- 6 Mayıs 2023
- 155
- 39
- 18
- 35
- Konu Sahibi MyAngel0909
-
tekrar kan ne zaman vereceksin kan verdikten 2 gün sonra tekrar ver zaten yükseliş varsa veya yoksa anlaşılırDün akşam erken gebelik yaptım silik çıktı kimi yerde 6.9 gebelik yok demek diyo çift çizgi ne demek ozaman vall anlamadım bu işi moralim bozuldu şimdi gitcem tekrar
11 Kasım 6.9tekrar kan ne zaman vereceksin kan verdikten 2 gün sonra tekrar ver zaten yükseliş varsa veya yoksa anlaşılır
Her iki gun iki ye katlanmasi lazim diye biliyorum. Hayirli olsun11 Kasım 6.9
13 Kasım 12.50
Artış normami
Katlamış yani dimi sorun yok de gitcem ama korkuyorum bi dış gebelik geçirdim şubatta korktum değerde düşük oluncaHer iki gun iki ye katlanmasi lazim diye biliyorum. Hayirli olsun
Ne guzel adetine kac gune yaptirdin kani. Belli dha kuck evetŞimdi dr dan geldim daha çok yeni gebelik var dedi cuma tekrar gidicem inşallah sorun olmaz bidaha beklemek çok zor Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İlk kan testini adet günü yaptırdım kaset test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan testi yaptırdık 6.9 çıktı cumartesiydi pazartesi tekrar yaptırdım kan testi 12.50 çıktı belimdede bi ağrı var bi kimyasal geçirdim korkuyorumNe guzel adetine kac gune yaptirdin kani. Belli dha kuck evet
Yok korkma o agri normal yerlesiyor sadece fazla yorulma birseye uzanma hele dolaplara , korkma korkarsan o korkuyu cagirirsin. Positif dusun Allah a emanet deİlk kan testini adet günü yaptırdım kaset test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan testi yaptırdık 6.9 çıktı cumartesiydi pazartesi tekrar yaptırdım kan testi 12.50 çıktı belimdede bi ağrı var bi kimyasal geçirdim korkuyorum
İnşallah öyle düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil birde çalışıyorum ben bide eticaret yapıyoruz ama eşim sağolsun çok yardımcı oluyo sırtımda hatta sırt bel kemiğine doğru ağrım var yel falanmı girdi acaba bilemedim bi cuma kan vercem başka girmiycem bana eziyet delik deik yaptılar kolumu doktorumda öyle dedi ağır kaldırma dikkat et dedi progesteron 6.3 düşük çıktı düşük dedi erken daha dedi bakalımYok korkma o agri normal yerlesiyor sadece fazla yorulma birseye uzanma hele dolaplara , korkma korkarsan o korkuyu cagirirsin. Positif dusun Allah a emanet de
Canım ben kızımı öğrendiğimde 5.62 ile öğrendim bence varEvet bencede çok yeni olmasa sıfır çıkardı çarşamba tekrarlarım
Evet varmış 12.50 çıktı progesteron 6.3 düşğk dedi doktor ama daha erken dedi bakalım kimyasal gebelik geçirdim şubatta şimdide korkum var belim kasığım ağrıyo inşallah sağlıkla doğarCanım ben kızımı öğrendiğimde 5.62 ile öğrendim bence var
Canım gebeliğim ilk 3 ay bulantılı 6 ay da bol bol mide yanmalı geçti. Doğurdum çok şükür 5 gün sonra 5 aylık olacak. İlk aylar zaten kasık ağrısı ve bel ağrısı çok olur canım + olarak benim göğüs ağrımda çoktu , endişelenme. Kahverengi ve pembe lekelenmende olabilir. Kırmızı olmadığı sürece korkma.Evet varmış 12.50 çıktı progesteron 6.3 düşğk dedi doktor ama daha erken dedi bakalım kimyasal gebelik geçirdim şubatta şimdide korkum var belim kasığım ağrıyo inşallah sağlıkla doğarsizin nasıl geçti gebelik doğum yaptınızmı
Bende reflüde vardı nezium kullanıyodum bıraktım gaviscon içiyorum bide folik asit verdi ama progesteron düşük diye korktumCanım gebeliğim ilk 3 ay bulantılı 6 ay da bol bol mide yanmalı geçti. Doğurdum çok şükür 5 gün sonra 5 aylık olacak. İlk aylar zaten kasık ağrısı ve bel ağrısı çok olur canım + olarak benim göğüs ağrımda çoktu , endişelenme. Kahverengi ve pembe lekelenmende olabilir. Kırmızı olmadığı sürece korkma.
Canım hamile kalınca ilk hafta progesteron hormonu düşer diye biliyorum ben araştır istersen korkulacak bir şey olsa doktorun derdi bence. Artışın gayet güzel. Leke gelmedikçe korkma 4 gün sonra tekrar verirsin bu değer 4 e katladıysa normal bir gebeliktir. Sürekli kan vermeni önermem çünkü bebek ilk aylar kandan besleniyor ve sürekli kan vermek biraz tehlikeli.Bende reflüde vardı nezium kullanıyodum bıraktım gaviscon içiyorum bide folik asit verdi ama progesteron düşük diye korktum
11 kasım 6.9
13 kasım 12.50 normalmi yükselmiş sizce
Nz guzel insaAllah iyi gecer canim guzel dusunelimİnşallah öyle düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil birde çalışıyorum ben bide eticaret yapıyoruz ama eşim sağolsun çok yardımcı oluyo sırtımda hatta sırt bel kemiğine doğru ağrım var yel falanmı girdi acaba bilemedim bi cuma kan vercem başka girmiycem bana eziyet delik deik yaptılar kolumu doktorumda öyle dedi ağır kaldırma dikkat et dedi progesteron 6.3 düşük çıktı düşük dedi erken daha dedi bakalım
bi gölge gördüm sanki kan testi verin üstünede görmüş olabilirsinizBenim testimede bakarmisin resimde baya silik duruyor ama ben bakınca hemen gözüküyor sabah ilk idrarla yaptım dün daha silikti bugün sanki renk farkı var aralarında günüm geçmedi hatta yeni bittim ama ustunemi gördüm acaba diye size sorayım dedim
Eki Görüntüle 3336589
Bakınca direk gözüküyor ama bu kamera net göstermiyor şimdi lavaboya gitti kahverengi akıntı gelmiş ama benim regl yeni bitti anlamadım ya üstüne görme gibide değil direk regl oldum 4 5 gün oluyor biteli midem bulanıyor dedim bı yapım çıkmaz zaten , yaptım aşırı silik flashla zor gördüm bugün yaptım ilk 5 dk da gözüktübi gölge gördüm sanki kan testi verin üstünede görmüş olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?