Kızlar acaba sorun bendemi neden hep terk ediliyorum ?

Evlenilecek adam deyip ee ne olacak bizim halimiz muhabbeti mi yapıyorsun acaba? Bir de cinsellikten kastın ne? Öpüşmek bile istemiyor musun?

Evlenelim hiç demedim evlilikten o bahsetti hep
ama ciddi ilişki istediğimi belirtiyorum öpüşme tabiki oluyor ufak tefek sevişme falanda
yalnız adam arabada bariz birlikte olmak istiyor bende tepkimi koyuyorum yası 35

Ben 30 0 35 yasındaydı
hımm. yaşlar çok küçük değilmiş. özellikle sevgiliniz baya evlilik yaşı gelmiş de geçmiş bile. dediğim gibi. inanın sorun sizde değil. çağımızda evlenmek zorlaştı. erkekler evlenmek istemiyor. bir de seçicilik arttı. belki daha iyisi denk gelir kafası var herkesde.

hımm. yaşlar çok küçük değilmiş. özellikle sevgiliniz baya evlilik yaşı gelmiş de geçmiş bile. dediğim gibi. inanın sorun sizde değil. çağımızda evlenmek zorlaştı. erkekler evlenmek istemiyor. bir de seçicilik arttı. belki daha iyisi denk gelir kafası var herkesde.

Sanırım öyle ama insan 8 ay oyalamaz birde evlilikten bahseince bende aileme bahsettim :(
hiç kavga yok gürültü yok telefonu acmıyor engelliyo
insan 1 ayda anlar zaten isteyip istemediğini

Sanırım öyle ama insan 8 ay oyalamaz birde evlilikten bahseince bende aileme bahsettim :KK43:
hiç kavga yok gürültü yok telefonu acmıyor engelliyo
insan 1 ayda anlar zaten isteyip istemediğini
8 ay mı 5 sene oyalayanını gördüm çevremde. şu an burda açılan konulara bakın çoğu ilişkilerin ciddiye gitmemesi, erkeklerin birden değişmesi ile alakalı. inanın yalnız değilsiniz.

Ben 30 0 35 yasındaydı
30 yaşındayım, sevgilimle cinsellik yaşamasam ben de ayrılırım. Özellikle 30lu yaşlarında bir erkeğin liseli flörtü gibi ilişki yaşaması genelde mümkün olmuyor.

Tabii ki istemediğiniz bir şeyi kimse için yapmak zorunda değilsiniz. Elbet kendinize uygun biri çıkacaktır, o zamana kadar denemeye devam.

Bir de amacınız evlilikse ailenizden, yakınlarınızdan da birileriyle tanıştırmasını isteyebilirsiniz. Sonuçta tanıdıkların araya girip evlilik amacıyla başlayan bir ilişki daha ciddi olacaktır.

Normal tanışıp sevgili olduğunuz bir erkeği 4-5 ayda evlilik düşüncesi çok bunaltır.

Tüm değilde çoğu ne zaman evlilik için niyetlensem karşı taraf benden ayrıldı
Eğer karşı taraf bunu hissediyorsa bu yüzden gidiyor olabilir. 4-5 ay evliliğe niyetlenmek için kısa bir süre. Sözlü bir şey söylüyorsunuzdur demiyorum ama o elektriği o hissiyatı veriyorsunuzdur elinizde olmadan.

Sende sorun yok bu devrin erkekleri böyle.
Cinsellik yaşamadığın için bırakan cinsellik yasasan da bir süre sonra bırakırdı zaten.
Sorun sevgi olmaması.

Ozguvenin tam olsa giden adamin pesi sira donup bakmazsin bile bakma benimde ozguvenim yok bende ordan biliyorum:KK70:

Aslında benden ayrılıpta bir adamı kabul etmedım ama aklımdan hemen silinmiyo
Sonucta bir emek ve bağlanma durumu oluşuyor eee böyle herkes terkedınce insanın kendıne güvenide bitiyo yani
Dogruda doğru

30 yaşındayım, sevgilimle cinsellik yaşamasam ben de ayrılırım. Özellikle 30lu yaşlarında bir erkeğin liseli flörtü gibi ilişki yaşaması genelde mümkün olmuyor.

Tabii ki istemediğiniz bir şeyi kimse için yapmak zorunda değilsiniz. Elbet kendinize uygun biri çıkacaktır, o zamana kadar denemeye devam.

