Doğuma Hazırlık Kızlar aceleden :) kızıma isim arıyorum sizce hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayse87

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
122
24
298
Eşimle birlikte şu isimler üzerinde yoğunlaşıyoruz ama karar vermek gerçekten çok zor. Sizden isteğim en çok beğendiklerinizi ve hiç beğenmediklerinizi söylemeniz...farklı isimlerde fikir verebilirsiniz.Teşekkürler şimdiden...

Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra

ben 6 ay önce doğum yaptım.kız olsaydı adını ASEL koyacaktım.kulağına sölenirkende ASEL-ÜL AZRA die okunmalı tamamı böle çünkü.anlamı cennette akan bal nehri demek ASEL ise bal demek.halamın kızına nasip oldu o ASEL koydu.benimde oğlum oldu EYMEN koydum adını.adıyla yaşasın inş.RABBİM kucağına sağ selamet almayı nasip etsin.

Zeynep Duru yada Eylül Nisa hoşuma gitti

Eylül Duru. Kombinasyonlarda yok ama benim böyle hosuma gitti.ismiyle güzel yasasin.

Berra anlam olarak pek önerilmiyor. Nisa yanlış değilsen kadın demek.
Zeynep Duru içlerinde en güzeli geldi bana. Zeynep Beren daha da hoş

hesna ve ecrin hoş isimler

Kızlar hadi sizden bu isimler hakkında yorumlar ve farklı kombinasyonlar bekliyorum....

Beren ismini çook severim. Berra, Duru, Beril bence ele. Ela isimli tüm öğrencilerimde çok çalışkandı onu hatırladım yardımcı olur belki:)

Canım Allah yardımcımız olsun
Aynı sıkıntı bende de var 7 aylık gebeyim ama hala bi isim bulamadım kızıma
Zeynep listemde öncelikli benimde
Diyorum ama meleğime gel rüyama kendin seç adını diye gelmiiyo Meleğim

Neyse inşallah sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza

Evet kızlar son aşamayı söyliyeyim; Beren,Beril,Eylül Nisa,Zeynep Duru.....bunlardan biri olacak sanırım ama hangisi...offfff

eymen ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah kızında olur inş :26:

Evet kızlar son aşamayı söyliyeyim; Beren,Beril,Eylül Nisa,Zeynep Duru.....bunlardan biri olacak sanırım ama hangisi...offfff

zeynep duru bence.. bende isim arıyorum az kaldı doğuma çok karrasızım kız ismi özellikle zor oluyo bulmak

tek isim olarak Beren iki isimli olacaksa kesinlikle Zeynep Duru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…