Sat bat nedirBen heveslenip hüsrana uğramaktan korkuyorum
Sabah yapacağımTest alın lütfenmerak ediyorummmmmm
Yok ben önce sizi yanlış anladım bazen soranlar oluyor açılımını yaYok merak ettiğimi sordum sat ve batı nedir hanımefendinin dieben de sizi mi yanlıs anladım acaba siz de mi hanımefendiye sordunuz
Yok ben önce sizi yanlış anladım bazen soranlar oluyor açılımını yaSonra farkettim
Son adet günüm 3 Ekim canımSat bat nedir
25 28 günde bır oluyorum en geç 30 bekledıgım regl günüm 29 ekimdiOvulasyon takibi yapmıs mydn kac gunde 1 regl oluosın ve beklediğin adet tarihi ne zaman
Ovulasyon takıp yapmadımm25 28 günde bır oluyorum en geç 30 bekledıgım regl günüm 29 ekimdi
30 gunde 1 ise engeç daha yeni geçmiş sayılır adetin25 28 günde bır oluyorum en geç 30 bekledıgım regl günüm 29 ekimdi
Evet 29 ekımde lekelenme oldu ve uc gun surdu30 gunde 1 ise engeç daha yeni geçmiş sayılır adetin
Cok süphelenebilecek Bi zamanda olmussunuz gerçekten haklısınız yani valla ben de test yapmaya korkardım bu kadar umutlanmısken hakkında hayırlısı olsun belirtilerini tekrar söyler msn canımEvet 29 ekımde lekelenme oldu ve uc gun surdu
Hafif bel ve kasık agrım var ara ara ama şiddetli degıl bıde dedıgım tarıhte lekelenmeler yaşadım bu kadar şimdilik baska bır belırttım yok siz gebemısınızCok süphelenebilecek Bi zamanda olmussunuz gerçekten haklısınız yani valla ben de test yapmaya korkardım bu kadar umutlanmısken hakkında hayırlısı olsun belirtilerini tekrar söyler msn canım
Yok değilim ben de 8aydır deniyorum geçen sene Bi gebelik deneyimim oldu kaybetmek durumunda kaldım malesef 14 hafta birlikte idik..bu ay 26.gunumdeyim her defasında kendimi dinleyip yanılmaktan sıkıldım benim de bel agrım var ama biraz siddetli bacaklarım da cok agrıyo sürekli yanıyrum yuzum vucuddum alev arıyo basım agrıyo sabah Bi ishal geçirdim.. O sekildeHafif bel ve kasık agrım var ara ara ama şiddetli degıl bıde dedıgım tarıhte lekelenmeler yaşadım bu kadar şimdilik baska bır belırttım yok siz gebemısınız
Alev gibi yanıyor olacaktıYok değilim ben de 8aydır deniyorum geçen sene Bi gebelik deneyimim oldu kaybetmek durumunda kaldım malesef 14 hafta birlikte idik..bu ay 26.gunumdeyim her defasında kendimi dinleyip yanılmaktan sıkıldım benim de bel agrım var ama biraz siddetli bacaklarım da cok agrıyo sürekli yanıyrum yuzum vucuddum alev arıyo basım agrıyo sabah Bi ishal geçirdim.. O sekilde
Bazen psikolojik olarakta belırtı arıyoruz kendımızden ama ben ılk kez böyle bırsey yasıyorum senın kaö gunun geçtiAlev gibi yanıyor olacaktı
Önceki gebelıgın nasıl anlamıştınBazen psikolojik olarakta belırtı arıyoruz kendımızden ama ben ılk kez böyle bırsey yasıyorum senın kaö gunun geçti
Melegın seni cennette beklicek sakın üzülmeYok değilim ben de 8aydır deniyorum geçen sene Bi gebelik deneyimim oldu kaybetmek durumunda kaldım malesef 14 hafta birlikte idik..bu ay 26.gunumdeyim her defasında kendimi dinleyip yanılmaktan sıkıldım benim de bel agrım var ama biraz siddetli bacaklarım da cok agrıyo sürekli yanıyrum yuzum vucuddum alev arıyo basım agrıyo sabah Bi ishal geçirdim.. O sekilde
Ben hiç kestiremiyorum en erken 23 en geç 30 32 gunde oluyorum yani 23 24 25 26...32 ye kadar onu var o yuzden 1 hafta daha beklicem bugun 26.gunumBazen psikolojik olarakta belırtı arıyoruz kendımızden ama ben ılk kez böyle bırsey yasıyorum senın kaö gunun geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?