Tamam canim yazarim insallahYaz buraya da merak ederim ben de
Benim bugün 13.günüm 1.39 çıktı sizin yüksek çıkmış bayaAsilama 13. Gunu gittim kan testi yapturdim beta 5.8 cikti lutfen yardim edin sizce yukselirmi varmi
Canim 1.39 hamilemisi dediler anlmadimBenim bugün 13.günüm 1.39 çıktı sizin yüksek çıkmış baya
Yok canım 2 gün sonra bir daha dediler. Cuma günü tekrar test yapılacak. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim inşallah nasip eder..Canim 1.39 hamilemisi dediler anlmadim
Benimde aşılama.. Sen bence hamilesin hayırlısıylaCanim 1.39 hamilemisi dediler anlmadim
Canim 1.39 hamileBenim bugün 13.günüm 1.39 çıktı sizin yüksek çıkmış baya
Benimde aşılama.. Sen bence hamilesin hayırlısıyla
insallah canim beenim rabbim yuzumuzu guldursun ben 10 alti hami dwgil diye biliyorum
Canım benim pek umudum yok açıkcası çok düşükCanim 1.39 hamile
Hayirlisin canim hangi hastanede yaptirdinCanım benim pek umudum yok açıkcası çok düşük
Denizli de özel hastane de sen nerdesinHayirlisin canim hangi hastanede yaptirdin
Ankara gazi hastanesi yari ozelDenizli de özel hastane de sen nerdesin
Güzel haberler alalım inşallah. Bence bugün senin netleşirAnkara gazi hastanesi yari ozel
Insallah canim bugun bidaha vercem bakalimGüzel haberler alalım inşallah. Bence bugün senin netleşir
Yaz buraya da merak ederim ben deInsallah canim bugun bidaha vercem bakalim
Tamam canim yazarim insallahYaz buraya da merak ederim ben de
Benim olmadı canım erkenden regl oldumInsallah canim bugun bidaha vercem bakalim
Yaa canim allah yardimcin olsun hayirlisi degilmis ben 2 tane dusuk yaptim hep diyorum hayirliysa olsunBenim olmadı canım erkenden regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?