Fotoğraf0190.webp
    19 KB · Görüntüleme: 205
  • $Fotoğraf0210.webp
    $Fotoğraf0210.webp
    7 KB · Görüntüleme: 206
  • $Fotoğraf0215.webp
    $Fotoğraf0215.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 202
Gayet güzel ve doğal duruyor umarım ileride sorun yaşamazsın.Yeni burnun gözlerinin güzelliğini ortaya çıkarmış.

Tuce'cım canım burnun gıtgıde daha guzellesşyor son halıne bayıldım masallah çok guzel, bu arada senın bahsettığın kemerın yerındekı çıkıntın yok dumduz duruyor burnun, keske benımkı de senın gıbı duzelse, ben masaj yapmaya korkmaya basladım her masaj sonrası burnum daha bı şışıyor ve kıkırdağın yerınden oynadığını hıssediyorum, benım su an 27 gun oldu burnum ınsallah senın gıbı duzelır benımkı de

Tuce'cım canım burnun gıtgıde daha guzellesşyor son halıne bayıldım masallah çok guzel, bu arada senın bahsettığın kemerın yerındekı çıkıntın yok dumduz duruyor burnun, keske benımkı de senın gıbı duzelse, ben masaj yapmaya korkmaya basladım her masaj sonrası burnum daha bı şışıyor ve kıkırdağın yerınden oynadığını hıssediyorum, benım su an 27 gun oldu burnum ınsallah senın gıbı duzelır benımkı de

yağmurcum çok tşk ederim inan benimde kemerin orda çıkıntı hep var ben masajla bastıyıorum eğer masaj yapmazsan olmaz bende o günlerde senin gibiydi ilerleyen zamanlarda daha kötü oldu hatta kıkırdağı hissettim doktor söylemişti zaten ilerde hissedeceksin daha sonra geçecek diye masajını ihmal etme çok önemli sende biliyorsun bunu

Hala şişliğin olduğu belli,ancak biçimi güzel eminim 2 ay sonra çok daha iyi hissedeceksin.
Geçmiş olsun.

teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum umarım bir aksilik çıkmaz

Back
X