- 30 Ocak 2016
- 552
- 122
- 103
- 30
- Konu Sahibi adilebaytarovic
-
Ben gördüm canım silik te olsa var bir çizgi yeni olabilir inşallah bebeğin seninledirKızlar reglime 1-2 gün kaldı akşam awox yaptım hafif silik çıktı gözle bile zor görülüyor. Az önce tekrar yaptım yine aynı. Böyle olup regl gören var mı ? Testleri mi de paylaşayım sizinle.
Üzgünüm hamile değilsiniz. İki gebeliğimdede silik çizgiydi ikinci çizgi, ama böyle değil. Gözle olsada görülür, fotoğrafdada çıkar. Kontrol çizgisinden bir tık soluk oluyor ikinci çizgi. Siz muhtemelen kuruma çizgisini silik olarak sandınızKızlar reglime 1-2 gün kaldı akşam awox yaptım hafif silik çıktı gözle bile zor görülüyor. Az önce tekrar yaptım yine aynı. Böyle olup regl gören var mı ? Testleri mi de paylaşayım sizinle.
2. Testi 3 saat sonra yaptım şüphede kalmamak için oda aynı çıktıÜzgünüm hamile değilsiniz. İki gebeliğimdede silik çizgiydi ikinci çizgi, ama böyle değil. Gözle olsada görülür, fotoğrafdada çıkar. Kontrol çizgisinden bir tık soluk oluyor ikinci çizgi. Siz muhtemelen kuruma çizgisini silik olarak sandınız
Canım benim 3 saat sonra yine yaptım oda aynı çoktı inşallah vardır benimledirBen gördüm canım silik te olsa var bir çizgi yeni olabilir inşallah bebeğin seninledir
İki günde tekrarla canım ne kadar var reglCanım benim 3 saat sonra yine yaptım oda aynı çoktı inşallah vardır benimledir
1-2 günİki günde tekrarla canım ne kadar var regl
Güzel bir marka1-2 güneşim awox bulamamış predictor early bulmuş yanılma payı var mı biliyomusunuz?
Teste göre gebesin bu kadar koyu çıkmıyor yalancı poztifte canım kan vermen lazımKızlar frleey gebelik testi kullanan var mı . 9n gecikmem var Haziran'da çatlatma iğnesi olmuştum temmuzda 2gun regli gördüm kan verdim negatifti bu ay regli olmadım 9 gün geçti doktor çatlatma ignesinden dolayı kist oluşmuş demişti regli ile atarsın ama hala regli olmadım test yaptım çift çizgi çıktı sizce bu markanın yanılma payı var mı. Çünkü cok yalancı pozitiflik gördüm başka markalarda
Eki Görüntüle 3631397
İnşallah canım bu sefer yanilmam yarın sağlık ocağına gidip kan verecemTeste göre gebesin bu kadar koyu çıkmıyor yalancı poztifte canım kan vermen lazım
Güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah canım bu sefer yanilmam yarın sağlık ocağına gidip kan verecem
İnşallah canımGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Silik çizgiyi gördüm ben inşallah gebelik vardırKızlar reglime 1-2 gün kaldı akşam awox yaptım hafif silik çıktı gözle bile zor görülüyor. Az önce tekrar yaptım yine aynı. Böyle olup regl gören var mı ? Testleri mi de paylaşayım sizinle.
Cizgiyi gördüm bu markanın yanildigini hiç duymadım kan verip netlestirin inşallah hamilesinizdirKızlar predictor early
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?