Kızlar aciiill erken gebelikde negatif kasette pozitif

Bende hiisediyorum sanki biseyler oldugunu bu ay ama 2 gün geciktim erken gebelikte kasette negatifti. Kanda vermedim o yüzden..

İnşallah değerin artar canım , bende adetime 5 gün kala test yapmıştım çift çizgiydi kan verdim 10 çıktı , ama 2 gün sonra 0.6 ya düştü sanırım kimyasal gebelik geçirdim çok heveslenmiştim oturdum ağladım 2. Denememizdi ama , ama 6 7 çıkıp artanda oldu betası , inşallah yükselir asla sorun yaşamazsın ama çok kafana takma planlı gebelikler çok zomuş onu anladım salmak gerekiyormuş düşündükçe günler geçmiyor

Bende hiisediyorum sanki biseyler oldugunu bu ay ama 2 gün geciktim erken gebelikte kasette negatifti. Kanda vermedim o yüzden..
Benimde erken gebelik negatifti kaset teat silik çizgiydi 3 dk içinde gördüm ama emin olamadım sonra glash yaktım gördüm çok heyecan verici ilk başta ama stres inşallah sizde hamilesinizdir

Bu ay saldım takmadım ama bugün regl olmadığım için şüphelendim kasık batması vs vardı

Sabahta yaptım silik çizgi çıktı çarşamba doktora gidicem hem değerde yüselmiş olur ama kafam karıştı 6.9 3 haftalıkmı 4 haftalıkmı değer baya düşük geç döllenmemi acaba
Hala silik çıktıysa hala hcg artışı vardır canım, 3 gün sonra tekrar ver hemenn

Dün akşam erken gebelik yaptım silik çıktı kimi yerde 6.9 gebelik yok demek diyo çift çizgi ne demek ozaman vall anlamadım bu işi moralim bozuldu şimdi gitcem tekrar

Dün akşam erken gebelik yaptım silik çıktı kimi yerde 6.9 gebelik yok demek diyo çift çizgi ne demek ozaman vall anlamadım bu işi moralim bozuldu şimdi gitcem tekrar
Referans aralığında 0-5 mi yazıyor gebelik olmayan aralık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…