- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 38
- 24
- Konu Sahibi MyAngel0909
-
Geç döllenme olmuş olabilir şuanki sonucu gebelik var gösteriyor inşallah ikiye katlar ve sağlıklı gebelik oluşur6.9 çıktı sonuç anlamadım de yerinde yok
İnşallah değerin artar canım , bende adetime 5 gün kala test yapmıştım çift çizgiydi kan verdim 10 çıktı , ama 2 gün sonra 0.6 ya düştü sanırım kimyasal gebelik geçirdim çok heveslenmiştim oturdum ağladım 2. Denememizdi ama , ama 6 7 çıkıp artanda oldu betası , inşallah yükselir asla sorun yaşamazsın ama çok kafana takma planlı gebelikler çok zomuş onu anladım salmak gerekiyormuş düşündükçe günler geçmiyorHerkese Merhaba! Benim sat 12 ekim bugün regl olmam gerekti olmadım şüphelendim test yaptım çok sili çıktı 6 gün önce erken gebelik yaptım negatifti acaba olabilirmi yardımcı olurmusunuz çok heyecanlandım. Kan vermeye gitsemmi
Çarşambaya kadar bekleyim diyorum ama sat göre değer düşük geç döllenme oldu demekki bakalım sonuç ne olacak inşallah vardır hevesim kursağımda kalmazOysssss hayırlı olsunnnn insallah değerin güzel artar pazartesi hemen hemen bi doktora git
Benimde erken gebelik negatifti kaset teat silik çizgiydi 3 dk içinde gördüm ama emin olamadım sonra glash yaktım gördüm çok heyecan verici ilk başta ama stres inşallah sizde hamilesinizdirBende hiisediyorum sanki biseyler oldugunu bu ay ama 2 gün geciktim erken gebelikte kasette negatifti. Kanda vermedim o yüzden..
Bu ay saldım takmadım ama bugün regl olmadığım için şüphelendim kasık batması vs vardıİnşallah değerin artar canım , bende adetime 5 gün kala test yapmıştım çift çizgiydi kan verdim 10 çıktı , ama 2 gün sonra 0.6 ya düştü sanırım kimyasal gebelik geçirdim çok heveslenmiştim oturdum ağladım 2. Denememizdi ama , ama 6 7 çıkıp artanda oldu betası , inşallah yükselir asla sorun yaşamazsın ama çok kafana takma planlı gebelikler çok zomuş onu anladım salmak gerekiyormuş düşündükçe günler geçmiyor
Insallah canım tebrikler tekrardannÇarşambaya kadar bekleyim diyorum ama sat göre değer düşük geç döllenme oldu demekki bakalım sonuç ne olacak inşallah vardır hevesim kursağımda kalmaz
Benimde solda bazen sağda çekilme gibi bisey oluyor kasiklarimdaBu ay saldım takmadım ama bugün regl olmadığım için şüphelendim kasık batması vs vardı
Teşekkürler ama tam belli değil değer çok düşük sat göre o moralimi bozdu açıkcasıInsallah canım tebrikler tekrardann
Bnimde öyle bacağıma vuruyo sancı ara ara bakalım neler olcakBenimde solda bazen sağda çekilme gibi bisey oluyor kasiklarimda
Gec dollenme olmuştur en iyi şeyi doktor söyler. Zaten pazartesi 2 gün olacak değerin 2 kat artması lazımTeşekkürler ama tam belli değil değer çok düşük sat göre o moralimi bozdu açıkcası
Önce kan verip oyle git doktora doktorda kan isteyecektir çünkü 2 sonucunu karşılaştırır.Bnimde öyle bacağıma vuruyo sancı ara ara bakalım neler olcak
Öyle yapcam bakalım çarşamba kaç çıkıckÖnce kan verip oyle git doktora doktorda kan isteyecektir çünkü 2 sonucunu karşılaştırır.
Belli olunca haber ett canımmBu ay saldım takmadım ama bugün regl olmadığım için şüphelendim kasık batması vs vardı
Sabahta yaptım silik çizgi çıktı çarşamba doktora gidicem hem değerde yüselmiş olur ama kafam karıştı 6.9 3 haftalıkmı 4 haftalıkmı değer baya düşük geç döllenmemi acabaBelli olunca haber ett canımm
Hala silik çıktıysa hala hcg artışı vardır canım, 3 gün sonra tekrar ver hemennSabahta yaptım silik çizgi çıktı çarşamba doktora gidicem hem değerde yüselmiş olur ama kafam karıştı 6.9 3 haftalıkmı 4 haftalıkmı değer baya düşük geç döllenmemi acaba
Hala silik çıktıysa hala hcg artışı vardır canım, 3 gün sonra tekrar ver hemenn erken gebelik yaptım silik çıktı yine bazıları 6.9 gebelik yok diyo korktum açıkcası
Referans aralığında 0-5 mi yazıyor gebelik olmayan aralık?Dün akşam erken gebelik yaptım silik çıktı kimi yerde 6.9 gebelik yok demek diyo çift çizgi ne demek ozaman vall anlamadım bu işi moralim bozuldu şimdi gitcem tekrar
Hiçbişey yazmıyo gittim muayeneye gebelik var dedi tekrar kan verdim yarın çıkıcak sonuç öğleden sonraReferans aralığında 0-5 mi yazıyor gebelik olmayan aralık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?