Kızlar acil awox silik çizgi

adilebaytarovic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
552
122
103
30
Kızlar reglime 1-2 gün kaldı akşam awox yaptım hafif silik çıktı gözle bile zor görülüyor. Az önce tekrar yaptım yine aynı. Böyle olup regl gören var mı ? Testleri mi de paylaşayım sizinle.

Eklentiler

• FCF20186-9CC5-4566-BEC2-DC16BABE056B.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_8263.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_8267.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar reglime 1-2 gün kaldı akşam awox yaptım hafif silik çıktı gözle bile zor görülüyor. Az önce tekrar yaptım yine aynı. Böyle olup regl gören var mı ? Testleri mi de paylaşayım sizinle.
Ben gördüm canım silik te olsa var bir çizgi yeni olabilir inşallah bebeğin seninledir

Üzgünüm hamile değilsiniz. İki gebeliğimdede silik çizgiydi ikinci çizgi, ama böyle değil. Gözle olsada görülür, fotoğrafdada çıkar. Kontrol çizgisinden bir tık soluk oluyor ikinci çizgi. Siz muhtemelen kuruma çizgisini silik olarak sandınız

2. Testi 3 saat sonra yaptım şüphede kalmamak için oda aynı çıktı güzel dileklerniz için teşekkür ederm

Kızlar frleey gebelik testi kullanan var mı . 9n gecikmem var Haziran'da çatlatma iğnesi olmuştum temmuzda 2gun regli gördüm kan verdim negatifti bu ay regli olmadım 9 gün geçti doktor çatlatma ignesinden dolayı kist oluşmuş demişti regli ile atarsın ama hala regli olmadım test yaptım çift çizgi çıktı sizce bu markanın yanılma payı var mı. Çünkü cok yalancı pozitiflik gördüm başka markalarda

Teste göre gebesin bu kadar koyu çıkmıyor yalancı poztifte canım kan vermen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…