- 6 Mayıs 2023
- 155
- 39
- 18
- 35
- Konu Sahibi MyAngel0909
-
Evet belirgin fotoda çıkmadıAdetten 6 gün önceyle adet günü bir mi yav :)) 5 gün önce %75 sonuç veriyor erken gebelikler, 6 gün önce varsa da çok düşükmüş görünme şansı zsten.
Ben hafif bir karartı görüyorum, telefonun ışığı kısık belki daha belirgin de olabilir
Silik cizgiyi goruyorum. Kan testi ver bir kac gun adet gecikmesi var sa eger. Bizede haber verHerkese Merhaba! Benim sat 12 ekim bugün regl olmam gerekti olmadım şüphelendim test yaptım çok sili çıktı 6 gün önce erken gebelik yaptım negatifti acaba olabilirmi yardımcı olurmusunuz çok heyecanlandım. Kan vermeye gitsemmi
Şimdi gitcez eşimle bakalım inşallah vardır kasık ağrım vardı regl günüm bugüm ama olmadım aslında erken ama benimki tecrübeden anladım ama ya yoksa diye cesaret edememiştim hatta görünce elim ayağım dolaştıSilik cizgiyi goruyorum. Kan testi ver bir kac gun adet gecikmesi var sa eger. Bizede haber ver
Yok artımed almadım biliyorum o problemleri maalesefBeyaz test Artimed ise forumda onunla yanlış pozitif gören çok fazla kişi var
Ama 6 gün önceki testle bunu karşılaştıramayız
Öyleyse çizgiyi ben de gördüm, umarım hamişsnizdirYok artımed almadım biliyorum o problemleri maalesef
Bende gördüm sanki inş bebisin seninledir. Test verdin mi ?Herkese Merhaba! Benim sat 12 ekim bugün regl olmam gerekti olmadım şüphelendim test yaptım çok sili çıktı 6 gün önce erken gebelik yaptım negatifti acaba olabilirmi yardımcı olurmusunuz çok heyecanlandım. Kan vermeye gitsemmi
İnşallah kan verdim şimdi bekliyoruz acilde ağrım var diye verdim yalan söylemek zorunda kaldım bakmıyolar yoksaBende gördüm sanki inş bebisin seninledir. Test verdin mi ?
İnşallahÖyleyse çizgiyi ben de gördüm, umarım hamişsnizdir
Sonucunu paylas bizimledir hayırlısı olsun hakkında ne zaman çıkacakİnşallah kan verdim şimdi bekliyoruz acilde ağrım var diye verdim yalan söylemek zorunda kaldım bakmıyolar yoksa
Heyecanla bekliyorum çıkınca paylaşırım teşekkür ederim inşallah varsıe çok heyecanlıyımSonucunu paylas bizimledir hayırlısı olsun hakkında ne zaman çıkacak
Hastanenin referans aralığına göre değişir, 5 ise gebesiniz ama çokkk yeni daha6.9 çıktı sonuç anlamadım de yerinde yok
Evet bencede çok yeni olmasa sıfır çıkardı çarşamba tekrarlarımHastanenin referans aralığına göre değişir, 5 ise gebesiniz ama çokkk yeni daha
Evet tekrarlayın mutlaka. Doktor bir yorumda bulundu mu sonuçla ilgili?Evet bencede çok yeni olmasa sıfır çıkardı çarşamba tekrarlarım
Doktor yerinde yoktu çıktım çok kalabalık hapşıran falan durmak istemedimEvet tekrarlayın mutlaka. Doktor bir yorumda bulundu mu sonuçla ilgili?
Her şeyin hayırlısı. Allah gönlünüze göre versinDoktor yerinde yoktu çıktım çok kalabalık hapşıran falan durmak istemedim
Oysssss hayırlı olsunnnn insallah değerin güzel artar pazartesi hemen hemen bi doktora git6.9 çıktı sonuç anlamadım de yerinde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?