Kızlar acil amh bakar mısınız

Mltmblog

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
181
38
13
30
Kızlar amh 0.94 yumurta 7 sayıldı aslında korkuyordum çok daha az çıkacak ama değerleri böyle olan var mıydı 31 yaşındayım bu arada 😇 rahim içi gayet iyi dedi doktorum rahim filmi vereceğim bir de takviye ilaç verdi eşim ve bana

Amh düşüklüğüne veya yüksekliğine her doktor önem vermiyor, umarım rahim filminde tüpleriniz de açıktır. Benim amh daha yüksek ama bende de 7 8 folikül çıkıyor ideal bence

Merhaba benim amh degerim de 0,82 yumurta sayımı yaptirmistim 2 ay ust üste. İlk ay sagda kist vardı yumurtlamayi baskiliyordu orada 3 solda 5 saydı 8 adet yani. 2. Ay kist hala duruyordu o zamanda 11 adet saydı hatta amh yanlis olabilir dedi tekrar baktırmak istemedim.

Tüp bebek için çok önemli değil tüplerin açık olmaması da o görmek istedi genel sorun var mı acaba diye sanırım

Tüp bebek yaptıracağınızı yazmamışsınız da konuyu tüp bebek başlığı altına almışsınız onu farketmemiştim :) e rahim filminde tüpler açık çıkarsa neden doğal yolla denemiyorsunuz ki uzun zaman mı oldu deneyeli?

Tüp bebek yaptıracağınızı yazmamışsınız da konuyu tüp bebek başlığı altına almışsınız onu farketmemiştim :) e rahim filminde tüpler açık çıkarsa neden doğal yolla denemiyorsunuz ki uzun zaman mı oldu deneyeli?
Eşimin spermde hareketsizlik var canım o yüzden 1 yıldır da deniyoruz

Merhaba benim amh degerim de 0,82 yumurta sayımı yaptirmistim 2 ay ust üste. İlk ay sagda kist vardı yumurtlamayi baskiliyordu orada 3 solda 5 saydı 8 adet yani. 2. Ay kist hala duruyordu o zamanda 11 adet saydı hatta amh yanlis olabilir dedi tekrar baktırmak istemedim.
Aslında iyi çıkmış yumurta gayet iyi umudunuzu kaybetmeyin

Sizce bu sayıya göre amh degerinin normalde kac çıkması gerekirdi? 1 yil once 4 aylik bebeğimin kalbi durdu kaybettik ona da kolay hamile kalmistim şimdi 3 aydir deniyoruz tabi daha bakalim nasip
Benim 0.94 doktorum 5 5 10 beklerdim dedi 7 geldi 31 yaşım sizin yaşınız ne hepsi faktör stres sigara alkol vs bunların hepsi etkiler

Yaşım 33 sigara ve alkol hic kullanmadım stres tabi var yani ona engel olamiyoruz maalesef
Aile öyküsü de etkili 8 de kötü değil aslında amh 1 altı düşük rezerv ama kalitesi çok önemli 15 tane çıkıp 10 ü kalitesiz olanda oluyor sayıya takılmamak lazım 35 yaş altı avantaj öyle bakmak lazım

Kızlar amh 0.94 yumurta 7 sayıldı aslında korkuyordum çok daha az çıkacak ama değerleri böyle olan var mıydı 31 yaşındayım bu arada 😇 rahim içi gayet iyi dedi doktorum rahim filmi vereceğim bir de takviye ilaç verdi eşim ve bana
0.4 ile Rabbım doğal yoldan hamilelik nasip etti. Ümidinizi kaybetmeyin pozitif olmaya devam edin😊

Amh düşük ya da yüksek olması önemli değil kızlar amh 0,01 olsa bile bir yumurta da olsa kalite önemli ici önemli.bu da tamamen yaşla ilgili buna kanaat getirdim .44 yaşındayım 2 yumurta var ama kalite bitmis aynı amh genç yaşta daha kaliteli oluyor

Merhaba Benimde amh 0,82 doktor amh sayısını nasıl yorumladı ben bugün öğrendim sonucu nette düşük diyor korktum acikcasi

Back
X