Kızlar acaba hamilemiyim ne?????

Hamileliğin erken dönemlerinde mide bulantıları başlamaz hemen...Kan testi yaptırın isterseniz..Hayırlı olsun...

eeee sabah ilk idrarla yapmadın mı o zamn daha belirgin olurdu ama silik de olsa çizgi varsa cnm hayırlı olsun ))) bir de kan tahlili yaptır bence

Zaten sabah 6 da uyandım wc gitmiştim sonra sabah tekrar saat 9 gibi uyandım tekrar wc gidip idrarla yaptım fakat tek çizgi çok belli olmuyor hayırlısı yinede şuan zaten çocuk düşünmüyoruz 3-5 ay sonra belki düşünebilirz kısmet inş.

Merhabalar.. Bana acil cevap verirseniz çok sevinirim . Kocamla biz bebek düşünüyoruz 12 temmuz da adet oldum fakat adetim gecikti test aldım negatif çıktı şüphe duymuştum 1 hafta Sonra hastaneye gidip kan testi yaptırdım doktor hamile olmadığımı söyledi vitamin eksikliğimin olduğunu söyle B12 ve demir eksikliğimin olduğunu söyledi ilaçları kullanmaya başladım bu ayın 23 ünde adet kanamam oldu fakat o kadar sançım çok olmadı ve fazla kanamam olmadı orta derece oldu ertesi gün folik asit ilaçına başladım adet kanamam yine normal dı orta derecedeydi bu ertesi sabah kalktığımda adetim bitmişti hiç kanamam yoktu sadece koyu kahve rengi binik binik pıhtılaşma vardı normal de adetim 5 gün sürer ve 2 gün sancı çekerdim sabahları mide bulantım var fazla yemek yiyemiyorum acaba neden ilaçlardan mı yoksa hamile miyim lütfen cevap verirseniz sevinirim mide bulantılarım devam ediyor… Bu arada kanamam bittiği gün tekrar test yaptım negatif çıktı. ACİLLLLLLL CEVAPPPP

İnsallah hamilesindir canim

Merhaba ablalarım ben ayın 25nde test yaptım bırı tam bırı sılık ıkı cızgı cıktı ıkı gun sonra hastaneye kan testı ıcın gıttım ama negatıf cıktı eve geldım adet oldum 29nda 3 gun surdu ıkı gundur de kahverengı lekelenme oluyo hamılemıyım acaba ıyı bıseyler soyleyın ne olur

Benimde ayın 25 inde adet olmam gerekiyodu ama 24 unde çok az miktarda ve arar ara kahverengi akintim geldi ayın 25 inde de de ayni şekilde ve sadece peçete silince geliyo başka hiç pedime falan bulaşmamıştı köyü kivamliydi ayın 26 sında hiç gelmedi bu gün ayın 27 si yine hiç bişey yok sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama ara ara karnimda sancılanmazlar var sizce yerleşme kanaması mi yoksa başka bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…