Bir de amacınız evlilikse ailenizden, yakınlarınızdan da birileriyle tanıştırmasını isteyebilirsiniz. Sonuçta tanıdıkların araya girip evlilik amacıyla başlayan bir ilişki daha ciddi olacaktır.

Normal tanışıp sevgili olduğunuz bir erkeği 4-5 ayda evlilik düşüncesi çok bunaltır.

Ama 1 ayda beraber olmaya çalıştı ? Bu durumda normal değilki

Erkeklerin çoğu ne istediğini bilmeyen zavallılar aynı şeyi ben de yaşadım kendimi kusurlu bulup özgüvenim sarsıldığı oldu kafaya takmayıp yolumuza bakmaktan başka çaremiz yok maalesef

Beraber olsan ayrılırlar
Beraber olmasan yine ayrılıyorlar
Her türlü eksidesin yani

Yani ben de 30 yaşındayım hatta 31e az kaldı ve flört etsem ben de cinsellik yaşamak isterim çünkü ilişki de cinsellik tahmin ettiğinizden çok daha önemli. Ten uyumu olmayan ya da cinsel açıdan sorunlu biriyle evlenip sonrasında çare bulmaya çalışmak çok daha zor. Buradaki konulara bak eşim isteksiz ya da ben çok isteksizim gibi konular bir sürü açılıyor. Evli olunca mecburen uğraşıyorsun e sevgili olsan ayrılırsın. Bir de bana da liseler gibi kafelerde takılmak bir garip geliyor belli bir yaştan sonra. Yaşamak istemiyorsanız tabii ki uzak durun böyle bir adamdan orası ayrı. Ben sadece kendi düşüncelerimi yazdım.

Yani ben de 30 yaşındayım hatta 31e az kaldı ve flört etsem ben de cinsellik yaşamak isterim çünkü ilişki de cinsellik tahmin ettiğinizden çok daha önemli. Ten uyumu olmayan ya da cinsel açıdan sorunlu biriyle evlenip sonrasında çare bulmaya çalışmak çok daha zor. Buradaki konulara bak eşim isteksiz ya da ben çok isteksizim gibi konular bir sürü açılıyor. Evli olunca mecburen uğraşıyorsun e sevgili olsan ayrılırsın. Bir de bana da liseler gibi kafelerde takılmak bir garip geliyor belli bir yaştan sonra. Yaşamak istemiyorsanız tabii ki uzak durun böyle bir adamdan orası ayrı. Ben sadece kendi düşüncelerimi yazdım.

Ama ilişkiden biraz emin olmak lazım
Adam ilk ayda beraber olmaya çalıştı
Bu normalmi sizce ?

Bunun süresi herkes için değişir. Kimi bir haftada, kimi bir ayda, kimi bir yılda birlikte olur.

Evet amacı sadece seks de olabilir ama böyle bir amacı olan bir adam 8 ay ilişkiyi devam ettirmez.

Birde baska şehirden gelip gidiyordu
4 saatlik mesafe vardı 9-10 kes geldi
Üniden arkadaşımın kuzeniydi

Birde baska şehirden gelip gidiyordu
4 saatlik mesafe vardı 9-10 kes geldi
Üniden arkadaşımın kuzeniydi
Yani her ilişkinin dinamiği kendi içinde değişir, buna mutlak bir yanıt bence verilemez.

Anladığım kadarıyla 8 ay sevgili olmuşsunuz ama çok sık görüşmemişsiniz. Yani aslında tam bir sevgililik de değil bence bu. Ne yapıyordunuz mesela görüştüğünüzde? İlişkinize bakınca 30-35 yaşında iki insanın sevgililiğinden ziyade yirmilerin başında gibi geliyor. Sizin istediğiniz bu olabilir tabii ki, karşınızdaki buna saygı duymak zorunda ama 35 yaşında bir adam da bu kadar platonik takılmak istemiyor olabilir, bu da normal.

Ama ilişkiden biraz emin olmak lazım
Adam ilk ayda beraber olmaya çalıştı
Bu normalmi sizce ?
İyi de sevgiliymişsiniz zaten. E ikinci buluşmada da sizinle hemen birlikte olmak istememiş ki. Kaldı ki sadece cinsellik isteyen adam o kadar durmaz yanınızda çok rahat one night stand takılabilir.

Back
X