• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakarmısınız

gmz aslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba arkdaşlar ben 9 aydır evliyim bebek istiyorum ama reglimde gecikme yaşıyordum doktor 3 aylık bi ilac tedavisi uyguladı hormon bozukluğu varmış ilavo bıraktırdı reglim kendliğndem olcakmı diye sonra bi gebelik testi yaptım silik pozitif aldım sonra tekrar yaptom negatif cıktı doktora gitim rahim duvarın kalın dedi ama gebe kesesi görmedi kan testime baktım negatif cıktı ama hala regl olmadım 17 gündür bidaha test de yapmadım doktorada gitmedim sizce gebe olabilrmiyim yardımıcı olurmusunuz pskoljim cok bozuldu

En son ne zaman gittiniz ve gecikmenin kaçıncı günüydü?

En son ne zaman gittiniz ve gecikmenin kaçıncı günüydü?
Gecikmemin 2 haftası falandı 17 gün once gittim hala regl olmadım belkide ilaca ara verdiğim icinde olabilir ama doktorum dedi rahim duvarın kalın ya gebesin yada regl olucan ama olmadım

Gecikmemin 2 haftası falandı 17 gün once gittim hala regl olmadım belkide ilaca ara verdiğim icinde olabilir ama doktorum dedi rahim duvarın kalın ya gebesin yada regl olucan ama olmadım
Tekrar test yapabilirsiniz

Ocak ayında tekrar doktora gitmeyi düşünıyorum ama cok stres yaptım bu konuyu kendime

Back
X