Kızlar acaba sorun bendemi neden hep terk ediliyorum ?

Tuana599

💪6.takm🧚‍♀️Başlangıç 67.7 kg Hedef 58 kg
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
927
1.148
33
29
Erkek arkadaslarım genelde 4-5 ay sonra beni terk ediyorlar hep ciddi niyetle başlıyoruz sözde

4-5 ay cok iyi :\ ben cinsellik yasamıyorum bundanmı soğuyorlar acaba ?

En sonki erkek arkadasım 8 aylık bir ilişkiden sonra sonra telefonu açmadı faceden engelledi

bende heryerden 1 ay sonra engelledim şimdi engeli kaldırmış ?

İstemıyorsan neden umut veriyorsun dimi ? kacıncı oldu bu yorumlarınızı merak edıyorum

Son düzenleme:
Mesela ne oldu da engelledi? Durduk yere hep aynı şey olmaz diye düşünüyorum. Bence olayları anlatırsanız daha etkili cevaplar bulabilirsiniz..

Belki inanmayacaksın ama cidden ne olduğunu bilmiyorum arada bir tartışmada olmadı ?
Belki amacı cinsellikti olmayınca ayrıldı çünkü bir seyler olsun dıye zorladı

Konu çok fazla genelleme içeriyor farkındaysanız, hayatınıza giren tüm erkekler hiçbir sebep yokken sizi 4-5 ay içinde terkediyor olamaz di mi?

Tüm değilde çoğu ne zaman evlilik için niyetlensem karşı taraf benden ayrıldı
Hani dönenler oldu ama aradıklarını bulamadıkları için beni sevdiğinden değil yani

Bir sorun var ki yürümüyor... ya da hep yanlış kişileri mi seçiyorsunuz? Sonuç itibariyle seçen sizsiniz, hep serseri tipleri seçip terk mi ediliyorsunuz? Konuyu biraz açsanız?

Valla cnm secemiyorum galiba Tam evlenilecek işinde gücünde bir adam diyorum inanıyorum sonra beni terk ediyorlar
inan kavga yapan yada dırdır eden bırıde değilim hani sevemedıysen ayrıl hemen neden zamanımı alıyorsun benım

Belkide dediğiniz gibi cinsellik yaşamadığınız için ayrilma oluyor. Ben bunu düşünmenizi bulmadım çünkü çoğu erkek birlikte olmak istiyor.sevmiyorlar demek ki ayrılıyorlar

Cinsellik bence tek nedeni. Erkeklerin çoğu öyle liseliler gibi sevgili olmak istemiyor. Cinsellikte yaşayalım istiyorlar.
Size de böyle tipler denk gelmiş malesef.

Banada öyle geliyor bu kaçıncı oldu :(

Yok umut baglamadım heryerden engelledım kabul etmem allah korusun sorun o degıl sorun neden sevılmıyorum ?
Bisey diyimmi siz kendinizi nasil goruyorsaniz karsinizdakiler de sizi aynen oyle goruyor

Ornek ezik goruyosan ezik guclu goruyorsan guclu hissettigin aynen disariya yuzune yansiyor senin kendine ozguvenin yoksa sevilmedigini kendine onem vermedigini karsindakine aks ettirirsen o da bi zaman sonra seni oyle gormeye basliyor once sen kendi kafanin icini degistir gerisi gelir zaten..

Valla cnm secemiyorum galiba Tam evlenilecek işinde gücünde bir adam diyorum inanıyorum sonra beni terk ediyorlar
inan kavga yapan yada dırdır eden bırıde değilim hani sevemedıysen ayrıl hemen neden zamanımı alıyorsun benım
Evlenilecek adam deyip ee ne olacak bizim halimiz muhabbeti mi yapıyorsun acaba? Bir de cinsellikten kastın ne? Öpüşmek bile istemiyor musun?

yaşınız kaç, sevgililerinizin yaşı kaç? erkekler genç yaşlarda pek evlilik düşünmeyebiliyorlar. bir de artık bu işler zorlaştı. ilişkileri evliliğe götürmek zor. birçok kişi bu dertten muzdarip.

yaşınız kaç, sevgililerinizin yaşı kaç? erkekler genç yaşlarda pek evlilik düşünmeyebiliyorlar. bir de artık bu işler zorlaştı. ilişkileri evliliğe götürmek zor. birçok kişi bu dertten muzdarip.

Ben 30 0 35 yasındaydı

Bisey diyimmi siz kendinizi nasil goruyorsaniz karsinizdakiler de sizi aynen oyle goruyor

Ornek ezik goruyosan ezik guclu goruyorsan guclu hissettigin aynen disariya yuzune yansiyor senin kendine ozguvenin yoksa sevilmedigini kendine onem vermedigini karsindakine aks ettirirsen o da bi zaman sonra seni oyle gormeye basliyor once sen kendi kafanin icini degistir gerisi gelir zaten..

Yok özgüvenim tam karsımdakine hiç böyle birsey yansıtmıyorum ama sonuc şu Sevilmiyorum :(

Back
X