Yerlesme olabilir de olmayabilir de. Seffat akinti belirtiler icinde bi test yapin kaset olanlardan.Kızlar selam son regl tarihim 28 gün önce üç gün önce asla bır pedi doldurmayan sadece sıldıkçe peçeteye gelen lekelenmeler yaşadım pembesi kahvrengımsi bu böyle üç gün sürdü şeffaf akıntıya beraber her sildiğimdede gelmedi bu arada bugun dördüncü gün hala kanamam yok böyle birşey basın a gelen varmı gebe olabılırmı yım
Yerleşme değilse sebebi ne olabılır sizceYerlesme olabilir de olmayabilir de. Seffat akinti belirtiler icinde bi test yapin kaset olanlardan.
Adetiniz sokulememis olabilir.Yerleşme değilse sebebi ne olabılır sizce
Test yapmadınız mı halaKızlar selam son regl tarihim 28 gün önce üç gün önce asla bır pedi doldurmayan sadece sıldıkçe peçeteye gelen lekelenmeler yaşadım pembesi kahvrengımsi bu böyle üç gün sürdü şeffaf akıntıya beraber her sildiğimdede gelmedi bu arada bugun dördüncü gün hala kanamam yok böyle birşey basın a gelen varmı gebe olabılırmı yım
Yapmadım birazdaha bekliyeyim diye düşünüyorum heveslenmek istemiyorumTest yapmadınız mı hala
Olumsuz bır sonuc almaktan korkuyorumYapmadım birazdaha bekliyeyim diye düşünüyorum heveslenmek istemiyorum
Test alıp yaparsanız net sonuc alırsınız benziyor yerleşme kanamasına ama normalde de böyle şeyler yaşar mısınız yoksa direkt regl mi olursunuzOlumsuz bır sonuc almaktan korkuyorum
4 gün geçtiyse yapın benceYapmadım birazdaha bekliyeyim diye düşünüyorum heveslenmek istemiyorum
Yok normalde hıc boyle bırsey yaşamam lekeyle baslar bır saat ıcınde direk kırmızıya dönerdiTest alıp yaparsanız net sonuc alırsınız benziyor yerleşme kanamasına ama normalde de böyle şeyler yaşar mısınız yoksa direkt regl mi olursunuz
Sizin son durumunuz ne hala lekelenme iz devam edıyormu4 gün geçtiyse yapın bence
Yok bitti beyaz akıntım var şimdi deSizin son durumunuz ne hala lekelenme iz devam edıyormu
benim adetten cikinca bi hafta sonra yerlesme kanamam oldu 3 hafta sonra hamile oldugu öğrendimKızlar selam son regl tarihim 28 gün önce üç gün önce asla bır pedi doldurmayan sadece sıldıkçe peçeteye gelen lekelenmeler yaşadım pembesi kahvrengımsi bu böyle üç gün sürdü şeffaf akıntıya beraber her sildiğimdede gelmedi bu arada bugun dördüncü gün hala kanamam yok böyle birşey basın a gelen varmı gebe olabılırmı yım
Test alın lütfenmerak ediyorummmmmmYok bitti beyaz akıntım var şimdi de
Kanamanızın durumu benım anlattığım gibi iyi sizindebenim adetten cikinca bi hafta sonra yerlesme kanamam oldu 3 hafta sonra hamile oldugu öğrendim
Benımde şeffaf akıntım varYok bitti beyaz akıntım var şimdi de
Sizde test yapın bekliyorummmmm:))))Sizin son durumunuz ne hala lekelenme iz devam edıyormu
Ben heveslenip hüsrana uğramaktan korkuyorumSizde test yapın bekliyorummmmm:))))
kahverengi gibi bi leke sonradan gormedimKanamanızın durumu benım anlattığım gibi iyi sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?