Kızlar acil bakarmısınız yerleşme kanaması mı???

Bende de lekelenme olmuştu sonra adete çevirdi. Biraz daha bekleyip öyle yapın. İnşAllah hamilesinizdir

Yok merak ettiğimi sordum sat ve batı nedir hanımefendinin die ben de sizi mi yanlıs anladım acaba siz de mi hanımefendiye sordunuz

Ovulasyon takibi yapmıs mydn kac gunde 1 regl oluosın ve beklediğin adet tarihi ne zaman

Evet 29 ekımde lekelenme oldu ve uc gun surdu
Cok süphelenebilecek Bi zamanda olmussunuz gerçekten haklısınız yani valla ben de test yapmaya korkardım bu kadar umutlanmısken hakkında hayırlısı olsun belirtilerini tekrar söyler msn canım

Cok süphelenebilecek Bi zamanda olmussunuz gerçekten haklısınız yani valla ben de test yapmaya korkardım bu kadar umutlanmısken hakkında hayırlısı olsun belirtilerini tekrar söyler msn canım
Hafif bel ve kasık agrım var ara ara ama şiddetli degıl bıde dedıgım tarıhte lekelenmeler yaşadım bu kadar şimdilik baska bır belırttım yok siz gebemısınız

Hafif bel ve kasık agrım var ara ara ama şiddetli degıl bıde dedıgım tarıhte lekelenmeler yaşadım bu kadar şimdilik baska bır belırttım yok siz gebemısınız
Yok değilim ben de 8aydır deniyorum geçen sene Bi gebelik deneyimim oldu kaybetmek durumunda kaldım malesef 14 hafta birlikte idik..bu ay 26.gunumdeyim her defasında kendimi dinleyip yanılmaktan sıkıldım benim de bel agrım var ama biraz siddetli bacaklarım da cok agrıyo sürekli yanıyrum yuzum vucuddum alev arıyo basım agrıyo sabah Bi ishal geçirdim.. O sekilde

Alev gibi yanıyor olacaktı

Melegın seni cennette beklicek sakın üzülme

Bazen psikolojik olarakta belırtı arıyoruz kendımızden ama ben ılk kez böyle bırsey yasıyorum senın kaö gunun geçti
Ben hiç kestiremiyorum en erken 23 en geç 30 32 gunde oluyorum yani 23 24 25 26...32 ye kadar onu var o yuzden 1 hafta daha beklicem bugun 26.gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…