Kızlar acil bakarmısınız yerleşme kanaması mı???

Önceki gebelıgın nasıl anlamıştın
Acemilik hiç anlamadım gunum geçti mi ya benim falan oldum 6 Nisan son adet tarihmdi 14 mayısta(neredeyse 40.gunumde) test yapmayı akıl etmiştim düşünün belki belirti arasam bulurdum ama işte anne olmak için çabalamadıgım Bi zamanda idim hiç anlamadım
Ama düşündüğümm zaman ramazana denk geliyordu memlekete giderken yolda cok midem bulanmıstı sonra kalcaların büyümüs gebe misin diye soran olmuştu, calısıyordm evden pandemi idi aksam saat 10da uyku cokuyodu ben ramazandan sahurdan diye dusunmustum, asabilik vardı cok gergin ve duygusal idim bunları anımsıyorum

Bende bu ay gebelıgın hıc aklıma bıle getırme dım canım taki lekelenme baslayana kadar adetımın yaklaştıgını bıle anlamadım hatta ben

Bende bu ay gebelıgın hıc aklıma bıle getırme dım canım taki lekelenme baslayana kadar adetımın yaklaştıgını bıle anlamadım hatta ben
Merhaba yaşadığınız durumu ben de yaşıyorum şimdi adetime 7 gün var ve şeffaf akıntıya döndü. Kaşık ağrılarım var, Göğüs hassasiyetim var bir de bacaklarım ağrıyor (belki çok ayakta kaldığından belki de burayı çok okudum vücut belirti üretiyor ) lekelenme bende de oldu durumunuz nedir şimdi

Eger yerlesme degilse mutlaka doktora görünün kist olabilir

Lekelenme coktan kesıldı bugun test yapmayı düşünüyorum ümitsizim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…