Kızlar acaba sorun bendemi neden hep terk ediliyorum ?

Eğer sorun cinsellik ise sizin yaptığınız yanlış bir şey yok. Karşınıza çıkan erkekler cinsellik peşinde. Benim bir arkadaşım vardı 35 yaşında ve bakire olması hep sorun oldu. O ise evleninceye kadar bakire kalmak istiyordu. Karşısına çıkan ve hep ciddi niyetli kişiler onu hep terketti. Bu erkeklerin bazısı çok kaba idi. Duyduğu cümlelerden bir demet sunmak gerekirse: - "pastane aşkı istemiyorum" - "test sürüşü yapmadan araba alınmaz" - Ben bakire istesem 18 yaşında çıtır bulurum, bana ne bakire olmandan" Bunlar çok kırıcı ve aşağılayıcı laflar öyle erkek olacağına olmaz olsun. Cinsellik ille ki erkek istiyor diye yapılmaz, aman beni terketmesin diye asla yapılmaz. Umarım sizi anlayan ve size saygı ve sevgi duyan birisi çıkar karşınıza bir gün. Öyle olmayan insanla da işiniz olmasın. Benim sözettiğim arkadaşım geçen sene evlendi, ve bence de beklediğine değdi.

Eğer sorun cinsellik ise sizin yaptığınız yanlış bir şey yok. Karşınıza çıkan erkekler cinsellik peşinde. Benim bir arkadaşım vardı 35 yaşında ve bakire olması hep sorun oldu. O ise evleninceye kadar bakire kalmak istiyordu. Karşısına çıkan ve hep ciddi niyetli kişiler onu hep terketti. Bu erkeklerin bazısı çok kaba idi. Duyduğu cümlelerden bir demet sunmak gerekirse: - "pastane aşkı istemiyorum" - "test sürüşü yapmadan araba alınmaz" - Ben bakire istesem 18 yaşında çıtır bulurum, bana ne bakire olmandan" Bunlar çok kırıcı ve aşağılayıcı laflar öyle erkek olacağına olmaz olsun. Cinsellik ille ki erkek istiyor diye yapılmaz, aman beni terketmesin diye asla yapılmaz. Umarım sizi anlayan ve size saygı ve sevgi duyan birisi çıkar karşınıza bir gün. Öyle olmayan insanla da işiniz olmasın. Benim sözettiğim arkadaşım geçen sene evlendi, ve bence de beklediğine değdi.

Masallah allah mutluluğunu sonsuz kılsın

Erkek arkadaslarım genelde 4-5 ay sonra beni terk ediyorlar hep ciddi niyetle başlıyoruz sözde

4-5 ay cok iyi :\ ben cinsellik yasamıyorum bundanmı soğuyorlar acaba ?

En sonki erkek arkadasım 8 aylık bir ilişkiden sonra sonra telefonu açmadı faceden engelledi

bende heryerden 1 ay sonra engelledim şimdi engeli kaldırmış ?

İstemıyorsan neden umut veriyorsun dimi ? kacıncı oldu bu yorumlarınızı merak edıyorum
Sana şu kadar diyeyim şuan eşi olan kişinin ofisinde başka biriyle birlikte olan bir arkadaşım var yani olay cinsellik değil sevmemişler seni kısmetin o insanlar değilmiş birde şimdi bakıyorum da acayip güzel kızlar var ve hepsi de panter gibiler normalde dönüp bakmayacağım ezik tipleri bile hava da kapıyorlar son yıllarda erkeklere kıran girdi kızlara da bir kociş hastalığı Allah sonumuzu hayır etsin

Erkek arkadaslarım genelde 4-5 ay sonra beni terk ediyorlar hep ciddi niyetle başlıyoruz sözde

4-5 ay cok iyi :\ ben cinsellik yasamıyorum bundanmı soğuyorlar acaba ?

