Eşimle birlikte şu isimler üzerinde yoğunlaşıyoruz ama karar vermek gerçekten çok zor. Sizden isteğim en çok beğendiklerinizi ve hiç beğenmediklerinizi söylemeniz...farklı isimlerde fikir verebilirsiniz.Teşekkürler şimdiden...
Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra
Eşimle birlikte şu isimler üzerinde yoğunlaşıyoruz ama karar vermek gerçekten çok zor. Sizden isteğim en çok beğendiklerinizi ve hiç beğenmediklerinizi söylemeniz...farklı isimlerde fikir verebilirsiniz.Teşekkürler şimdiden...
Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra
Beren
Beril
Berra
Bu üçü çok güzel bana göre....
Ceylin adı da çok hoş cennet kapısı demekmiş...
Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra
ben 6 ay önce doğum yaptım.kız olsaydı adını ASEL koyacaktım.kulağına sölenirkende ASEL-ÜL AZRA die okunmalı tamamı böle çünkü.anlamı cennette akan bal nehri demek ASEL ise bal demek.halamın kızına nasip oldu o ASEL koydu.benimde oğlum oldu EYMEN koydum adını.adıyla yaşasın inş.RABBİM kucağına sağ selamet almayı nasip etsin.
Evet kızlar son aşamayı söyliyeyim; Beren,Beril,Eylül Nisa,Zeynep Duru.....bunlardan biri olacak sanırım ama hangisi...offfff
Evet kızlar son aşamayı söyliyeyim; Beren,Beril,Eylül Nisa,Zeynep Duru.....bunlardan biri olacak sanırım ama hangisi...offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?