Kızlar acil bakar mısınız?

1kedicik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
36
17
3
29
Kızlar 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Ama idrar yolundan şeffaf su gibi akıntı geliyor. Bu durumu yaşayan oldu mu? Amniyon sıvısı için erken değil mi?

Kızlar 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Ama idrar yolundan şeffaf su gibi akıntı geliyor. Bu durumu yaşayan oldu mu? Amniyon sıvısı için erken değil mi?
Hamilelik akintisidir o korkma duşuk riski olsa kan gelir amniyon sivi gelemez onun için gelişmiş belli bir boyuta gelmiş bebek olmali

İdrar bolumunden geldiğine eminmisin canım vajina kısmından geliyodur korkma canım gebelikte akıntı çok olur yinede kadın doguma bir git için rahatlasın erkene randevu alamazsan sağlık ocağına git ordakilerde yardımcı olurlar

Evet bazen hissediyorum geldiğini hatta afedersiniz altıma kaçırıyorum hissi veriyor

İçimi rahattın gece gece gerçekten teşekkür ederim
Idrarla ilgili rahatsizsan doktorunla konuş idrar tahliline bir baksin bazen sorun oluyor ve hep idrarin varmiş gibi hiss ediyorsun zaten hamile olunca insan gununun yarisini tuvaletde geciriyorben normaldede çok çabuk gidiyordum hamilelikde gina geliyor.Sorun varsa ilaç yazar sanada.

İdrar tahlili 2 defa vermiştim bir sıkıntı yoktu randevu aldım devam ederse erken gideceğim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…