En sonki erkek arkadasım 8 aylık bir ilişkiden sonra sonra telefonu açmadı faceden engelledi

bende heryerden 1 ay sonra engelledim şimdi engeli kaldırmış ?

İstemıyorsan neden umut veriyorsun dimi ? kacıncı oldu bu yorumlarınızı merak edıyorum
Neden cinsellik değil..
Benimde ciddi olduğum bir ilişkim var. Kistasimi bastan dedim. Ben evlenmeden cinsellik yaşamam; hiç yaşamayı da düşünmüyorum bu benim değerlerime ters dedim. Hiç garipsemedi bu düşünceme gayet saygı duydu.. O buna saygı duyunca bende ona daha çok saygı duydum.:KK36:
Tahminen sizde başka bir sorun olmuştur. Çünkü 8 ay az değil. Belki uyusamayacağınızı düşündü.

Bence sırf cinsellik peşinde olan biri bir kadına cinsellik olmadan 8 ay zaman vermez diye düşünüyorum..
Neden ilişkide başka bir durum olabilir.

Sana şu kadar diyeyim şuan eşi olan kişinin ofisinde başka biriyle birlikte olan bir arkadaşım var yani olay cinsellik değil sevmemişler seni kısmetin o insanlar değilmiş birde şimdi bakıyorum da acayip güzel kızlar var ve hepsi de panter gibiler normalde dönüp bakmayacağım ezik tipleri bile hava da kapıyorlar son yıllarda erkeklere kıran girdi kızlara da bir kociş hastalığı Allah sonumuzu hayır etsin

Tatlim aşırı da güzel olduğum söylenir
Bastan büyüleniyorlar hepte söylüyorlar
Hatta en sonki sevgilim kendine yakıstırıyormusun beni dedi sonra deme ne tiplerle takılıyorum diye
Kaldiki normaldi tipsiz degıldı
Sebep güzellik degıl baska birsey

Tatlim aşırı da güzel olduğum söylenir
Bastan büyüleniyorlar hepte söylüyorlar
Hatta en sonki sevgilim kendine yakıstırıyormusun beni dedi sonra deme ne tiplerle takılıyorum diye
Kaldiki normaldi tipsiz degıldı
Sebep güzellik degıl baska birsey
sen güzelsin de daha güzelleri var çok var hatta adamların seçeneği çok anlatabildim mi ? hatta güzelsen bu kız bana baktıysa kimler kimler bakar havalarında dolaşıyor adamlar hintkumaşımodeon anlıyomusun ?

sen güzelsin de daha güzelleri var çok var hatta adamların seçeneği çok anlatabildim mi ? hatta güzelsen bu kız bana baktıysa kimler kimler bakar havalarında dolaşıyor adamlar hintkumaşımodeon anlıyomusun ?
Katılıyorum. Hatta çok zeki sanıyorlar kendilerini bu erkekler. Kadınların bazıları tarafından öyle bir inandırıyorlar ki sevildiklerine, kadınlar adamları parmaklarında oynatıyorlar. Ne duruma düştüklerini de göremiyor bazı erkekler. İş alanında vs. olsun çok zeki bir adam bir bakıyorsun öyle bir oyuna geliyor ki. İki taraf da memnunsa kimseye laf düşmez gerçi.

Kaçmadığın için? Engelleyen uzak duran sen ol, bak Nası değişiyorlar neler yazıyorlar. Malesef taktik istiyor artık ilişkiler.

Cinsellik olmayan iliskileri liseli, 20li yaslar gibi vs gibi damgalamanizi garipsedim. Aseksueller var mesela dini sebepler olabilir ne bileyim. Cinsellik benim icin de onemli ama iliski icin sart oldugunu dusunmuyorum. Yani bazilari icin sart olabilir demek istedigim cinsellik yasla ilgili degil bence. 15 - 16 yasindaki cocuklar da seks yapiyor
Sekssiz gayet iliski yuruten 50 yasinda insanlar da var.

Back
X